. Знам че е рано , то и моят мъж ме гледа със малката раничка и се усмихва ма да е готово , че знае ли се с тея жеги след 2 -3 седмици.
и както си отбирах едни доматки за салатка като ме изрита това мъниче в ребрата се свих от леката болка ..хората ме гледаха
) .
. А и неказвайте на никой
...днес си сипах една малка чашка студена биричка ...допи ми се
и не можах да се сдържа...в таз жега.
ти се майтапиш с мен , не не как пеша , аз сигурно щях да осъмна някъде по пътя ако бях тръгнала пеша от мебелна до тракийския кауфланд ...с колата разбира се таткото караше, че аз не смея с корема ..то и да си кажа си е опасничко доста големи идиоти са на улицата и незнам заради жегат ли заради какво ли карат ама не гледат , ни знак ни нищо
само докато стигнем имаше около 2ма-3 ма луди седнали зад воланите.
и той така карал цял ден . добре че бях само за 10 мин в колата
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=4&id=4844
! Надявам се, че всички се чуствате добре! Предлагам да обсъдим една по-интимна тема
. Вие как мислите, има ли някакъв риск и бихте ли ми препоръчали добра козметичка, която да се наеме да ми направи кола с големия корем.
аз се чувствам страхотно нямам никакви проблеми(освен киселините) сега се прибрах от сутрешната ми дву километрова разходка и дори не се изморих
моето хъркане ..Почнала съм да си похърквам
, направо супер ! Краката ми са понички , изобщо не спадат ...този вторник ще си правя изследвания да видя дали всичко е ок ; Какво ли друго ще се случва до края на бременността с мен. Вие как сте?
И това,ще е май до края. Ужас! Препоръчани теми