Леле, Пепси, това палче...няма отърване. Сега последно пробвах с едно горчио мазило, едно момиче ми го прати от Скопие, толкова горчи, никога не бих си лапнала пръста. Обаче Матеа, почуди се защо горчи любимото й пръстче, поогледа го и пак в устата, осмука си го и продължи да си го цока. Мен иначе не ми пречи, обаче като почнем да се храним, и като си вкара палеца след втората лъжичка и полудявам.

Благодаря ви момичета за съветите за дъската. Аз предния пост бях писала от телефона, че ми се развали компютъра, и бях малко телеграфна. Не ми е чак толкова важно да има магнити, но е сигурно, че от другата страна е бяла дъска за маркери, нали? Че на картинката не е показано, а в описанието не е много добе обяснено. Аз ще я поръчам чрез Еконт, имали такава услуга да купят от магазина в друг град.
Памперса ние го махнахме дет осе вика от раз през април, рядко имаме издънки, даже вече пишка прав навън.
Следобедния сън също изкарва без памперс и е сух, само нощния не съм пробвала да го махам, но определено е сух сутрин и се стиска за гърнето. Иво от 6тия ден на яслата вече ходи с кеф и желание, толкова му беше адаптационния период.
За столчетата за кола и аз се чудя, сега имаме едно бебешко за Матеа което й е малко и мисля да взима това на батко си, което е до 18 кг, ама се чудя на Иво какво да вземем.
Моторчето дето е показала Пепси е много сладко, сигурна съм че и Иво ще му се изкефи, ама май вече е голям тепърва да му го купуваме. За сметка на това неговото любимо превозно средство е толокарчето, сигурно ги знаете, много са разпространени. Всеки ден излизаме с него и не му омръзва.
Да ви кажа и един бисер от снощи. Майка ми ни беше на гости и вечерта се съблича да си слага пижамата, Иво я гледа с поглед на ценител, с глава настрани и лека усмивка и казва "Ноно убави дъди имаш..." /Много хубави гърди имаш/. Паднахме от смях