да не ми пишете отсъствие за днес ей...
тук съм си

Имахме гости от Канада тази седмица и знаете ли какво ми споделиха...лекарите там съветват бременните жени да не ядат лук, защото после новороденото ще страда от много колики. Тук никой лекар до сега не ми го е казал...
мислите ли, че има нещо такова? 
И аз иначе съм добре...но предвид луксацията ми гледам да не ходя мн мн...че нали е противопоказно... не мога да се оплача от подуване кой знае колко на крачетата, но шутовете и ритането на малката ме водят до побъркване...вечер не мога да си намеря място...заспивам при зори и в момента, в който тати стане за работа и се започва отново...направо не знам...луда работа е...

и на мен тази седмица ми предстоят изследвания, даже сигурно ще се наложи да си полежа няколко дни в болница, но ще го преживея няма начин...
лека вечер ви желая....
,
паренето е повече от ужаасно

, иначе би било хубаво да се наслаждаваш пълноценно на бременността си
.
. Значи кисело мляко с мед помага разбрах от статията. Ще се пробва.
и през ноща така ми се схващат краката направо ужас.Но пък бебчето ми през ноща е кротко,само през деня си ритка и се мести ти отляво ту отдясно
.А за желанието за секс в началото го нямах,но сега се засилва,практикуваме,но от време на време
,то и с този корем е много неудобно.Аз да ви питам как сте с килограмите,аз сам качила 10-11 вече и незнам докъде ще стигна.
до миналия месец бях качила 7 но утре съм на консултация и ще видим още колко сме пораснали
Колко сме ранобудни само