Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • В полите на Витоша :)
Аз в спор няма да влизам с никого, най-малко пък с RoniBonboni, чиито мнения яко се набиват на очи на много хора - положителните коментари винаги са за колички на Espiro и Baby Design, защитава ги много самоотвержено Simple Smile

Изчела съм темите и за X-Lander, и за Espiro и съм преценила, че повечето негативни коментари са за Espiro. Всеки си решава сам за себе си.

А 3-те години гаранция са от огромно значение и който знае как да си търси и защитава правата, ще си получи гаранционното обслужване от всяка една фирма.

# 391
Успех, и дано не ти се налага да тъсиш правата си така. Със здраве да си ползвате количката Peace

Колкото до коментарите ми - те са на база личен опит и поста на Брайда го доказва, но и аз нямам никакво желание да споря.

Всеки има глава на раменетое си и може да прецени за себе си. Важно е всеки да се доволен от избора, който е направил - с мен опеделено е така, дано и всички списващ тук да се похвалят със същото. Нали в крайна сметка за това е темата.

# 392
Слизам и се качвам по три етажа с общо тегло на количка, бебе и багаж - 20кг! Първата седмица имах мускулна треска, сега вече го правя без да се задъхам дори! Пидлезите са никакъв приблем!

Каква количка ползваш ти? Аз съм на същия хал - 3 етажа без асансьор и си мислех за Хаук Малибу, че е най-лека и има кош за новородено. абе 3в1 е, което също ми хареса. Но се все още се чудя.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 18:36 от gery_dobreva

# 393
Пиши задължително, че вече направо я сънувам тази количка  Laughing
Получих отговор от Тутек :
Hi, Sylvia!

Our distributor in Bulgaria is company Raya Land from Varna.
 Please, be in touch with them: http://rayatoys.com/

Kind regards!

Така, че е ясно, че по интернет не приемат поръчки и не доставят. Опцията е Рая.

# 394
Пиши задължително, че вече направо я сънувам тази количка  Laughing
Получих отговор от Тутек :
Hi, Sylvia!

Our distributor in Bulgaria is company Raya Land from Varna.
 Please, be in touch with them: http://rayatoys.com/

Kind regards!

Така, че е ясно, че по интернет не приемат поръчки и не доставят. Опцията е Рая.
Ползвайки превозвач, ти даваш неговия адрес там Wink

# 395
Алвелина, извинявай не те разбрах  Blush

# 396
  • Gone with the wind
Авелина, за Полша не знам превозвачи, та това явно не ни е опция.

Sonderzeichen, на мен в един магазин на Рая (в Перник) ми казаха, че могат да ми издадат карта за 10% отстъпка, та мисля да ида да ги поразпитам за това какви са условията и т.н.

# 397
Авелина, за Полша не знам превозвачи, та това явно не ни е опция.

Sonderzeichen, на мен в един магазин на Рая (в Перник) ми казаха, че могат да ми издадат карта за 10% отстъпка, та мисля да ида да ги поразпитам за това какви са условията и т.н.
Хм, едва ли няма превозвачи от Полша, но пък знам ли. newsm78

Sonderzeichen , имах предвид, че ако направиш поръчка директно от тях, ти можеш да ползваш превозвач, чийто адрес е там в случая в Полша, т.е. те няма да изпратят количката в Бг., а там и после превозвачът ще ти я прати на твоя адрес, но първо трябва да провериш има ли такива превозвачи. (съмнявам се да няма). Успех

# 398
ku4o , при нас във Варна също имаме Рая, мисля даже, че тук им е официалният магазин, но на мен нищо не ми казаха за такава карта. За количка 800 - 900 - 1000лв е добре 10% отстъпка.

# 399
  • София
gery_dobreva - имам Х-Лендер Х-Муув ... На задни гуми слизам и се качвам по 2 пъти на ден (минимум), слизам за по-малко от минута и се качвам за минута и половина!
Знам със сигурност за времето защото имаме от онези лампи, които изгасват сами след 30сек. Simple Smile
А ако говоря по телефона докато се качвам (незнам защо, но все ме нацелват) се качвам малко по-бавно!

Аз си знаех, че която и количка да си купя няма да мога да я вдигам заедно с детето в нея, защото дори и 5кг да ми е количката, заедно с детето което в момента гони 6.5кг общо става над 10кг, което е просто невъзможно да го изкачвам нагоре! Следователно реших да си взема с големи гуми, за да се науча да я качвам на задни гуми! Да кажа само че колкото са по-големи задните гуми, толкова по-лесно се качвам...
    Пробвала съм с едно Чиполино - беше мъка, незнам защо тази количка дори за обикновени маневри като качване на тротоара е много трудна... Не й знам модела но беше с големи задни гуми и доста по-малки предни и амортисьори.
Гледайте като купувате дали лесно може да се натисне и да се изправи на задни гуми количката, особено тези които нямат асансьор!

За сега дори съм се отказала да си купуам леко лятно бъги Simple Smile

аа и да кажа, че първоначално ме беше много страх и ММ ми я сваляше, но като тръгна след 2-3 седмици на работа и ме остави и майка ми... пробвах един път да я сваля на 2 части и на 2-рия път просто се престраших и лека полека слязох, после лека полека се качих и от тогава съм независима Simple Smile

# 400
Доволна съм от Зупър, лятна,намалена от 179 на 90 лв. В магазина има и комбинирани, които в момента са намалени на доста изгодни цени- нещо от сорта на 375 лв. Няма да пускам сайта да не се приеме като реклама, понеже не ми е това целта. Продавачите в магазина са доста неорентирани, затова ако си набележите нещо в сайта, запомнете и точна цена  Wink

# 401
Хаук Малибу ми казаха, че страшно тежка  newsm78

Аз да си оплача мъката, че Солата не влиза в багажника ни на ширина за 10 см  Sad А аз се влюбих в количката. За мен са я правили  Confused
Имат ли други подобни модели чиито задни гуми се свалят?

# 402
Е, никой ли не е чувал за Bebetto-където и да ровя няма отзиви за тази марка.

# 403
Всички бягате от тежкото,не е ли по стабилна?Мамбата е 10 кг.плюс бебето..Не знам мен не ме плашат кг.Или бъркам?Имам асансьор,големи задни гуми..

# 404
djuliani казвам за себе си защото следя темата с интерес, на втория етаж без да броя партера сме, нямаме асансьор, и няма как да се оставя количката във входа. Затова търся по-лека количка.

Общи условия

Активация на акаунт