Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен!
Скоро не съм се отчитала , но изкарах кошмарни няколко дена - и аз главоболие от отпадналост , абе неприятна работа. Днес даже съм на работа. Бебо много е активна и това много ме радва. Наслаждам се на шутчетата
Илияна за 4Д-то моето АГ ми препоръча д-р Троянчев http://www.4dbebe.com/
Цената бе 70 или 80 лв, но се чака поне седмица.
Хубав ден!

# 106
Ще го видим скоро какво ще да е бебето Simple Smile
А ДНЕС ПОПАДНАХ НА НЕЩО ИНТЕРЕСНО, ЛИЧНО НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСА И РЕШИХ ДА ГО СПОДЕЛЯ С ВАС Simple Smile

http://www.lordkids.com/pantofi-winnie-the-pooh-p-142.html Много са сладки, поне според мен Simple Smile

и си харесах и количка Simple Smile http://www.hai.bg/detska-kolichka-3-v-1-plasma-2-bertoni

какво ще кажете?
Количката на Bertoni  е страхотна оферта 3в 1 и бих ти казала ако си я виждала на живо и си доволна значи е страхотна покупка. Аз не съм я виждала но това че и кошчето за кола става за количката и бебето ако е заспало няма да има нужда да го вадиш и слагаш е много удобно. Ние в крайна сметка си взехме от prodavalnik количка Peg Perego Skate използвана 1 година  за 400 лв и в отлично състояние и пак е така 3 в 1  преди 2 дни със всички екстри и чанта  и съм страшно доволна ....като я взехме я разучих добре кое как се натиска сгъва и т.н. Много съм доволна за тези пари защото новата е над 1000 лева , а аз много я харесах тогава във магазина на Брезовско и сега стези парички които спестихме ще вземем и останалите неща.
Пантофките са сладурски също !!

# 107
Здравейте мамчета!
Чета че някои от вас вече започват с покупките на колички,кошари и т.н.
Нямам търпение и аз да започна да пазарувам тези неща.Само че аз съм си казала че това ще го направя чак в деветия месец.Малко от суеверие-за това чак тогава.
Надявам че че времето ще мине бързо.Сега започваме и с малко ремонтиране на жилището.
За да е готово когато се роди бебока.

# 108
Здравейте мамчета!
Чета че някои от вас вече започват с покупките на колички,кошари и т.н.
Нямам търпение и аз да започна да пазарувам тези неща.Само че аз съм си казала че това ще го направя чак в деветия месец.Малко от суеверие-за това чак тогава.
Надявам че че времето ще мине бързо.Сега започваме и с малко ремонтиране на жилището.
За да е готово когато се роди бебока.

според мен е хубаво да не им се доверяваш много на тези суеверия....именно защото в днешно време никой не е застрахован от преждевременно раждане, разбира се да пази Господ...но ако все пак се случи няма да сме готови...

количка...харесала съм за сега само тази, на която ви пратих линк, но не съм я виждала на живо все още...

днес съм на лекар...следобед...моля ви дани стискайте палци този път да не се крие, а да го видим какво ще е Simple Smile

# 109
Да и моето семейство, особено бабите  постоянноо ми говорят за суеверия, да не бързаме  ..да сме чакали да се роди . Да ама да си кажа честно , съм доволна че си купихме креватчето за страхотно ниска цена от Икеа още края на зимата за 74 лв и дюшече  ( което си е в пакета още и ще си го сглобим в следващите седмици ), иначе сега ги гледам тук в магазините по 200 и нещо си лева,

Другото което е аз се усещам че май в 9-ти месец супер бързо ще се изморявам да ходя и да гледам по магазините за бебешки стоки ..така че това трябва да се има в предвид чакането в последния момент. Всеки според това как се усеща разбира се . 
Сега може и да са прави по-възрастните ,ама да си кажа честно в момента има толкова много стоки и токова голям брой магазини че главата може да ти се завърти от инфо ...такива 2 в 1 , 3 в 1 , със спирачки без спирачки , па какви са гумите три или четири и т.н. .  #Crazy...а по тяхно време е имало или черен цвят или червен цвят, един и същ модел.
Jivodara дано довечера да ни пишеш розови или сини сте!

# 110
Здравейте, момичета, виждам, че темичката доста се е разрастнала, за което много се радвам. Аз малко се позагубих, че пак  проблеми около бременността. Надявам се вече всичко ще  е наред.

Celevra, ти как си ? Реши ли къде ще раждаш?

# 111
Здравейте! За съжаление не мога да се похваля с цвят, мога само да ви кажа, че на 12.06 съм на 4д и искрено се надявам там вече да се види Simple Smile

# 112
Ех този бебешок много се крие  бе Jivodara  Flutter  !! На 4D вече трябва да се покаже , че и вие направо  не можете да спите в къщи сигурно .

# 113
 Ей,Дани преди няколко дни си мислех за теб и вчера пак.Къде се изгуби? Какви проблеми? Сега всичко наред ли е?
 Ние сме добре,преместихме се в ново жилище и така.Друго ново няма,а за раждането незнам.Май ще си остана на Окръжна.
 За покупките-нищо не сме купили,само едни шишенца.И аз незнам какво чакаме.Все си казваме,че има време,а то май не остана.Иначе всичко съм харесала,количката ще е и моята Peg Perego Skate,креватчето смятам да е сгъваемо,защото често пътуваме,дрешки и останалите дребни неща ,ще са накрая.Jivodara,тази количка на Bertoni е много хубава на външен вид,но ми е съмнително ниска цената за чисто нова.Съветвам те да я проучиш преди да я купиш,иначе като визия хваща окото Wink

# 114
Добро утро ,

исках да ви попитам дали вече някои от вас са се ориентирали за педиатър ( стана на въпрос в един от форумите тук в бг-мама, та се сетих че и затова е добре да се помисли ) .

Celevra видях че април месец си направила такава тема , но бих искала и още информация...аз не съм доволна от моята ЛЛ ( поликлиниката на Понеделник пазара ) и както и ти спомена всички са на едно баби , дядовци итн и се чака с часове при нея, да не говорим бабите и дядовците като почнат да се карат кой бил първи па кой бил много зле и бързал ( а да не споменавам че те отиват с 1 час преди раб. времем на докторката и окупират  пейките )...Има доста стари темички като потърсих за педиатри в Пловдив наистина и затова ако си обменим инфо ще е добре .
АЗ също от днес започнах да се интересувам по този въпрос защотот е важен .

# 115
celevra аз също може би ще раждам там , имаш ли някакви идеи относно изисквания какво да се носи и т.н. Тази седмица даже се записах на лекция в събота там - може да дадат някаква информация знам ли...
Jivodara ние също сме се насочили към количка на Бертони знам ,че е китайска в някой форуми пише ,че са добри в други не

# 116
Добро утро мамчета...хубав и усмихнат ден искам да ви пожелая Simple Smile

Крие се нашия бебок, от сега играе на криеница май  newsm78
Любопитството е голямо...баби, дядовци...лели...всеки чака и пита...

Колкото до китайските стоки мога да кажа само едно, това, че е произведено там вече не означава, че не е качествено...напротив...в днешно време всичко се произвежда там...заради евтината работна ръка...
ето например аз ползвам iPhon 5, разбира се е произведен в Китай или по-точно е сглобен там, само дето...го имам от както е излезнал на пазара в БГ и до сега не е мръднал...а е падал и какво ли не е виждаал...и не е реплика, а оригинал Simple Smile
същото можем да кажем и за още много неща, дадох това за пример и смятам, че щом специалисти като тях са се насочили за производство там значи има защо:)

# 117
Ей,Дани преди няколко дни си мислех за теб и вчера пак.Къде се изгуби? Какви проблеми? Сега всичко наред ли е?
 Ние сме добре,преместихме се в ново жилище и така.Друго ново няма,а за раждането незнам.Май ще си остана на Окръжна.
 За покупките-нищо не сме купили,само едни шишенца.И аз незнам какво чакаме.Все си казваме,че има време,а то май не остана.Иначе всичко съм харесала,количката ще е и моята Peg Perego Skate,креватчето смятам да е сгъваемо,защото често пътуваме,дрешки и останалите дребни неща ,ще са накрая.Jivodara,тази количка на Bertoni е много хубава на външен вид,но ми е съмнително ниска цената за чисто нова.Съветвам те да я проучиш преди да я купиш,иначе като визия хваща окото Wink

Здравей, celevra, ами излезна ми една бактерия в изследванията и се наложи да се лекува с венозен антибиотик, много неприятно , но все пак не е нещо страшно. Докторката каза ,че била масова. Сега съм добре. Разглеждам в интернет колички, има толкова много, че направо се обърквам. Моя приятелка силно ми препоръчва Peg Perego, тя има такава и за нея е най-добрата, тъкмо вчера ми я презентираше  Simple Smile, само че не знам кой модел. На мен ми харесват много моделите на Mima, но са бая цифра, така че не съм се спряла на нищо конкретно. Засега само набелязвам, за нас е рано да купуваме. Вие в  Пловдив ли се преместихте? Ние зимата правихме ремонт, но сега искам да сменя пердетата и да сложа завеси, да освежим детската стая, че хич не прилича на такава.

# 118
 Да ,Дани в Пловдив сме си вече до стадион Христо Ботев сме обаче.Нищо,не пречи да се видим някой ден.И аз трябва да взимам завеси и щори ,но ще видим кога ще е ,че и паричките вече са кът с това местене.
 Много е кофти с тези гадни бактерии,много бременни се оплакват.Важното е,че вече всичко е наред и си се оправила.
За Mima-та са много хубави ,но наистина са много скъпи,а и втора ръка ги няма,поне аз не съм виждала.Май ще си останем на Peg Perego и това е.
 Jivodara,напълно съм съгласна с теб за китайските стоки.Вече всичко се прави в Китай.Но все пак е хубаво да проучиш за самия модел ,който си си избрала.Често фирмата е добра,но майките се оплакват от конкретни модели. Peace
 Тони,ето това е списъка от сайта на Окръжна за вещите ,които ще са ни нужни:
Родилна зала:

Лична карта
    Направление № 7 от личния лекар (валидно е 30 дни)
    Обменна карта, в която да са нанесени изследванията, направени в женска консултация
    Комплект спално бельо, 3-4 памперс-пелени, нощница, чехли
    Чиния,чаша, вилица, лъжица
    Термометър за лично ползване и едно обикновено ножче за бръснене
    Лични тоалетни принадлежности
    Един комплект пелени ; дрешки за бебето според сезона
    Памперси, мокри кърпички и хавлийка за тоалет на бебето
    Одеалце за бебето според сезона
 За педиатрите,моя роднина си води децата при д-р Апостолова в поликлиниката до у-ще Васил Коларов в Кичука и е страшно доволна.Аз също съм ходила с нея и останах с много добри впечатления.Има си определени дни за детска консултация,има си отделно помещение с отделен вход за бебетата и дори и 20 човека да има пред кабинета ,бебетата си влизат от другия вход и не чакат въобще.За съжаление ми е далече иначе нямаше да се замислям въобще.
 Много дълго стана,ставам да готвя  Rolling Eyes

# 119
Привет привет и от мен отново днес...
хора, не знам какво ми става, но не мога с това главоболие повече...днес не мога дори до аптеката да отида, чак ми се повръща от болките в главата...ходя, ям - тъпча се нарочно дори, но ми се гади...толкова глупости нямах дори в началото на бременността си...
полудявам вече...а до 12ти са ми казали да пия колко се може повече течности, за да се увеличи околоплодната вода и да се вижда по-добре на 4д-то....
направо полудявам и не знам какво да направя...опитвам да дремна, но в мига щом легна и сякаш главата ми е бомба, която всеки момент ще избухне... #Cussing out
 Banghead Banghead Banghead Banghead

вчера бях на лекар, както ви и бях казала..оказа се че кръвното ми е много ниско....80 на 40 и това беше късния следобед...
след прегледа повървях доста пеш, от стадион Ботев до Карфур и после се прибрах дори пак пеш...явно от това пък днес ме боли единия крак и не мога да стъпна на него почти...

Ще полудея...как до онзи ден всичко ми беше наред и нямах проблеми нито с излизане, нито с ходене, нито ми се гадеше нито нищо...а сега с настъпването на 6 месец и сякаш всичко се преобърна с краката нагоре... Cry

Общи условия

Активация на акаунт