Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
в тази жега явно не им се пише   bath1

# 256
Ами да !! никой няма  ...все като влезна тук само аз гледам и никой друг , между другото аз  си гледам и общия форум с майките термин август  от цяла България и понякога и там си пиша.

Иначе краката ми да и кажа са отекли яко ....добре че си взех по-големи джапанки. Багажа за родилното ми е готов пред вратата  да ви кажа  аз newsm53 .  Знам че е рано , то и моят мъж ме гледа със малката раничка и се усмихва ма да е готово , че знае ли се с тея жеги след 2 -3 седмици.

Днес бяхме в Кауфланд  newsm71 и както си отбирах едни доматки за салатка  като ме изрита това мъниче в ребрата се свих от леката болка ..хората ме гледаха  Shocked  дали съм ок ...да не взема да родя в кауфланд. Много взе да шава мъничето нещо и все отдясно на корема ми застава и корема ми е винаги издут  страшно от дясната страна  като джонга (дупето на бебето ще да е или гръбчето   newsm78 ) .
Излизам , че мъжът е направил пица .... а на мен коремчето ми стърже тук от 30 мин  eat. А и неказвайте на никой smile3520 ...днес си сипах една малка чашка студена биричка ...допи ми се  Blush и не можах да се сдържа...в таз  жега.

# 257
пеша ли ходиш до кауфланд Simple Smile

# 258
Да ви кажа момичета , хапнах си 2 парчета пица и салата направо като прасенце си хапвам ...попрекалих май , дано да не ми е тежко  тази вечер  като легна да спя  ooooh!
Ваня    hahaha  ти се майтапиш с мен ,  не не как пеша    , аз сигурно щях да осъмна някъде по пътя ако бях тръгнала пеша от мебелна до тракийския кауфланд ...с колата разбира се таткото    караше, че аз не смея с корема ..то и да си кажа си е опасничко доста големи идиоти са на улицата и незнам заради жегат ли заради какво ли карат  ама не гледат , ни знак ни нищо  #Crazy само докато стигнем имаше около 2ма-3 ма луди седнали зад воланите. 

А наскоро ми се наложи да взема едно такси до центъра че закъснявах и таксиметровия  ми направи впечатление че си отваря и затваря вратата в движение  и аз вече не се стърпях и го попитах защо го прави , а той ми вика че не му работят електрониките за да си отвори прозореца , а климатика на колата е за поправка  ooooh! и той така карал цял ден . добре че бях само за 10 мин в колата  Shocked че се чудиг дали ще се добера жива до центъра .
А да споделя и един линк за бебетата и техния първи час на бял свят  Simple Smile http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=4&id=4844

# 259
ее защо не се майтапя аз като бях бременна лека полека ходих пеша ако ходиш няма да ти се подуват краката и ние с бебока ходихме рано рано докато е хладно още Simple Smile да си пазарим домати Grinning

# 260
Добро утро мамчета  Hug аз се чувствам страхотно нямам никакви проблеми(освен киселините) сега се прибрах от сутрешната ми дву километрова разходка и дори не се изморих Crazy Grinning

# 261
  • гр.Пловдив
Добро утро,браво на теб...   smile3501,сега е време за закуска   Simple Smile

# 262
да за късна ранната беше още в 6.30  Grinning

# 263
Здравейте момичета   bouquet! Надявам се, че всички се чуствате добре! Предлагам да обсъдим една по-интимна тема  Embarassed
Вчера бях на козметик и моята козметичка отказа да ми направи кола маска на интим, защото може да предизвика контракции. Аз не се бях замислила, че може да крие такъв риск, поразгледах и в други теми и повечето мами са за колата маска при бременност. Аз лично си правя винаги сама, като последно беше миналия месец и нямах никакви проблеми, но вече не мога да се свия  Sad. Вие как мислите, има ли някакъв риск и бихте ли ми препоръчали добра козметичка, която да се наеме да ми направи кола с големия корем.

# 264
Здравей lulu, аз също съм чувала, че е възможно да се предизвикат контракции, но мисля че това не се отнася за жените, които си правят кола редовно в продължение на години.Аз ходех на лазерна епилация, но я спрях като забременях. Иначе аз ходя на козметик в Рилон центъра, момичето работи много внимателно , но все пак ако решиш да продължиш с колата , си имай едно на ум.  Wink

# 265
Добро утро мамчета  Hug аз се чувствам страхотно нямам никакви проблеми(освен киселините) сега се прибрах от сутрешната ми дву километрова разходка и дори не се изморих Crazy Grinning

Евала, ти си машина  Laughing

# 266
дааа дано и раждането да е леко като бременноста  Praynig Simple Smile

# 267
Привет и от мен ,
току що се върнахме от планината , бяхме до хижа Здравец , на пикник сред полянките ...беше пълно с хора , които се крият от жегите в града. Беше толкова прохладно и се дишаше по-леко...като се прибрахме като ме лъхна този горещ въздух чак ми стана лошо.

iliqna89  бравооо цели 2 км ...хубаво че си станало рано че се чудих как си ги навъртяла толкова .
Аз от скоро започнах да ставам в 5 , но не съм  толкова добра  за  2км в момента сигурна съм  .
Между другото още нещо много странно се случва с мен .... от няколко дни  като спинкам следобяда се стряскам от  не нещо друго ами от ....... #Crazy моето хъркане ..Почнала съм да си похърквам   newsm45 , направо супер !  Краката ми са понички , изобщо не спадат ...този вторник ще си правя изследвания да видя дали всичко е ок ; Какво ли друго ще се случва до края на бременността с мен. Вие как сте?

# 268
то и аз започнах да ставам много рано а по принцип съм си поспаливка  smile3524 newsm46 дааа и аз похарквам от време на време ама то си е нормално  Wink

# 269
 Хехехе,ама как така се чувате като похърквате? Аз незнам дали хъркам,не ми е съобщено за сега.И на мен краката ми не се подуват,но аз доста обикалям, днес например бяхме на 5-часова разходка в гората.Може би има връзка...ако се движим повече - няма да се  подуем.За киселините обаче нямам решение.Направо ме побъркват  newsm61 И това,ще е май до края. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт