Явно трябва да отида и да питам.Вие как сте иначе? Аз от една-две седмици не мога да спа като хората,ставам сутрин още в 5 и ми е много гадно,все сам недоспала и после цял ден дрема.Това има ли го при вас?
Явно трябва да отида и да питам.Вие как сте иначе? Аз от една-две седмици не мога да спа като хората,ставам сутрин още в 5 и ми е много гадно,все сам недоспала и после цял ден дрема.Това има ли го при вас? 
Вече може да започвате да пазарувате.Ние скоро ходхме във Вис Виталис да зяпаме и така се умилих от гледката там 
Днес ме е обхванала една еуфория, друго си е да знаеш какво ще имаш. Все повече се вълнувам, че ще си имаме детенце. За съжаление още не го усещам, тъкмо миналия ден се чудех кога ще започна, но четох че някои жени усещат бебето чак към 20-та седмица. Предполагам, че ти вече си го усетила. Кога беше за пръв път? Сигурно е много вълнуващо 
Аз съм в края на четвъртия месец. Този месец има отворени врати във ВМИ на 10-ти и 24-ти и съм решила този път да отида. Някоя от вас мисли ли също да ходи? 

Мисля, че и аз днес усетих бебка за пръв път и ми стана много мило, но шофирах и не можах много да се насладя на момента. А за стволовите клетки ми е много деликатна темата, нямам твърдо мнение , ще продължавам да чета. А ти си решила , но не знаеш на коя фирма да се спреш , така ли? 
Препоръчани теми