Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 106
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Jivodara, ако ще раждаш в частна болница ти препоръчвам Селена, д-р Крумов. Ако ще е ВМИ - слушай лекарите там.

# 601
и аз така съм чувала за торакс че са уморили няколко родилки незнам колко е вярно това, аз раждах в селената преди 2 месеца и мога за там да разкажа ако някой се интересува там е малко по скъпо секциото е 1290лева всичко , но повечето жени се орентирант на там, уж били по добри отколкото в торакс аз съм доволна

# 602
Какво да слушам лекарите какво ми казват...струва ми се садистично това да те мъчат преди да те резнат... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 полудявам бе хора разбирате ли...
някой ми беше казал, че мога да мина през ортопед и да ми се издаде една бележка, че според него трябва да родя секцио.... мисля и този вариант да пробвам другата седмица...дано така стане...
иначе с Малинова ако ще раждам при нея ще се видя на 20.08 най-вероятно...

# 603
Разкажи за "Селена"...моля те

# 604
В хирургиите секциото определено не е по желание, но това разбира се не означава, че ще те напънат да раждаш нормално, ако се очертава трудно раждане, защото така бебето ще се мъчи и има опасност за него, а никой сериозен доктор не би рискувал.

Живодара, след като толкова те е страх от нормално раждане,  защо не се ориентираш към Окръжна, там не е толкова затегнато положението и в същото време има много добри АГ специалисти.

# 605
в окръжна никога не бих отишла да раждам това е мое мнение Simple Smile пробвай с тази бележка може да стане имам една позната имаше нещо на главата и неможе да се напъва при раждане и с някаква бележка и направиха секцио в хирургиите струва и по малко пари 300 или 350 лева

# 606
Ако ще се ражда на частно и аз предпочитам Селена пред Торакс. За ВМИ и аз знам, че не правят секцио по желание, но при положение, че има медицински показания не би следвало да мъчат родилката първо с нормално раждане. В Окръжна, ако си платиш на доктора, който си избрала можеш да родиш секцио по желание.

# 607
  • пловдив
Живодара,аз ще раждам в Окръжна-нормално.Но знам от позната ,че доктор Пелев е много,много добър и с него можеш да се разбереш за секцио.Телефона му го има в сайта им.Чувала съм и от други това.Той е завеждащ там.А за Торакс-какво да кажа -незнам.Аз първоначално бях решила там да бъде събитието,ходя там на ЖК,но се отказах....Просто не ми хареса отношението им-доктора който ме следи е много отзивчив ,но акушерката...абе не съм доволна а съм чувала че акушерките са тези които присъстват главно на раждането ако всичко е наред...За Окръжна сега чувам доста добри отзиви и е решено-там съм.А за Пелев-даже може да го ангажираш.Мисля че беше 500 лв избор на доктор.А за екип-не мисля че е нужно .

# 608
  • Пловдив
Jivodara, няма да те оставят да родиш нормално, ако имаш медицински причини да родиш оперативно, а ако нямаш наистина защо искаш зорлем да ти правят коремна операция? Твоята АГ нали ще ти даде направление за раждане? И 100000 лв да дадем, никой не може да ни гарантира безпроблемно и безболезнено раждане. Не се притеснявай, иди на място в болницата, в която си решила да родиш и лекарите ще преценят.

# 609
да не се шашкаи ,така или иначе бебето трябва да излезне  Simple Smile мисли позитивно и всичко ще е на ред  Hug

# 610
Утре съм при моята лекарка и смятам да обсъдим кое как и къде...защото за мен положението е мн сериозно и за мен е по-важно да ми е сигурно..не ми се иска да отида в държавна болница за по-еврино, да дам един куп пари и да ходя напред наЗад за изпълняване на въпросния списък, който дават от там...та за разликата от 400-500лв не мисля, че искам да мъчат мен и детето ми...искам после да съм здрава и права и да си гледам детенцето на крака!
Вие не разбирате какво е да си израснал с това...че някой ден трябва да раждаш секцио и колко важно за теб е това!
Рових из нета, търсих отзиви за торакс и прочетох доста добри отзиви. Хареса ми това, че таткото ако има желание може да влезе с теб по време на раждането, без да доплащаш за това. А и няма да ми е за първи път ходенето там...

# 611
 Моят съвет също е да се обърнеш към д-р Пелев.Само добри отзиви съм чувала за него и няма да ти откаже секцио.Още повече като се има предвид състоянието ти.Дали ще родиш в Окръжна или във ВМИ не е от особено значение-и двете са държавни болници ,и двете имат добри неонтологични отделения(което също е много важно) и в двете работят добри специалисти.Аз също ще раждам там,а моя приятелка днес я изписват и е много доволна.
 И не се давай да те мъчат,заради едната лекарка.
 Някой беше казал,че в Окръжна никога няма да иде да ражда,аз пък съм казала още от както разбрах,че съм бременна,че в Хирургиите няма да раждам,препатих вече веднъж,повече неискам.
 Успех Jivodara,стискам палци всичко да се уточни и да се успокоиш.

# 612
Благодаря за милите думи...нямате представа как действат в такъв момент. Въпреки, че не се познаваме лично ми оказвате до известна степен опора! Благодаря ви!!!

# 613
  • пловдив
Живодара,говорих със моята приятелка-Пелев е много добър,много е доволна жената.Секцио със сигурност ще се съгласи да ти направи.А и доколкото разбрах в Окръжна не слагат епидурална,само пълна....Което искаш ти.Иначе ако решиш в Окръжна  може да се засечем.Теб за кога горе-долу те плануват?

# 614
Живодара,говорих със моята приятелка-Пелев е много добър,много е доволна жената.Секцио със сигурност ще се съгласи да ти направи.А и доколкото разбрах в Окръжна не слагат епидурална,само пълна....Което искаш ти.Иначе ако решиш в Окръжна  може да се засечем.Теб за кога горе-долу те плануват?
Малко ми е трудно да кажа от сега, тъй като не сме го обсъждали като дата все още. Термина ми е на 28,09 но моята лекарка ми казва 2 седмици по-рано горе долу, че ще мине всичко май май.
Насочвам се към Торакс. С кой ли не говорих, с майка ми, баща ми, приятелки, свекърва ми...с мъжа ми... та те всички единодушно казаха, че най-важно е сега на мен да ми е спокойно и да съм някъде където ще ми е спокойно. Аз от началото ходя в Торакс, всички изследвания са ми от там. Болнични взимам от там.
Сега остава само да изберем доктора. А и мъжа ми е доволен от това, че може да е с мен по време на раждането без да доплащаме допълнително, просто от там ще му дадат специално облекло и готово. Това за мен и за него е доста важно...все пак ще имам неговата подкрепа през цялото време и ще знам, че е до мен!

Общи условия

Активация на акаунт