Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Извинявай нещо ме подведе таз карта - това е спирка на отсрещната страна
това е сайт за градски транспорт ако успееш да се справиш с него за да не стане някакво объркване
разгледай го
http://www.masov-gt.com/

# 196
  • Пловдив
Момичета някоя смята ли да ходи в Селена днес. Аз определено се замислям зависи как се чувствам до края на деня. Приятен и спокоен ден за сега от мен!

И аз съм като вас момичета. Поне за сега се очертава, ако съм сама да не отида, защото световъртеж си имам и ми е ясно изляза ли на жегата ми е станало лошо. Ако обаче мъжът ми се върне от работа навреме може и заедно да отидем.

# 197
Аз съм от Тракия , но като гледам е такава жега и със сигурност в 17:30 ще е още жега ..та по-добре да не мърдам от вкъщи.

Иначе тези автобуси където Тони е дала номер 10 минава през Тракия (поне от тази страна където съм аз до Баумакс), но лошото е че спира доста по-далече от Селена и трябва или да вървиш доста ( е аз Март месец нямах проблем с вървенето около 15-20 мин бързо вървене по Пещерско което сега е мираж за мен да го извървя за толкова ) или най добре си хвани едно такси от точка до точка 032 6161 за 3 лева , или ще трябва да смениш автобус . За мен най добрия вариант е такси .

Много исках да отида но  е страшна жега , а татито е на работа и няма да може да ме закара.

# 198
всеки ли може да отиде или трябва да си им пациент,ходят ли много хора Simple Smile

# 199
всеки ли може да отиде или трябва да си им пациент,ходят ли много хора Simple Smile

Всеки който иска може да отиде. Не е задължително да си им пацинет или да раждаш там. Никой не те пита къде ходиш на ЖК. Има много хора, които ги посещават  , но сега незнам с тез жеги кой ще ходи  в 17:30   , незнам напредналите в бременността едва ли ще тръгнат по автобусите  newsm78 .

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 17:20 от cvetibramley

# 200
  • Пловдив
Мами, аз се оказва, че ще ходя Simple Smile, таткото се прибра преди час, ей сега го будя и тръгваме много благодаря за инфото.

# 201
О страхотно  ще е интересно какво са говорили ...ако имаш възможност да споделиш после накратко  да не сме изпуснали нещо важно като инфо  Hug  а може и някой подарък да раздават за бебчовците Simple Smile

# 202
Здравейте, записвам се при вас с термин 15.10.2013 г. и първа бременност.

# 203
Здравей и добре дошла  Hug Simple Smile от кой квартал си?

# 204
Живея в района на панаира, но съм с кола и общо взето обикалям където ми се ще.

# 205
Здравейте мамита....как сте днес в тези жеги?  ooooh!
Аз не ходих до Селена и на мен ми е непосилно да обикалям с автобуси, че положението е много кофти като ми стане лошо, а и особено ако е пълен автобуса е ужас... Twisted Evil

Днес обаче имам едно излизане до Кичука, че съм на едно детско парти, ще го играя фотограф Simple Smile Стискайте ми палци да направя хубави снимки на мъниците Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 206
добре дошли на новите коремчета !! Flutter

Ако някой е ходил на Селената вчера ако има време да напише някой ред какво е било. Hug

Jivodara това е страхотно ,имаш си  прекарасно занимание днес ...успех със снимките  Party

Аз съм станала от 5 сутринта , неможах да спя...а и имаше някакви разгонени котки под прозореца ни и викаха цяла вечер  smile3507 ..ей така напук на хората които искат да спят ..после в 7 сутринта легнах и в 10 станах. Имаме едно кученце и току що го изведох за 10 мин , като ме лъхна тази пустинна жега  направо щях да умра, на ден сигурно сменям по 3 чифта рокли вир вода ставам

Липсват ми тези две седмици където валеше , няма ли да има пак такива дни , направо никъде не мога да мръдна .

# 207
добре дошли на новите коремчета !! Flutter

Ако някой е ходил на Селената вчера ако има време да напише някой ред какво е било. Hug

Jivodara това е страхотно ,имаш си  прекарасно занимание днес ...успех със снимките  Party

Аз съм станала от 5 сутринта , неможах да спя...а и имаше някакви разгонени котки под прозореца ни и викаха цяла вечер  smile3507 ..ей така напук на хората които искат да спят ..после в 7 сутринта легнах и в 10 станах. Имаме едно кученце и току що го изведох за 10 мин , като ме лъхна тази пустинна жега  направо щях да умра, на ден сигурно сменям по 3 чифта рокли вир вода ставам

Липсват ми тези две седмици където валеше , няма ли да има пак такива дни , направо никъде не мога да мръдна .

newsm78 ех ама и ние улучихме едно време и едно лято да забременеем Sad дават го най-топлото поне от 300 години насам и направо не знам...вярно, не съм дебелаче, че да се оплаквам, но жегите никога не са ми били в стихията...

# 208
Живея в района на панаира, но съм с кола и общо взето обикалям където ми се ще.

Радвам се за теб мила, поне ти имаш шанс да се разхождаш напред назад без проблем....въпреки че трябва още повече да се пазиш така като си с кола, че като ги гледам всички как карат.... Simple Smile

# 209
Здравейте и от мен   Simple Smile. От известно време Ви следя инкогнито и най-накрая се престраших да се присъединя и аз.
Термин 01.10.2013. Позиционирана съм до бившия ресторант "Стадиона".
Иначе вчера лекцията в Селена беше на тема "Първи грижи за новороденото", имаше демонстрация от акушерка Негалова как да направим тоалета на бебето след баня и смяна на памперс, хигиена на пъпчето и други полезни съвети. След това д-р Богданова, педиатър ни обясни за грижите, които полагат в Селена за новородените- ваксини, наблюдение и др. За всички мами, които са пропуснали лекциите, новия курс започва от 02.07 и програмата ще бъде качена на сайта на Селена, другата седмица.
Някой ще ходи ли на деня на отворените врати в Окръжна утре?

Общи условия

Активация на акаунт