За ЮНСКАТА дружина нова тема- догодина- 23

• 53 738
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Обетованата земя
Мартеа, направо настръхвам като си помисля, дано не се случи отново!  Praynig
Леле, Пепси, това палче...няма отърване. Сега последно пробвах с едно горчио мазило, едно момиче ми го прати от Скопие, толкова горчи, никога не бих си  лапнала пръста. Обаче Матеа, почуди се защо горчи любимото й пръстче, поогледа го и пак в устата, осмука си го и продължи да си го цока. Мен иначе не ми пречи, обаче като почнем да се храним, и като си вкара палеца след втората лъжичка и полудявам.  Mr. Green Действай докато е време, минала си през това и знаеш.   Grinning
Благодаря ви момичета за съветите за дъската. Аз предния пост бях писала от телефона, че ми се развали компютъра, и бях малко телеграфна. Не ми е чак толкова важно да има магнити, но е сигурно, че от другата страна е бяла дъска за маркери, нали? Че на картинката не е показано, а в описанието не е много добе обяснено. Аз ще я поръчам чрез Еконт, имали такава услуга да купят от магазина в друг град.
 Памперса ние го махнахме дет осе вика от раз през април, рядко имаме издънки, даже вече пишка прав навън. Simple Smile Следобедния сън също изкарва без памперс и е сух, само нощния не съм пробвала да го махам, но определено е сух сутрин и се стиска за гърнето. Иво от 6тия ден на яслата вече ходи с кеф и желание, толкова му беше адаптационния период. Simple Smile
За столчетата за кола и аз се чудя, сега имаме едно бебешко за Матеа което й е малко и мисля да взима това на батко си, което е до 18 кг, ама се чудя на Иво какво да вземем.
Моторчето дето е показала Пепси е много сладко, сигурна съм че и Иво ще му се изкефи, ама май вече е голям тепърва да му го купуваме. За сметка на това неговото любимо превозно средство е толокарчето, сигурно ги знаете, много са разпространени. Всеки ден излизаме с него и не му омръзва.
Да ви кажа и един бисер от снощи. Майка ми ни беше на гости и вечерта се съблича да си слага пижамата, Иво я гледа с поглед на ценител, с глава настрани и лека усмивка и казва "Ноно убави дъди имаш..." /Много хубави гърди имаш/. Паднахме от смях

# 136
  • Варна
Да ви кажа и един бисер от снощи. Майка ми ни беше на гости и вечерта се съблича да си слага пижамата, Иво я гледа с поглед на ценител, с глава настрани и лека усмивка и казва "Ноно убави дъди имаш..." /Много хубави гърди имаш/. Паднахме от смях
hahaha Joy
Павел редовно прави комплименти от рода на : "Мамо, много суба(хубава)" или : Мамо, много суба блузка/коса/чанта/обувки. АМа това за гърдите ме разби! Мнооого се смеяяя.  Heart Eyes

Честит празник на най-хубавите ни дечица! Нека растат здрави, добри и усмихнати! И ние да сме живи и здрави да им се радваме!  bouquet Hug

Аз съм на работа днес... Татко им ги води на забавления, но го извикаха и него по спешност и сега Павел е с мойта майка при свекито и ме чакат. Свекъра взе една козичка, зайчета и няколко пернати, та за нашия любител на всякакви животни там е рай! Не е напълно доволен обаче, всеки ден пита дядо си кога ще вземе кон.  Mr. Green

# 137
Честит празник на всички дечица, здрави, безгижни и весели да растат.
Ние днес изкарахме един страхотен ден с децата - завършихме с първото посещение на Дамян на детски концерт. Беше много въодушевен, пляскаше, радваше се. От време на време питаше - защо все едни и същи деца танцуват или пък защо само едно дете танцува, аз искам всички да танцуват Mr. Green

Диди, голям образ е Ивчо Joy
Дъската от Икеа е бяла за рисуване с маркери от едната страна, черна за тебешир от другата и посредата има пръчка за ролка хартия да се слага.

Марчелка, не се мотайте, ами за 29-ти едно конче вземете на детето Laughing

# 138
  • Обетованата земя
Ох, този мой лаптоп, все нещо му има, вчера едва си публикувах половинчатия пост.
Искам да честитя рождения ден на всички юнчета, да са ни живи и здравички!!! На който още не му е минал празника пожелавам прекрасен купон! Simple Smile

# 139
  • Варна
Мертеа, аз да попитам, мажете ли с нещо мазно мястото където се залепя? При нас мазно олио от някакви африкански билки (не помня името, трябва да г о видя), мисля, че имаше ройбос в него ни помага. И за момичето и за момчето. Ние не сме толкова тежък случай, обаче. Но това олио ни го дадоха в една аптека да мажа главите им от курсти, като бяха на 2г. И ни казаха, че е за рани, изгарания и възпаления и ние случайно се сетихме че може да става и за интимната лигавица. Ако искаш мога да го погледна в къщи и да ти пиша. Peace

Ние вчера станахме на 3години и официално вече не сме БЕБЕТА  Crazy
Купонът ще е в събота, а играчките паркинг: на 3 етажа с асансьорче и къща за кукли. Да се надявам ,че ще изязат издържливи играчки и ще им са интересни. Подаръците са от гостенчетата, но мама ги мисли  Crazy

И аз Пожелавам на всички рожденници хубав празник и да растат умни, щастливи, здрави и енергични деца  nbirthday

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 09:13 от japanese

# 140
japanese, понеже спомена крусти - и аз още не мога да ги преборя. Ще споделиш ли справихте ли се и с какво?

# 141
  • Варна
Лулу, вчера го погледнах бегло и на него пишеше Roibos (което ,според мен е билката). Но фирмата на това олио трябва да погледна довечера по-обстойно. Олиото го дават за възстановяване на кожни рани и изгарания. Намазвах за 15 минути цялата глава и после измивах с неутрален детски шампоан.  Пак ще го погледна и ще ти пиша,  може и по аптеките да има други подобни.

# 142
Нещо такова ли?
http://www.marvi.bg/rojbos-maslo-za-regenerirane-na-takanite-60-ml-5018.html
А ефект върху крустите има ли? Simple Smile

# 143
  • Варна
ДА, точно това е! Ех, забравих, че в интернет има всичко  Laughing

Като количество не е много, но то и не се нанася много. Аз го ползвам от октомври миналата година на двете деца и сега ми свършва.
За крустите помогна определено. Аз дори мислех, че е пърхот, но в аптеката, от която го купих, направиха диагностика на скалпа на Ивето и казаха, че това са от бебешките кори, който трябва да се омекотяват с олио, както знаеш. А това се маже (мин. 15 минути седи детето с него на главата) и се измива.  Ивето имаше и сърбеж. Сега вече не се чеше, няма и 'пърхут'. При нас помогна  Peace

# 144
Привет,
тихичко да се похваля с чиста стерилна урина!
Днес бяхме на уролог, според нея това вторично залепяне, за което много се бях притеснила, не е залепяне, а захващане, не било притеснително. Трябва да следим ежедневно, обаче.

japanese, досега мазахме с дефламол, сега преставаме с дефламола, трябва да продължим с мазен крем, на основата на ланолин, попитах дали може с Лансиноха, който ползвахме навремето при кърменето за рагадите, каза, че е идеален за целта. Въпросът е да няма парфюми и парабени.

Камък ми падна от сърцето, най-вече заради стерилната урина, защото четох, че тези ешерихия коли са много упорити. Септември сме на контрола, сега трябва много да я пазим - от пясък на морето, настинки и т.н.

# 145
Мартеа, много се радвам за добрите новини при вас Hug
Дано да нямате повече неприятности Peace

# 146
Мартеа, браво  Hug Japanese, мерси много, ще го пробвам Simple Smile

# 147
  • Обетованата земя
Почерпете се за РД на Иво с клуба на Мики Маус  Laughing
Скрит текст:

# 148
  • Варна
Мартеа, много се радвам за развоя на нещата! Дано нямате повече неприятности!  Hug
Дид, вчера цял ден мислих за вас и така и не стигнах до компютъра... Жив и здрав да е Ивко! Все така прекрасен, добър, любознателен! Най-грижовния батко и син! Много прегръдки на всички ви!  Heart Eyes Тортата е супер! Разкажи как мина празника като можеш. Купихте ли дъска в крайна сметка? Аз още се чудя...
Аз промених мястото на събитието за на Павел РД, че се притеснявах да ходим в Еко парка без резервация. Ще бъдем пак на открито, на един язовир, в близко село. Има си барбекю, беседки, ток и опция да сме на закрито ако времето не е с нас, което силно се надявам да не се налага.

Онзи ден мина родителската среща в градината, където сме приети. В една група е с Мишето на Лулу и с още няколко познати деца, което много ме радва! Тръгва на 9.9. Вълнува се явно, защото всяка сутрин и вечер ме пита: "Мамо, аз ке(къде) тива(отива)?" Като му кажа на градина, пита коя? голямата ли? Аз: Не, твоята. И следва: "Ураа!" Искал още малко да ходи там... Дано свикне бързо в новата. Обещала съм му да ходим да виждаме персонала в яслата.

# 149
  • Варна
Мартеа, супер новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт