Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
 Аз пък не смятам ,че стелиризатора е излишен.Това изваряване в тенджерата страшно захабява шишетата.По тях остава варовик и побеляват,след стерилизация варовика не може да се отмива на чешмата,защото се губи смисъла на стерилизаренето.Освен това ако бебето е на АМ постоянно се стерилизира,ако е на кърма тогава е по-рядко.Но просто споделям мнение,всеки си решава сам за себе си как е по-добре.
 За дрешките в Джъмбо има много ефектни моделчета,за качество не знам ,защото не сме купували,избързахме и купихме всичко от Вис Виталис и аз не бях очарована от моделите,но бяхме там и решихме да вземем направо и дрешки.Сега поръчах  и от сайта на George,ще видим като качество какви ще излязат ,иначе като моделчета и цени не са лоши.

# 676
  • Пловдив
mariel4eto_88 взимала съм дрехи от там,има доста изгодни намаления,но като качество-не очаквай да са качествени.Има доста плюшени-те са си ок,но памучните се завалват много.Иначе от вис виталис имам бодита от 2г и не са мръднали-рипсени,дебел памук
Като цяло Джъмбо не ми е от фаворитите заради тъпото им обслужване,но някои неща си заслужават
Да кажа за памперсите-като родих малкия бях купила едни оранжеви на Pampers-Sleep&Plaбяха по евтини,но отстрани ушичките им не са разтегателни и много гадно сед впиваха в детската кожа,разраниха го и накрая ги смених с белите на памперс

# 677
 За тези Sleep and Play и аз съм чувала лоши отзиви.Аз взех стандартните-тези зелените.
 Иначе и аз като качество харесвам дрешките на Вис Виталис,но са много ограничени от към моделчета и разнообразие.Говоря за най-бебешките.

# 678
според мен всяка мама която иска да си кърми по дълго време бебенцето и трябва помпа за кърма за да може да стимулира лактацията ,бебенцето в началото пие по малко мляко и останалото количество трябва да се изцежда за да не ви болят гърдите ,така се стимулира и производството на повече кърма която ще ви трябва когато бебенцето започне да яде по повече  Simple Smile,аз имам електрически стерилизатор доволна съм много от него и мисля че на никой няма да му е излишен напротив много по бързо и лесно е отколкото да изваряваш в тенджара,относно бебешкото олио за летните месеци е по добре тоалетно мляко олиото е за зимата,който иска да няма проблеми с подсичането има един крем в аптеките sudokrem с който няма да имате никакви проблеми Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:42 от vaniq180

# 679
Момичета днес бях при моята лекарка, говорихме за раждането и ми препоръча д-р Заимов...
Моля ви ако имате мнение или коментари за него споделете с мен

# 680
  • Пловдив
Здравейте. На 4-ти към 2 през нощта ме приеха с контракции и 3 см разкритие. В 5:40 се роди и малката Искра, 3350 грама, 51 см  Love. Определено не очаквах такава болка при контракциите и шева при епизотомията, но резултата си заслужаваше.

С изключение на това, че от една седмица се сдобих с ужасен обрив по корема, който започва да се разпространява и по други части от тялото. Това което открих е -  PUPPP, мазах се с какво ли не, но нищо не помага и сърби ужасно много smile3511 . Дерматологът при когото бях каза, че било от слънцето ( а аз не съм се излагала на слънце) и от тревите ( понеже споменах, че сме били на хладничко на разходка миналата седмица) и ми изписа мазила и сега чакам да видя ще има ли ефект или не. За мен си е PUPPP обрив и не се лекува.  Sad На бебчо му е добре в тумбака на мама и не иска да излиза, а доколкото разбрах обрива минава след като родиш от самосебе си. Само нз колко още мога да издаржа на този сърбеж  #Crazy

Аз също имам този обрив, уви не изчезна след раждането. На някакъв крем кортикостероид съм, много силен и пак не минава сърбежа. Имам обриви на корема, ръцете, глезените, коленете и на стриите на бедрата. Утре ще ми бият и стероид инжекции, та ще се мъчим да се храним от шише.

# 681
Да е жива и здрава малката Искра Simple Smile и нека Господ я пази  bouquet
Ти къде ражда и какви са впечатленията ти Simple Smile

# 682
Axi89 ,  да ви е жива и здрава дъщеричката.   bouquet

# 683
Axi89 Честита бебка, жива и здрава, много да ви радва и вие много да я слушате с татито  smile3504

Момичета аз мисля, мисля и не успявам да го измисля.... на 16,08 имаме годишнина с моя мъж...не ми идва на акъла какъв подарък да му направя... та дайте някаква идея...

Ааа и това за д-р Заимов също си остава....моля все още ме интересуват мнения...

# 684
  • Пловдив
Да е жива и здрава малката Искра Simple Smile и нека Господ я пази  bouquet
Ти къде ражда и какви са впечатленията ти Simple Smile

Благодаря. Ами ние сме малко странен случай Simple Smile. Мъжът ми държеше да раждам в София и да стоим първите дни при техните, та родих в София в Окръжна и не знам колко ще са ви от полза моите впечатления. Определено мога да кажа, че не обичам да седя в болница макар и по толкова приятен повод.

# 685
UNynaeve честита рожба   bouquet Нека малката Искра расте здрава и много щастлива!  Simple Smile

Аз първо бях на дерматолог, който ми изписа лекарство от което се обринах още повече #2gunfire
Вечерта на другия ден не издържах на сърбежите и мм ме закара в Окръжна болница, биха ми инжекция (която не ме успокои) и ми дадоха телефон на алерголога в Окръжна. Запазих си час и на другия ден след преглед ми изписа също хапчета и крем кортикостероиди. За сега има някакъв минимален ефект, но сърбежа на места продължава. Sad

# 686
  • Пловдив
UNynaeve честита рожба   bouquet Нека малката Искра расте здрава и много щастлива!  Simple Smile

Аз първо бях на дерматолог, който ми изписа лекарство от което се обринах още повече #2gunfire
Вечерта на другия ден не издържах на сърбежите и мм ме закара в Окръжна болница, биха ми инжекция (която не ме успокои) и ми дадоха телефон на алерголога в Окръжна. Запазих си час и на другия ден след преглед ми изписа също хапчета и крем кортикостероиди. За сега има някакъв минимален ефект, но сърбежа на места продължава. Sad

Абсолютно същата история. Сега ще видим инжекцията дали ще помогне. Сърбежът ми е ужасен.

Благодаря на всички за пожеланията и честитките.

# 687
UNynaeve, честито бебенце! Да е живо и здраво и много да ви радва!

# 688
  • Пловдив
UNynaeve, да ви е жива и здрава рожбата. Много красива и кротичка да расте за радост на мама и татко. Дано преминат тези сърбежи бързо ти желая и на теб и на на Axi89.   bouquet

# 689
UNynaeve
Божееее аз снощи май съм била много заспала като съм чела кой какво е писал Simple Smile
Извинете ме за което, май съм объркала именцата като съм писала честитка за малката бебка Simple Smile

Та....честито мила моя, нека малката е жива и здрава и да ви носи само радост вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт