Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 155
  • 745
  •   2
Отговори
# 180
Ето ме и мен !! Да утре Тони там ще се видим на Галерията определено ще си взема нещо  за похапване ..то там има супермаркет така че супер.

Jivodara много благодаря за калкулатора , е най после ми стана ясно какво ще получавам защото моя счетоводител само мънка под носа и така и не разбрах как се изчислява...а сега даже и на excel си го имам Simple Smile  Hug

# 181
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен,резших и аз да се включа в темата.В момента се чудя къде да раждам,мисля да е в някоя частна болница,че нещо взе да ме хваща страх.Иначе ние чакаме момиченце края на август. Simple Smile

# 182
Здравейте и от мен,резших и аз да се включа в темата.В момента се чудя къде да раждам,мисля да е в някоя частна болница,че нещо взе да ме хваща страх.Иначе ние чакаме момиченце края на август. Simple Smile

Добре дошла zilqra sohappy,

В коя болница си се насочила и къде си следиш бременността?

vaniq180  мерси че сподели името на педиатърката ти , ще трябва да се поразровя да видя за още имена и да избирам !

# 183
  • гр.Пловдив
Ами следя се при д-р Тотев в тракия и съм много доволна от него,но иначе мисля да раждам или в Торакс или Селена,ще трябва вече да си избирам лекар,че събитието наближава.Вие момичета на къде сте се ориентирали?

# 184
аз родих в селената при доктор Ямаков доволна съм от него много  Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Здравейте,

В събота на лекцията в Мол Галерия разбрах, че има такава тема от cvetibramley. Та се записвам при вас, термина ми е на 5 август по ПМ. Ще ми е много полезно, ако споделите къде ходите на училище за бременни, че на мен това ми беше първата лекция. До сега бях на работа и нямаше как да ходя. Аз реших да отида на платените лекции и упражнения, за които ни прати на мейла акушерката, която водеше лекцията в Мол Галерия. Но пък, ако има и безплатни и на тях бих отишла. Надявам се да посетя колкото мога тук, защото сме решили да сме близо до бабите и да раждам в София, та ще съм тук до 5-6 юли.

# 186
Аз също съм решила да раждам в Селена  Hug , там си следя бременността по здравна каса при др Петрова , но съм се ориентирала раждане с екип на др Минев та при него ходя  от скоро всеки  месец по един път за да го държа в течение  !
vaniq180  Др Ямаков той по здравна каса ли работи  и как роди нормално или цезарово   . Най накрая да намеря някой с прясна информация за Селена  bouquet

# 187
Аз също съм решила да раждам в Селена  Hug , там си следя бременността по здравна каса при др Петрова , но съм се ориентирала раждане с екип на др Минев та при него ходя  от скоро всеки  месец по един път за да го държа в течение  !
vaniq180  Др Ямаков той по здравна каса ли работи  и как роди нормално или цезарово   . Най накрая да намеря някой с прясна информация за Селена  bouquet
работи и по здравна каса и има частен кабинет,родих секцио преди 23 дни ,ако нещо те интересува мога да разкажа Simple Smile ще се радвам ако мога да помогна  Simple Smile

# 188
Добре дошла UNynaeve  welcome  

Утре във Селена е последната им лекция за месеца . Всички лекции в Селена са безплатни,
утре 18.06.2013 ( мисля на 4 ет ще са както предния път) от 17:30 на тема Особености на новороденото и адаптационни прояви.Първи грижи за бебето. Ако някой се интересува може да дойде , няма нужда от записване предварително.
Иначе това са били темите които са имали на този курс http://www.agselena.com/zaroditeli.
Иначе от 2 Юли започват нови лекции за месеца и аз смятам да ги посетя веднага щом излезе програмата им  на сайта на Селена.Но ти няма да си в Пловдив и  може да посещаваш някоя лекция и в София.

Аз ходих на 2 лекции в Селена Март месец и бях доволна , прожектират  също информацията и са доста подготвени и много родители ги посещават .
 Това е което знам засега като уроци за този месец!!

vaniq180  ще ти пиша на личния , че имам доста въпроси !!

# 189
  • Пловдив
Добре дошла UNynaeve  welcome  

Утре във Селена е последната им лекция за месеца . Всички лекции в Селена са безплатни,
утре 18.06.2013 ( мисля на 4 ет ще са както предния път) от 17:30 на тема Особености на новороденото и адаптационни прояви.Първи грижи за бебето. Ако някой се интересува може да дойде , няма нужда от записване предварително.

Благодаря! А колко продължава една лекция обикновено?

# 190
Доколкото си спомням когато бях на лекциите им  през Март месец , бяха от 17:30 до към 19:00 -19:30 си  тръгвахме , но това зависи дали има много въпроси от хората , което винаги е факт  Wink .

# 191
Момичета някоя смята ли да ходи в Селена днес. Аз определено се замислям зависи как се чувствам до края на деня. Приятен и спокоен ден за сега от мен!

# 192
Здравей Тони,
Аз мисля да ходя, но ще изчакам да видя и аз как ще се чувствам ...че днес ще е голяма жега като гледам !

# 193
здравейте и от мен има ли някоя мама от Тракия да отидем заедно,че аз не знам къде се намира?! Grinning

# 194
Аз не зная дали ще ходя ,защото понякога следобед не се чувствам мн добре, а и е много горещо в 17.30 Но мястото е сравнително лесно на Пещерско шосе до магазин Лески, сега даже са с нова сграда с голям надпис
Автобусни линии 10, 15, 24, 37,6,66
Ако някоя минава през Тракия
Не се сещам как по друг начин да ти помогна

Общи условия

Активация на акаунт