Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
В Селена говориха за къпането и тоалета на бебето. Мъжа ми изписа цял тефтер Grinning. Също говориха и за какво преглеждат бебчето веднага след раждане и ваксините, които му слагат. Иначе изпуснахме къпането и подсушаването, защото закъсняхме. На две на три - казаха да му минаваме с физиологичен разтвор и една марличка очичките, гънките, пъпчето. Капваме си от разтвора и в нослето. Казаха лятото да не ползваме олио, а само лосион за бебета след като се изкъпе. Акушерката каза, че е хубаво всеки ден да го къпем с вода като може да използваме препарати за къпане 2,3 пъти в седмицата.

След като минахме къпането ни показаха как да слагаме памперс и разказаха за кремчетата против подсичане. След това лекарката, която дойде разказа за прегледите и ваксините и какво се случва с бебчето след раждането.

На кратко е това. Беше много полезно. Следващата лекция е на 2 юли, мисля ако мога пак да отида.

Ей сега видях, че и друг е писал Simple Smile.

# 211
Благодаря ви за инфото за Селена.

Добре дошла lulu 82 !

Значи в крайна сметка с лосион  е най- добре за лятно бебе , а тези във МОЛ Галерия какви зехтини какво чудо ни говориха ...всеки различно ( аз лично не бих ползвала зехтин и то в тези жеги , при условие че има толкова добра козметика за бебета ). Аз съм си взела лосион  за бебето. Колкото четох и лекции посетих и ми стана ясно че всеки различно процедура .  Дано да успея и аз да ги посетя тези лекции които ме интересуват от 2 юли в Селена.

# 212
А някой има ли информация скоро дали ще има Отворени врати и за Хирургиите?

# 213
Отворените врати в Хирургиите са всяка първа и последна сряда от месеца, в 13.30  Wink

# 214
Отворените врати в Хирургиите са всяка първа и последна сряда от месеца, в 13.30  Wink

Благодаря ти много за информацията, за мен наистина е важна Simple Smile Ходила ли си там? Ако можеш да разкажеш нещо с подробности Simple Smile никак няма да е зле

# 215
За съжаление не съм ходила още! Но утре ще дам подробно инфо за Окръжна!

# 216
Случайно попаднах на тази статия днес...мисля, че ще бъде полезна, а и интересна за всички бъдещи мами....та реших да я споделя Simple Smile

http://sias.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D1%81 … B4-%D1%80-%D0%B4/

# 217
Jivodara току що прочетох статията . Много е полезна , благодаря че я пусна тук за да се информираме . 

# 218
 Аз забравих да се запиша за отворените врати в Окръжна ooooh! Ако отида без да съм се записала дали ще ме допуснат?

# 219
Добро утро красиви мамчета Simple Smile Радвам се, че статията ви е харесала, защото на мен лично ми беше доста интересна!
Желая хубав и усмихнат ден на всички и се надявам и днес да бъдем толкова активни в писането Simple Smile  bouquet

# 220
Хубав ден Тумбачета!
Благодаря за статията много е полезна. На отворените врати в ОБ ,който ходи да пише после ,ще ми е интересно . Аз все още не съм решила дали да ходя днес защото чакаме бебо края на август и все още не ми се мисли за раждането.
Очертават се много топли дни така ,че се пазете момичета - водата винаги да Ви е под ръка.
Лек ден!

# 221
Ехо има ли будни мамчета Simple Smile Аз и днес съм се заровила в разни статии и попаднах на един сайт, който също бих желала да споделя с вас и се надявам да ви хареса, също както и предния Simple Smile

http://www.mustela.bg/bg/main.html#/advice/bath/bath

разгледайте го, на мен лично ми бе доста полезен...даже с гордост мога да кажа, че си отделих един тефтер специално, за да си описвам самата бременност, както и да си записвам някои съвети за новороденото малко създание  baby_neutral

# 222
и въпреки, че тук вече сме бъдещи мами....случайно прочетох ето тази статиика Simple Smile
http://dete.bg/n/deset-mita-za-zachevaneto.3849.html
 да ви кажа честно на мен ми стана интересно, а на вас?

# 223
Jivodara   статията за митовете за зачеването ще я имам в предвид като работим за второто бебче живот и здраве  Flutter   другата година  .  И аз съм отворила един тефтер и пиша информация за малкото човече какво и как се прави. Ще се справим !  bouquet  

Аз ще си стегна днес багажчето за родилното за Селена да ми е готово и татито и той да знае къде е , че знае ли се ей го юни е минал .

# 224
Jivodara   статията за митовете за зачеването ще я имам в предвид като работим за второто бебче живот и здраве  Flutter   другата година  .  И аз съм отворила един тефтер и пиша информация за малкото човече какво и как се прави. Ще се справим !  bouquet  

Аз ще си стегна днес багажчето за родилното за Селена да ми е готово и татито и той да знае къде е , че знае ли се ей го юни е минал .

на теб кога ти е термина бе мила? Simple Smile на мен за багажи ми е още рано, чак края на септември, живот и здраве, разбира се Simple Smile но вече го реших...ще раждам в хирургиите Simple Smile просто е безсмислено да давам грешни пари за частна клиника, пари с които после мога да накупя много неща за бебката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт