Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Относно болничните, ако няма разлика в осигурителните доходи за предходните 18 месеца, то и ползването на болничен няма да се отрази негативно, ако варират, то тогава - ще повлияе.

# 661
Относно болничните, ако няма разлика в осигурителните доходи за предходните 18 месеца, то и ползването на болничен няма да се отрази негативно, ако варират, то тогава - ще повлияе.

Ами последните 6 месеца ми е една и съща осигуровката, но назад не....работата ми беше на таргет и осигуровката беше на реални пари, т.е. всеки месец е била различна, но доста висока.

# 662
а стерилизатор ще взимате ли?
аз принципно съм харесала един комплект...100лв.
ето линк да го видите и да си кажете мнението моля....
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/phi … -dobro-nachalo-rr това беше първия ми избор, но не включва помпа...иначе го има и за 60лв в един магазин.
а последно се спрях на този комплект
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/tom … mplekt-za-k-rmene
но не знам дали има смисъл да се дават 100лв и изобщо кое от тези неща ще ползвам.

Значи като козметика са ни нужни шампоан, лосион, бебешки сапун, пудра за дупе и крем за подсичане така ли излиза?

# 663
Аз смятам да взема стерилизатор за микровълнова на Авент + 3 или 4 шишета, не помня, на цена от 96 - 97 лв. Иначе само стерилизатора може да се купи и е около 57 лв.

А за помпа ще преценя след раждането дали ще ми трябва.

# 664
bebe dj
Няма смисъл да даваш толкова пари, ето ти един линк http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=66034 , това е магазин за мебели, има го в гр. Стара Загора, но поръчка мове да се напраши и онлайн. Както виждаш цената е доста по-ниска от 97-99лв и мисля, че е същото за което споменаваш.

# 665
Дори сега се замислих тази помпа за кърма трябва ли ми или да я отложа за по-нататък, а сега да поръчам от този комплект...аз понеже съм живяла в Стара Загора и имам много приятели там, та именно една бъдеща мама от там ме светна, че няма смисъл да давам толкова пари за този комплект понеже там го имало за по-малко и дори от време на време го пускали на промоция по 40лв.
Само не съм сигурна колко са подходящи тези шишета тъй като са пластмасови.... а аз лично смятам стъклените за по-добър вариант не знам вие какво ще кажете...

# 666
чакай, че аз май нещо обърках...в момента май го няма точно този комплект, гледам кво пише, че съдържа и не е същия май май, но ще накарам да проверят в магазина и ще ти дам повече инфо Simple Smile

# 667
А избрахте ли си педиатър момичета Simple Smile?
И да препоръчате някой във ДКЦ 2 (срещу бившия ресторант Стадиона)

# 668
Аз ще запиша бебето при д-р Джонов. Много добър лекар е, обяснява всичко внимателна, следи новостите в медицината, вдига си телефона по всяко време - събота, неделя, през нощта. Той е личен лекар и при него има записани много бебета и хубавото е, че бебетата са с предимство пред останалите пред кабинета. Преглежда всеки тледобед от 2 до 6 в медицинския център на болница Медлайн.

# 669
Живодара, до колкото знам при изчисляване на майчинството се гледа дохода, от който е изчислен болничния, а не сумата на самия болничен. Затова не би следвало самия болничен да ти повлияе върху майчинството. Самата аз съм в болничен от третия месец.

# 670
  • пловдив
Здравейте ,момичета и от мен.Аз още съм си  preggo Sad Ама кво да се прави-ще си чакам аз 22 ,а с моя късмет-може и да пренося.... Mr. GreenИмам си контракций,даже онази вечер бяха доста силни,но щом съм си заспала като  ylinfant -значи няма да раждам скоро.Вече свикнах с мисълта- ще си карам жегите,ще ми е нервно,ще си плача и така..... Cry

# 671
  • Пловдив
Днес като бях при моят лекар го попитах за епидуралните упойки във ВМИ,че той работи и там и каза,че си слагат по желание на пациента и срещу заплащане

# 672
Много се надявам в действителност да слагат, защото честно казано предпочитам да си спестя поне малко болките, след като има такава опция. Ще трябва и аз да разговарям с моята докторка, стига само да успея да я видя, че от края на юни не съм била на консултация заради тези "отпуски".

Колкото за козметиката на бебето и аз днес много се чудих и в крайна сметка поръчах комплект на SebaMed за новородено, който включва измиващ гел, крем против обриви под пелените и бебешко олио. Отделно и бебешкия сапун, който бил много добър.

# 673
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен,да дам отчет,днес бях на консултация при диктора който ще раждам,каза,че ще е скоро бебка вече е ниско долу и я чакаме по рано  stork-girl
Аз ходих на курсове за родители и там казват,че бебешкото олио не било добре за бебето особенно лятото,най-добре било лосион или тоалетно мляко за тялото и кремче против подсичане за дупето.Аз лично съм взела на Хип.За помпата мисля,че няма нужда да се взима по рано,защото може и да не се наложи да се ползва.Аз съм взела 1 малко шише на Нук и залагалка,ако се наложи винаги може да се вземе,а за тези стерилизатори аз мисля,че са излишни,мойе и с гореща вода в 1 нова тенджера да се изварят и то това е само в началото,после нее нужно да се прави толкова често.

# 674
Предварително се извинявам,ако вече е обсъждано,но ще споделите ли мнение за бебешките дрешки в Джъмбо. Как са като модели,качество,цени? Разочарована съм от моделите във Вис Виталис.

Общи условия

Активация на акаунт