Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Здравейтеееее....малко късно, но да се включа и аз Simple Smile да не ми пишете отсъствие за днес ей... Simple Smile тук съм си
 Hug Hug Hug
 newsm62

Имахме гости от Канада тази седмица и знаете ли какво ми споделиха...лекарите там съветват бременните жени да не ядат лук, защото после новороденото ще страда от много колики. Тук никой лекар до сега не ми го е казал... newsm78 мислите ли, че има нещо такова? newsm78

И аз иначе съм добре...но предвид луксацията ми гледам да не ходя мн мн...че нали е противопоказно... не мога да се оплача от подуване кой знае колко на крачетата, но шутовете и ритането на малката ме водят до побъркване...вечер не мога да си намеря място...заспивам при зори и в момента, в който тати стане за работа и се започва отново...направо не знам...луда работа е... smile3511

и на мен тази седмица ми предстоят изследвания, даже сигурно ще се наложи да си полежа няколко дни в болница, но ще го преживея няма начин...

лека вечер ви желая.... Simple Smile

# 271
Добро утро,

Jivodara:
аз съм чувала че при кърмачките не трябва да се яде  следните храни включително и лука защото предизвикват киселини на бебето при сукане
Всички храни,които предизвикват киселини  са : мед,цитрусови плодове,натуралните сокове,крумид лук и люто,както и боб,леща,зеле и др.от този вид.

При бременност не мисля че е опасно , но знае ли се всеки ти казва и пише различно, а и това са витгамини ..те там в Канада може и да не им е много чист лука - пълен с ГМО  hahaha ,

Аз като си спомням като бях в Америка ,ми направи впечатление че хората там купуват една глава лук само и я режат цяла седмица , а ние тук като ще правим салатка или ако ще готвим ще готвим няма да се лигавим я  със 3/4 част от лук .

# 272
Добро утро момичета...как са тумбаците тази сутрин?Simple Smile

Четох снощи доста коментари от вас относно киселините, които се налага да изтърпим сега...и попаднах днес на една статия........... http://www.moetodete.bg/bremennost/kiselini-po-vreme-na-bremennost.html

дано да ви е от полза, аз не мога да установя кога се получават.... newsm78 #Crazy
за сега съм установила само от едно питие - сок на капи от вишна...принципно ми е от любимите и винаги кафето съм си го пила с въпросния сок...но сега.....  Sick паренето е повече от ужаасно  rotfImao Banghead

иначе за храните съм чувала и още нещо, доста фрапиращо (поне за мен де)  smile3514

....обичате ли да похапвате заешко месо? Ако обичате, може би сега е момента да спрете и да не хапвате изобщо....доста хора чух да казват, че ако бременна яде заешко, то бебето ще спи с отворени очи...и доста примери познавам вече....хора, чийто майки не са се лишили от това им удоволствие за известно време...

а тук..... http://www.bg-damma.com/krasota/parfyumeria-i-kozmetika/4932_opa … mp;utm_campaign=0 открих доста интересни неща....възможно е да сте ги чели вече, но ако не сте....мисля, че са доста полезни...

# 273
А какво ще кажете за това?

http://www.moetodete.bg/zdravni-novini/poveche-seks-za-po-burzo-rajdane.html

Да поговорим малко по-интимно, искате ли  newsm76
Как се справяте с желанието за секс? Потискате ли нуждите или им се отдавате?

# 274
Здравейте, мамчета и от мен в днешния хубав ден. Аз засега нямам киселини и подуване на крака, но има време.
Jivodara, интересна тема  Simple Smile При мен желанието за секс е голямо, особено в последните седмици, хормоните ми пак взеха да полудяват. За съжаление обаче докторите ми казаха да се въздържам, защото имах малко проблеми преди известно време. И сега трябва да потискам поривите  Crossing Arms , иначе би било хубаво да се наслаждаваш  пълноценно на бременността си Wink

# 275
И аз трябва да се въздържам пак поради лекарски препоръки...но и желанието ми се позагуби, не знам защо и не мога да си го обесня...

# 276
И аз съм в групата на "девиците" по медицински показания.

# 277
Здравейте и от мен ,

утре съм на ЖК и ще видим за тези подути крака..след като пусна изследванията.

Иначе интересна тема...ами ние си правихме до към края на 6-ия месец , но понеже докторите ни казаха че не е хубаво 1-12гс и в края на бременността затова спряхме ...иначе как да нямаме желание имаме , но и сега вече като мърда все едно е едно малко човече и мъжът ми се притеснява  да не му направим нещо , още малкинко остана при нас , но това малкинко минава много бавно  . От днес съм в майчинство  newsm68  .

ЗА киселините ...ох не мога да свикна да ям по-малко и по-често все ми се хапва както съм си била и преди - закуска , обяд и вечеря и понякога хапвам повечко отколкото трябва вечерта и си имам киселини и се въртя като пумпал  ама хем си знам хем пак си хапвам  smile3537. Значи кисело мляко с мед помага разбрах от статията. Ще се пробва.

# 278
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен,моите крачета не се подуват,но пък много ме болят,иначе аз доста ходя пеш animal037  и през ноща така ми се схващат краката направо ужас.Но пък бебчето ми през ноща е кротко,само през деня си ритка и се мести ти отляво ту отдясно  newsm30.А за желанието за секс в началото го нямах,но сега се засилва,практикуваме,но от време на време  luvbed ,то и с този корем е много неудобно.Аз да ви питам как сте с килограмите,аз сам качила 10-11 вече и незнам докъде ще стигна.

# 279
На мен темата с кг ми е болна....до тук съм качила само 5кг, коремчето ми е мн малко и се притеснявам...въпреки, че лекарката казва, че бебето е добре....за мен нищо не остава дори грам не съм качила по себе си...само на бебка

# 280
Зя килограмите
Jivodara браво на теб ти няма да имаш проблеми да сваляш килограми като гледам.

Аз започнах от 59 кг и последно като бях преди 2 седмици  бях 72 кг...утре ще видим какво съм качила  още към тези. Аз си правя разходки с кученцето , ама пак си качвам ..иначе корема ми днес майка ми ме измери с един метър - имам обиколка 120 см , доста голям корема ...абе щом едно момиче от блока дето наскоро роди близнаци и ме гледа и вика преди месец  ли два ли беше : абе ти твоя корем много голям , моят корем беше такъв точно преди да родя  Rolling Eyes , и аз не знаех да се притеснявам ли какво да правя . Доктора си казва нормално е детето , дългокрако и едро засега .
 Като се появи ще видим колко вярно е било .

# 281
Моите килограми дотук са +9 , което не е малко за седмицата, в която съм. Но като се има предвид, че забременях 48 кг. все  още не съм много огромна, макар че се чувствам доста широкоплеща  Simple Smile

# 282
 hahaha ти си нещо подобно на мен.и аз бях около 50 кг като забременях но понеже съм висока и прили4ах на скелет сравнение със сега Grinning до миналия месец бях качила 7 но утре съм на консултация и ще видим още колко сме пораснали  Simple Smile ама здраве да ни е на нас и на бебечовците пък килограмите са лесна работа  Wink

# 283
Добро утро от мен Sunglasses Колко сме ранобудни само  Simple Smile
То май всички сме на консултация тези дни , аз също съм утре и нямам търпение да си видя бебка 

# 284
Добро утро,   bouquet

Момичета  тази седмица ще пишем как са малките ни бебчовци и какво са ни казали  на ЖК
 усмихнат ден от мен ( офф и дано завали истински, да разхлади малко ) 

Общи условия

Активация на акаунт