все пак на никой не му се стои по цял ден вкъщи, нали
. Аз съм се родила в края на 8 ми месец 3 кила и моята майка е била съвсем неподготвена. Аи според последните 2 УЗИ нещо края на месец Юли все показва да е термина , ще го видим това другата седмица как ще е след като мина изследванията по ЗК и после съм при доктора при който ще раждам да видим как се развиваме засега.
.
няма да му трябва да се изнася на прозорец първо и после навън за по 10-15 минути, че да свиква, защото август, септември са си топли месеци, а аз от своя страна се надявам, че и октомври ще бъде топъл месец, че наистина никак не ми се иска от толкова рано да се затварям вкъщи...все пак и след операция трябва повече движение...нали така?
няма да му трябва да се изнася на прозорец първо и после навън за по 10-15 минути, че да свиква, защото август, септември са си топли месеци, а аз от своя страна се надявам, че и октомври ще бъде топъл месец, че наистина никак не ми се иска от толкова рано да се затварям вкъщи...все пак и след операция трябва повече движение...нали така?
така ми беше казал моя лекар,няма нищо страшно всичко приключва до 30 мин.максимум
отсега.

Препоръчани теми