Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен мамита!   bouquet

и аз не мога да се похваля със здрав сън, заспивам късно, събуждам се рано....страдам от главоболие и отпадналост....тази сутрин готвих....докато приключа и вече се чувствах нестабилна...в 11 съм на жк...дано ми се размине до тогава....

# 316
Добро утро ,

май ще има вече нощни птици  във форума , че аз като знам с наближаването на термина не се спи много от дискомфорта ...
мама Jivodara  да знаеш че това с киселото мляко и меда работи страхотно , вчера имах киселини и се въртях като кит на сухо и накрая станах и изядох половин кофичка кисело мляко с мед и както съм легнала така и не съм мръднала .

ето и какво намерих из форумите да се посмеете:

"Истински случай в маршрутка в София-постнат е във форум. Качва се 23-24 год майка с момиченце на 3-4 год. Сядат и детето почва да мрънка: Искам Барби, искам Барби! Обаче това мрънкане е в различни тоналности и майката отговаря по същия начин: Имаш вече триииии! На хората им писва да слушат, но детето изведнъж млъква. Явно замисля нещо и изведнаж казва: Аз пък ще кажа на баба. Майката се усмихва: И какво толкова ще кажеш? Цялата маршрутка затаява дъх от любопитство. Ще кажа какво видях, казва детето. Майката: И какво толкова видя? Детето: Видях как вчера целуваще пишката на тати! Маршрутката избухва в смях, жената си взема детето под мишница и слиза на следващата спирка. От там се качва млад мъж с момченце на около 7-8 год. Сядат на същите места, а всички в маршрутката се смеят та се късат. Мъжът смутено се усмихва и в този момент синът му изтърсва: Тате, купи ми войници! Маршрутката избухва в истеричен смях, шофьора спира, защото не може да кара от смях и се обръща към младия мъж: Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката!
Приятен ден, приятели! И запомнете: НЕ ДЪРПАЙТЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА!"

Хайде да пишете как е било на ЖК-то  
  bouquet

# 317
  • Пловдив
И аз тази нощ побудувах с тези киселини. Пооправих ги с топла чаша прясно мляко, малко четене в три през ноща и спах до сега. Сега една закуска и разходка и може да си доспя.

# 318
Здравейте, мамчета и от мен. Аз също спя ужасно напоследък, будя се по няколко пъти през нощта и после не мога да заспя. Сега съм като парцал и нямам сили да започна да се оправям за консултация   Sad затова отивам да си пусна едно ароматно кафенце   Sunglasses

# 319
 Май всички сме така.Аз сега се събуждам от сутрешната дрямка.Поспах един час,по-добре от нищо.На какво се дължи това според вас.Нищо не намирам в интернет.

# 320
  • Пловдив
Май всички сме така.Аз сега се събуждам от сутрешната дрямка.Поспах един час,по-добре от нищо.На какво се дължи това според вас.Нищо не намирам в интернет.

Аз се съветвам с моята книжка и тук пише, че лошият сън може да се дължи на ритането на бебето, позивите за често уриниране, големия корем, който ви пречи да лежите удобно, задух причинен от притискане на органите от бебчо, киселини и кошмари. Съветите са им четене, леки упражнения за релаксация, топла вана, топло мляко с мед преди сън, да спим с по-висока възглавница и възглавница под вътрешната страна на бедрото. Чат пат при мен върши работа.

Иначе се върнах от разходка покрай реката и се чувствам разбита, мисля че сега, ако си взема душче и си легна ще спя като заклана. Уви само почивка ще си направя и трябва да мина една прахосмукачка в къщи.

# 321
ами не знам аз нямам нито един от тези проблеми и пак не мога да спя много.постоянно се пробуждам,но хубавото е че веднага си заспивам,но повече от 7-8 часа не мога да спя,а много ми се спи.преди спях по 12 и не ми стигаха  Grinning

# 322
Здравейте отново от мен Simple Smile
Моето ЖК мина успешно. Имам новини за моята бебка Simple Smile Вече сме 938гр  newsm03 т.е за 2 седмици е пораснала с над 200гр  newsm44 иначе корема ми е пораснал за 2 седмици с 7 см, бебка се е покачила в корема ми с 5см и съм качила 2 кг (отново за 2 седмици) Simple Smile малкара се развива много добре, за което много се радвам Simple Smile скоро влизам в 7 месец и се надявам наддаването на кг да започне с още по-големи скорости Simple Smile
Сърдечната дейност е отлична. Говорихме с моята лекарка за спането и тя каза, че това са нормални неща и няма как да ги избегнем, препоръча нормалните неща - възглавница между краката, по-малко пиене на вода вечер...такива...
а иначе и аз съм чела по книги, само че в тази която имам аз пишеше, че е много добре вечер преди лягане да се взима душ, но с хладка вода  newsm78 .... явно навсякъде пише различни неща.

И понеже аз съм с доста ниско кръвно, преди да тръгна за ЖК ви бях писала...че ми е станало лошо докато готвех...оказа се, че кръвното ми пак е било ниско. От известно време пия едни капки на билкова основа Вивотон, точно за това. Но днес дори след като пих капките нямаше особено голям ефект, наложи се да пия и една чаша кола...което помогна. На прегледа кръвното ми беше нормално, а това което препоръча лекарката беше:
Когато се налага да станеш по-рано задължително после полягвай пак и поспивай ако можеш, това ще помогне!
И наистина действа!

Сега ви оставям, че ще гледам един филм и мисля да подремна Simple Smile

# 323

cvetibramley  радвам се, че има ефект, ще пробвам и аз като се наложи.... а между другото безалкохолните напитки предизвикват киселини, моята лекарка каза да ги избягвам, ако и когато мога...каза да наблягам на водата, сокове, чай и такива

# 324
мама Jivodara - Браво вече сте почти 1 килограм , ... ами да то май след 30 гс мисля че направо ще наддавате много бързо с бебето чак и ти ще се чудиш как толкова бързо расте и трупа килца. А иначе наистина с тези безалкохолни само киселини ..ама не издържах аз и си сипах един Швепс и сега малко ми е кофти на  корема .

Незнам на какво се дължи тази така наречена инсомниа нашта , ама не сме единствените бременни с тези проблеми  и ако намериш лек добре , ако не траеш си  до сутринта и си доспиваш през деня.   

# 325
  • гр.Пловдив
Здравейте мамита,аз засега много рядко имам киселини,но като заспя не ги усещам.Аз по принцип не съм поспалива,но сега често лягам и на обяд иначе през ноща спя,само ако е много топло немога да си намеря място.На мен хич не ми е удобно с разни възглавници под корема или между краката,само ме спарват.Обаче пък краката много ми се схващат през ноща и през деня ме болят.

# 326
Здравейте мамита,аз засега много рядко имам киселини,но като заспя не ги усещам.Аз по принцип не съм поспалива,но сега често лягам и на обяд иначе през ноща спя,само ако е много топло немога да си намеря място.На мен хич не ми е удобно с разни възглавници под корема или между краката,само ме спарват.Обаче пък краката много ми се схващат през ноща и през деня ме болят.

Пробвай с контра-шпиц за схващанията в краката ..при мен помага много и веднага.

# 327
Ей мамита вижте какво намерих Simple Smile електронен дневник на бременността Simple Smile ако ви е интересно можете и вие да се възползвате от него Simple Smile

http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf

http://www.momentofpeace.net/2008/electronen_pregnancy

# 328
Здравейте,
и аз съм от бъдещите мами в Пловдив.  Simple Smile

# 329
Здравей,Axi89! Кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт