Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен Simple Smile Първо искам да ви пожелая весел празник на всички малки и пораснали вече деца Simple Smile нека се постараем да запазим по нещо детско в себе си завинаги!

# 91
Здравейте коремчета...как сте днес? От онзи ден насам нещо няма никаква активност, какво се случва? Дано всички да сте добре...
Аз искам да ви споделя, че умирам от главоболие...освен, че вечер не мога да спя, сега всеки ден ме мъчи тази ужасна болка...стоя на тъмно и се опитвам да спя, но главата ме мъчи и това е...
кажете някоя сблъсквала ли се е с това и как се справяте?

# 92
Здравейте и от мен!
Така е вече все повече започвам да усещам бебока.Много хубаво изживяване е това.
Трябва да се наслаждаваме на тези моменти. Simple Smile
А за главоболието Живодара-нямам този проблем.Може би нещо като чай от лайка действа успокоително преди сън.Пробвай може да подейства.

# 93
Здравейте коремчета...как сте днес? От онзи ден насам нещо няма никаква активност, какво се случва? Дано всички да сте добре...
Аз искам да ви споделя, че умирам от главоболие...освен, че вечер не мога да спя, сега всеки ден ме мъчи тази ужасна болка...стоя на тъмно и се опитвам да спя, но главата ме мъчи и това е...

Здравей Живодара,

аз не съм имала толкова силно главоболие до сега , единствено имах малка настинка и Аг то ми предписа осцилокопциум зимата.  Най добре е да си питаш  Аг -то кое е най безопасно да пиеш , ако още не ти отминало главоболието - иначе чета майки тук пият парацетамол, ефералган ( за тези и аз не незнам дали е ебезопасно за бебето) .центрум за бременни , масажи на главата , също така може да е от ниско кръвно ,Най -добре е доктора да ти каже кое е безопасно да се пие.  И незбравяй  много вода  трябва да се пие по време на бременността ( аз пия поне 2,5 литра на ден )особено сега лятото. Това е  от мен като инфо .

# 94
Chervenata_6ap4ica   Flutter страхотно е наистина когато усещаш тези малки ритничета ....направо те правят горд че има живот в теб ..ососбено като станат и по-силни със всяка изминала седмица  .

Jivodara и аз съм имала такива тихи моменти и много съм се притеснявала дали е добре детето , но после а си се връща отново в ритъм та даже и по-силни риткания. Нормални майчини вълнения и притеснения  Flutter

# 95

Здравей Живодара,

аз не съм имала толкова силно главоболие до сега , единствено имах малка настинка и Аг то ми предписа осцилокопциум зимата.  Най добре е да си питаш  Аг -то кое е най безопасно да пиеш , ако още не ти отминало главоболието - иначе чета майки тук пият парацетамол, ефералган ( за тези и аз не незнам дали е ебезопасно за бебето) .центрум за бременни , масажи на главата , също така може да е от ниско кръвно ,Най -добре е доктора да ти каже кое е безопасно да се пие.  И незбравяй  много вода  трябва да се пие по време на бременността ( аз пия поне 2,5 литра на ден )особено сега лятото. Това е  от мен като инфо .

Цялата работа при мен се оказа от ниско кръвно...каза ми да пия кафе, но по едно на ден не повече, а от него как се вълнува бебо не е истина  Hug

Вчера такъв ритник ми заби, че чак корема ме заболя  Rolling Eyes

Колкото до водата, пия много наистина, то си стана от самосебе си, преди не пиех изобщо, а сега постоянно съм жадна... а за чая вечер преди лягане мога да кажа само, че принципно чай не мога да пия от малка съм такава не знам защо...също така не мога да ям и кисело мляко, при опитите ми до сега стигам до половин кофичка и ми се повдига, това и преди да забременея

в началото много ми се ядяха кисели краставички, но после отшумя и тази болежка Simple Smile поради факта с киселото бях склонна да мисля, че бебето е момче, но майка ми ме разочарова преди малко, като ми каза, че и тя на времето, когато е била бременна с мен е ядяла много краставички Simple Smile

Интересно ми е какво ще е бебчето, а и любопитството ми се засилва все повече с всеки изминал ден, още повече от факта, че като ходя на преглед и то се крие Simple Smile

Някой може ли да каже малко повече по тази тема...вие какви бебета очаквате, какво ви се е ядяло в началото, какво ви се хапва сега? Бебето криело ли се е и кога сте го видели какво ще бъде?

# 96
Впрочем и двете ми баби казват, че щяло да е момиче. Едната, на мъжа ми бабата, с която живеем в една къща все вика "тя" на бебето и казва, че такова чувство имала Simple Smile
Другата, моята си баба пък все казва, че ще е момиченце, да го кръстим на майката на мъжа ми, понеже много сме се праскали, че не искаме да го кръщаваме на никой Simple Smile

Общо взето всеки пита и очаква отговор, а ние още не знаем Simple Smile разбира се всички са добронамерени, и колкото повече ме питат толкова по-голямо става и моето любопитвсто

Вие избрали ли сте име за вашите бебчета? Ще ги кръщавате ли на някой от семейството или не?

# 97
Jivodara  супер че сега поне знаеш от какво е било главоболието и  бебето рита с пълна сила, да те уведоми  че всичко е наред   Hug. Ние разбрахме окончателно около 20 г.с. след Феталната морфология че е момиченце. Иначе постоянно ни казваха различно или че пъпната кръв е между крачетата и не се вижда или че се крие .

За храната  в началото определено беше кисело- лютивичко  от сорта на кис. краставички, китайска храна ...в началото направо бях луднала по това китайско ...направо и аз се изненадах, ненавиждах сладките неща , канелата . Сега пък сме  на кремчета , палачинки със сладко, мед и орехи и плодове...а кафето направо е какво да ви кажа ( еспресо с мляко и отгоре бита сметана ..а понякога и малко канела ....манджа с грозде ще кажат някои ...но така си започвам деня .

За име, решихме да я кръстим Танита , тъкмо на майка ми ще е кръстена Татяна ..имаме приятели които много го харесаха името , имаме и познати които ни гледаха като изтребители като чуха името  newsm78. Ние  с татито много го харесахме  и досега така и не съм попадала на нещо друго като идея. Иначе името  идва от Таня , Татяна и произход Русия ..

# 98
При нас предната ЖК на която бях,така беше застанало бебето че нищо не се  видя.Доктора ми препоръча следващият път да ме види на 4Д.Тогава със сигурност ще се разбере пола.
Относно имената още не сме решили как ще го кръстим.
По време на бременността ми до този момент ми се похапва доста сладко,а преди това изобщо не обичах.

# 99
При нас предната ЖК на която бях,така беше застанало бебето че нищо не се  видя.Доктора ми препоръча следващият път да ме види на 4Д.Тогава със сигурност ще се разбере пола.
Относно имената още не сме решили как ще го кръстим.
По време на бременността ми до този момент ми се похапва доста сладко,а преди това изобщо не обичах.

аз ще ходя на 4д или тази седмица или началото на другата...да си призная страшно се вълнувам...просто нямам думи да опиша Wink

# 100
А иначе за име на момиче ми харесват:
Рая, Радина, Никол, Нелия, Мариела, Бориса, Грасиела, Ема, Исабел, Юлияна, Йоана, Сандра и Велизара

А за момче:
Адриян, Адам, Борис, Виктор, Дарилен, Йоан, Мануел, Стилян, Теодор, Траян, Юлиян, Ярослав, Велизар.

Какво ще кажете?
Ако е Никол...все едно сме я кръстили на мъжа ми Simple Smile Понеже той е Николай Simple Smile Идеята ми харесва, а и името е много сладко...

# 101
А иначе за име на момиче ми харесват:
Рая, Радина, Никол, Нелия, Мариела, Бориса, Грасиела, Ема, Исабел, Юлияна, Йоана, Сандра и Велизара

А за момче:
Адриян, Адам, Борис, Виктор, Дарилен, Йоан, Мануел, Стилян, Теодор, Траян, Юлиян, Ярослав, Велизар.

Какво ще кажете?
Ако е Никол...все едно сме я кръстили на мъжа ми Simple Smile Понеже той е Николай Simple Smile Идеята ми харесва, а и името е много сладко...

Никол е много красиво име ...а и щом на вас ви харесва то това е е най-важното ...а и татито ще се радва много че носи неговото име.  Вярвам че като раберете дали е момче или момиче избора ви ще е много по -лесен от списъка с имена  Wink

# 102
здравейте мамчета и аз да се впиша във вашата темичка Simple Smile и мен честичко ме боли главата и незнам защо.и на мен ми препорачват да отида на 4д,но за момента няма как да стане Simple Smile

# 103
# 104
Ще го видим скоро какво ще да е бебето Simple Smile
А ДНЕС ПОПАДНАХ НА НЕЩО ИНТЕРЕСНО, ЛИЧНО НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСА И РЕШИХ ДА ГО СПОДЕЛЯ С ВАС Simple Smile

http://www.lordkids.com/pantofi-winnie-the-pooh-p-142.html Много са сладки, поне според мен Simple Smile

и си харесах и количка Simple Smile http://www.hai.bg/detska-kolichka-3-v-1-plasma-2-bertoni

какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт