Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 099
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Тумбачета,
Понеже аз съм на тема Училище за бъдещи мами, намерих ,че тази седмица има организиран курс в МОЛ Галерия
http://www.galeriaplovdiv.com/new.php?id_news=291
Подавам информацията ,ако някоя от вас има интерес.
Хубав следобед!

# 121
Ехоо здравейте и от мен ,

къде сте бе пловдивски тумбачета много сме тихи тука   Heart Eyes

Тони тъкмо исках да те попитам дали пропуснах нещо интересно във втората лекция в Окръжна и дали знаеш за друга лекция и ето че си ми прочела мислите  Hug

Аз ще ходя задължително на тази лекция в Галерия .

Днес ходих на ЖК , Бебката се е обърнала  вече с главата надолу  и тежи 2 килограма, косичката и е 2 см дълга. Развива се светкавично бързо - преди 20 дена беше 1, 300 кг . Всичко е наред при мен с изключение на 2 килограма които съм качила да има няма 20-30 дни. Колко ли ще кача още ми е интерсно ...при условие че си хапвам нормално , а вече ходя много бавно чак ми е смешно с каква скорост достигам до крайната дестинация.
Днес пазарувах с майка ми някои неща за бебето : термометър за бебе, малко шише за вода от стъкло на авент, памперси за новородено малък пакет, малки ръкавички за бебето за да не си драска лицето , ножичка за бебе, на Бюбхен си купих гел за измиване от глава до пети и лосион за бебе ( за летните бебета не трябва да се ползват олия или зехтини ), и Павловича мас с ектоин против подсичане в Селена на лекциите споменаха че е страхотна и  за бременни против стрии.
Пишете как сте вие и бебчовците.

Jivodara как си с главоболието ?

# 122
 Ехаа,незнаех,че чак и косичката може да се види.На какъв ехограф е възможно това? Радвам се,че всичко при вас е добре. Ние тази седмица трчбша да отидем да се видим с бебока,нямам търпение вече. Не сме го виждали вече един месец.Моите усещания са,че е пораснал много,защото вече ритничетата така ме болят. Всички казват,че да усещаш бебето си как рита е най-приятната част от бременността,а аз всеки път се моля да спре по-бързо. ooooh! Като минем през ЖК,ще докладвам.

# 123
celevra На обикновен ехограф 2D ме гледаха и аз бях изненадана като ми показа главата и отгоре стърчаха като на скинхед косичката защото преди 20 дни нищо такова не се виждаше.
Определено с наближаването на бременността започва много да разпъва корема наляво и надясно  Laughing  . Растат страшно бързо наистина  Тази вечер не можах да спя добре , хълцаше ли мъничето какво правеше ама нещо подскачаше около 20 мин някъде ..

# 124
Здравейте и от мен Simple Smile
Много бях разочарована тези дни...всеки ден влизам и няма никакви отговори и публикации тук... доскуча ми...
радвам се, че сте писали Simple Smile
и че всичко с вас и вашите бебчовци е наред Simple Smile
аз тази вечер съм  на 4Д Simple Smile и съм много развълнувана...ако трябва да съм честна с вас Simple Smile Hug

# 125
Привет на всички ТУМБАЧЕТА
Цвети радвам се ,че всичко при вас е ОК , ще се ми е приятно да се видим в съботата. Иначе за мен ,понеже не съм посещавала други лекции може би , тази в Окръжна бе много интересни и полезна. Даже на таткото му харесаха тези информационните материали ,които раздадоха.
Ще ти преразкажа основните неща които съм запомнила в събота като се видим.
 А малката става все по активна и силничка, с което започвам да свиквам и си ми харесва - да чувствам малкото човече как става все по голяма и силно.
Jivodara чакаме да споделиш новините след 4Д-то (когато аз ходих бях прочела ,че е хубаво преди това да се пие повече вода)

# 126
О да, Тони, за водата е така. Още миналата седмица, когато запазвахме часа и ме предопредиха, дори ми казаха не вода (защото тя се изпикавала и толкова), а повече течности, за да се вижда по-добре, но при мен за сега се вижда като по учебник, понеже съм доста слабичка и всички лекари ми се радват Simple Smile дано и днес да си се вижда добре, че се натрових от пиене на безалкохолни и вода, та чак вече не искам да погледна нищо газирано Simple Smile
и силно се надявам днес да успеем вече да видим какво ще е бебо, че само се крие Simple Smile

# 127
Тони  знаеш ли каква ще е темата в Галерия тази събота, че нищо не пише.

Радвам се че малко се разписахме тук че наистина сме много тихи !! другите майки какво правят как са че не са писали тук със седмици??  Thinking

Jivodara чакаме и ние с нетърпение да ни кажеш за 4D прегледа и на кой прилича бебчето на татко или на мама  Wink от сега .

# 128
Тони  знаеш ли каква ще е темата в Галерия тази събота, че нищо не пише.

Радвам се че малко се разписахме тук че наистина сме много тихи !! другите майки какво правят как са че не са писали тук със седмици??  Thinking

Jivodara чакаме и ние с нетърпение да ни кажеш за 4D прегледа и на кой прилича бебчето на татко или на мама  Wink от сега .

Дали е възможно от сега да се оприличи на някой Simple Smile сега ми събуди любопитството Simple Smile

# 129
Аз колкото нямам търпение....от сега тръпна в очакване...  Embarassed а това време сякаш е спряло днес...

# 130
А вие мамчета къде ходихте на 4д? И как беше, разкажете малко Simple Smile

# 131
Аз ходих в 20 гс  на ФМ и 4D  и тогава лицето на бебчето се беше оформило ( носле, и.т.) но още не беше слабинко и нямаше бузки , майка ми веднага го оприличи на таткото или на някой от рода на таткото . Въпреки че някои казват че ето сега ако си направя 4D ще се види наистина вече по-добре защото е сложило тлъстинки и бузки и се е оформило що годе.

На 4D аз ходих в Селена ( 90 лева ) др Стратиева тя идва от София  всяка 4-та седмица или нещо такова беше във събота . Та да ви кажа момичета много бях доволна от прегледа около 40 мин ме гледа на ехограф и после на 4D но на 4D аз очаквах повече : да видя не само лицето в близък план но и телцето и т.н. ....както и да е бяхме много щастливи с татито защото 4D си е невероятно да си видиш детенцето. А и да не забравя за всеки случай си носете USB че в Селена нямаха принтер да ми изпринтират снимката  Thinking което си беше излагация( та кой родител няма да иска да си вземе снимка за спомен от4D ) Добре че си нося моето винаги в чантата че иначе с празни ръце  щяхме да излезем.

# 132
Не ви ли дадоха диск с клипче? Чувала съм, че прегледа на 4д минава доста дълго и после ти дават на диск снимки и клипове Simple Smile
 newsm78

Е, за мое успокоение аз няма да съм в "Селена" Simple Smile
Запазих си час за доц. Малинова, а прегледа ще е ш клиниката на д-р Васил Даскалов. За доц. Малинова съм чувала само хубави отзиви, дано сега да се убедя в това Simple Smile

# 133
Явно тази Стратиева не беше подготвена , но имаше голяма опашка за нея в Селена . И аз съм чувала че дават CD И снимки а не снимка , но така и не получихме такова от тази докторка. Иначе си е е страхотно , неможе да се сравнява с ехографа , все едно си е пред теб на живо бебето. Кажи после как е минал прегледа , може и да размисля да отида и аз на 4 D още веднъж сега като е по -пухкаво . Иначе гледам че 32 г.с   пак би трябвало ако искам да ходя , но определено си мислех че ако бебто си се развива нормално то това са грешни пари да ходя втори път....ама  си е любопитство как точно изглежда  сега 12 седмици по -късно.
 Flutter

# 134
Явно тази Стратиева не беше подготвена , но имаше голяма опашка за нея в Селена . И аз съм чувала че дават CD И снимки а не снимка , но така и не получихме такова от тази докторка. Иначе си е е страхотно , неможе да се сравнява с ехографа , все едно си е пред теб на живо бебето. Кажи после как е минал прегледа , може и да размисля да отида и аз на 4 D още веднъж сега като е по -пухкаво . Иначе гледам че 32 г.с   пак би трябвало ако искам да ходя , но определено си мислех че ако бебто си се развива нормално то това са грешни пари да ходя втори път....ама  си е любопитство как точно изглежда  сега 12 седмици по -късно.
 Flutter

Ами какво да ти кажа...препоръчват го да се направи, за да се види дали всичко е наред с бебето, но наистина са много пари, аз не знам колко ще трябва да дам довечера, но доколкото чух е 100лв. Преди малко се обадих, за да попитам трябва ли да си нося диск и ми казаха, че всичко си е от тях и няма проблеми за това.
Задължително ще разкажа подробности, но не обещавам, че ще е още тази вечер Simple Smile Вероятно ще бъде утре сутринта Simple Smile
Иначе, да, любопитството е голяма работа, но помисли, че по-добре тези парички да ги похарчиш като купиш нещо за бебо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт