Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 964
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Здравей,Axi89! Кога ти е термина?

Първоначално ми казаха на 25-ти август, но преди два дни ехографа показа, че бебо отговаря за 32 г.с., т.е. термин 17-ти август. Simple Smile

# 331
Здравейте,
и аз съм от бъдещите мами в Пловдив.  Simple Smile

Привет и от мен Simple Smile Привет и на всички мами Simple Smile Как сте днес?
Аз мога да се похваля...вчеращния ми ден беше изпълнен с хубави емоции...въпреки, че не се чувствах много добре сутринта новините при лекаря бяха толкова добри, че не можех да си намеря място от щастие и имах чувството, че не ходя а летя  smile3535

следобеда ходихме да избираме лагалце за малката ни принцеса, е...следобед е много силно казано...беше след 6 вечерта, че татито е до толкова на работа... та тръгнахме с колата от къщи със свекърва ми (която между другото държа да кажа е една страхотна жена) към магазина в които бяхме харесали...пътьом решихме да минем през магазин за обувки та си купих и нови сандалки  newsm68 много съм доволна Simple Smile

та се позабавихме малко и до момента в който вече бяхме до магазина татито вече уговаряше легалцето с мацката там  smile3501 .... та на нас остана само да харесаме количка...и да ви кажа спрях се на една, различна от тази която ви бях показвала преди...не знам дали я помните  newsm78 , но така или иначе вероятно ще бъде модела който харесахме снощи. Само дето сега няма как да ви я покажа, защото забравих да си запиша кой точно модел беше...ама много съм разсеяна не мислите ли  smile3534 но ще ви я покажа веднага след като си запиша модела...
та...знам че е още прекалено рано, но купихме ваничка за къпане...много е сладка...розовка..ммм страхотна, много я харесахме, а и не беше никак скъпа...само 15 лв Simple Smile избрахме и комплект дрехи за изписване...по-точно таткото го избра, та днес на връщане от работа ще мине да го купи и него Simple Smile
То било голяма емоция да пазаруваш за бебенце Simple Smile Супер е...все по-често го правим и все по-добре се чувстваме Simple Smile а и малката вътре в корема сякаш си казва кое й харесва, въпреки че не го вижда Simple Smile

Еми...това е от мен за сега...сигурно ви омръзна да четете Simple Smile пишете вие как сте...нещо днес няма голяма активност...

# 332
Здравейте,

Привет и от мен Simple Smile Привет и на всички мами Simple Smile Как сте днес?
Аз мога да се похваля...вчеращния ми ден беше изпълнен с хубави емоции...въпреки, че не се чувствах много добре сутринта новините при лекаря бяха толкова добри, че не можех да си намеря място от щастие и имах чувството, че не ходя а летя  smile3535

следобеда ходихме да избираме лагалце за малката ни принцеса, е...следобед е много силно казано...беше след 6 вечерта, че татито е до толкова на работа... та тръгнахме с колата от къщи със свекърва ми (която между другото държа да кажа е една страхотна жена) към магазина в които бяхме харесали...пътьом решихме да минем през магазин за обувки та си купих и нови сандалки  newsm68 много съм доволна Simple Smile

та се позабавихме малко и до момента в който вече бяхме до магазина татито вече уговаряше легалцето с мацката там  smile3501 .... та на нас остана само да харесаме количка...и да ви кажа спрях се на една, различна от тази която ви бях показвала преди...не знам дали я помните  newsm78 , но така или иначе вероятно ще бъде модела който харесахме снощи. Само дето сега няма как да ви я покажа, защото забравих да си запиша кой точно модел беше...ама много съм разсеяна не мислите ли  smile3534 но ще ви я покажа веднага след като си запиша модела...
та...знам че е още прекалено рано, но купихме ваничка за къпане...много е сладка...розовка..ммм страхотна, много я харесахме, а и не беше никак скъпа...само 15 лв Simple Smile избрахме и комплект дрехи за изписване...по-точно таткото го избра, та днес на връщане от работа ще мине да го купи и него Simple Smile
То било голяма емоция да пазаруваш за бебенце Simple Smile Супер е...все по-често го правим и все по-добре се чувстваме Simple Smile а и малката вътре в корема сякаш си казва кое й харесва, въпреки че не го вижда Simple Smile

Еми...това е от мен за сега...сигурно ви омръзна да четете Simple Smile пишете вие как сте...нещо днес няма голяма активност...
само така .нека да се чуват само хубави новини,браво на вас Laughing

# 333
Даааааа  newsm44
ама къде са всички днес? никой не е споделил как е минало ЖК вчера...
vanq180 ти как си?

# 334
Даааааа  newsm44
ама къде са всички днес? никой не е споделил как е минало ЖК вчера...
vanq180 ти как си?
добре съм гледаме се е бебока .вече станахме на 1 месец и 3 дни  Simple Smile пораснахме 1 кг и 4 сантиметра и се борим с коликите вече Simple Smile

# 335
Привет и от мен мами  ,

днес бях да дам изследвания за кръв , урина и антитела и утре сутрин съм на ЖК  при док. дето ще раждам, та утре ще имам повече новини какво се случва с нас .
Jivodara направо ме разплака от радост с писанията ти за шопинга дето сте го направили , и тази розова ваничка и татито как ти помага .... Hug  страхотно , сладури наоправо си ви представих в магазина  .  Наистина си е удоволствие да купуваш неща за тъй очакваното малко съкровище.  Heart Eyes

Ние днес бяхме на обяд с наши приятели и аз разбира се , ако има магазин за бебешки принадлежности няма как да не влезна да го разгледам въореки че вече си имаме всичко и видях има  едни кутийки с материали , за да направиш отпечатъци от крачетата и ръчичките на бебето , много сладко като идея и после го слагаш в рамка някъде към 30 -38  лева беше . ...та се чудя  сега дали да не си вземем... ама като гледам май ще си го купим -спомен е все пак.

zilqara и ти си била сега чета с Rh -  ами аз знам така до 72 часа ти бият анти Д гамаглобин , но дали ти трябва да си го вземеш или от боницата ти го дават трябва да питаш на място. Аз също ще питам утре моя док . , защото чета че май е безплатно по ЗК , ама всеки казва различни неща...питай най -добре .

Който  не се е разписал как е минало ЖК -то вчера да пише , ако иска да сподели разбира се  Flutter

Трябва да реша с какви дрешки да бъде изписано бебето, тъй като имам цял куп и сега се оглеждам и ги сортирам и ги гледам , мисля да е бяло боди  с къс ръкав , бяло гащеризонче бродирано  с розови и зелени цветчета и чорапки, пеленка , и една жилетчкица розова ако е студено ...(което не ми се вярва , ама за всеки случай .  Иначе имам една хубава розова рокличка дантелена с дантелени розови гащички отдолу и дантелена розова шапка и чорапки пак е хубаво . Ще я мисля още малко и избирам . Все едно кукла ще обличам  Laughing като малко момиченце се чувствам  както съм седнала

# 336
Здравейте,

Добре дошла на мама Axi89     smile3525
Момиче или момче чакате Аxi 89 , къде планираш да раждаш ...вие сте почти да не кажа с еднакви термини с Celevra като гледам ..какво съвпадение!!

# 337
Здравейте,

Добре дошла на мама Axi89     smile3525
Момиче или момче чакате Аxi 89 , къде планираш да раждаш ...вие сте почти да не кажа с еднакви термини с Celevra като гледам ..какво съвпадение!!

Благодаря  newsm03
Чакаме момче  newsm53 за сега съм се насочила към Окръжна болница  Wink да с Celevra сме почти заедно. Някоя от вас ходи ли на 20 -ти на отворените врати в Окръжна?

# 338
Axi 89 , браво още един мъж чакате да дойде в семейството ви ! Flutter

Тук , другите майки мисля че си говориха че ще ходят на отворените врати на окръжна, така че се надявям да споделят впечатления !

# 339
Аз мислех да отида,но не успях за съжаление.За сметка на това пък се запознах с една мама ,която скоро е родила там и ми обясни всичко с подробности,та ако има нещо питай,ако знам ,ще помагам.Аз на ЖК съм чаааак към 13-ти ... така че до тогава няма да имам новини около бебо.Само знам ,че днес е много кротък,а обикновенно сутрин е голямо ритане.
 Вчера взехме кошарката,днес ще ни идва количката и една люлка и мисля ,че сме готови.Сигурно е готино да ходите по семейно да пазарувате за бебо,ние всичко он-лайн ,защото каквото си харесам ,после немога да го открия в магазините и се разочаровах само,та пазаруването хич не ни беше весело.Тръгвахме си с овесени носове.Само дрешките накупихме от магазин ама пак много набързо,че затваряха и неможахме да се насладим много на пазаруването.За сметка на това пък после в къщи е весело като разопаковаме,сглобяваме,разглеждаме...Абе има си я емоцията.
 Jivodara,честита количка.Чакаме да ни я покажеш  Hug

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 08:19 от celevra

# 340
Добро утро!
Как сте днес?  Simple Smile

# 341
Здравейте, момичета, моята ЖК не мина добре, тъй като се оплаквам от контракции и сега съм в болница. И на мен ми се обикаля много по бебешки магазини,  но не знам това кога ще стане, защото трябва да лежа  Sad засега гледам само онлайн магазини, но не е същото.  Май само аз не съм купила абсолютно нищо  Rolling Eyes

# 342
Здравейте, момичета, моята ЖК не мина добре, тъй като се оплаквам от контракции и сега съм в болница. И на мен ми се обикаля много по бебешки магазини,  но не знам това кога ще стане, защото трябва да лежа  Sad засега гледам само онлайн магазини, но не е същото.  Май само аз не съм купила абсолютно нищо  Rolling Eyes

Хей, не се притеснявай за покупките ще имаш възможност да им се насладиш  Wink сега важното е да сте добре с беба и бързо да се приберете у дома  Hug

# 343
 Ееех ,Дани,пак ли?  smile3518 Стискам палчета всичко да се оправи и бебешока да поизчака поне още малко,а покупките са бял кахър и те ще се случат.Колко е голямо вече бебето?  В коя болница си?

# 344
  • Пловдив
Здравейте, момичета, моята ЖК не мина добре, тъй като се оплаквам от контракции и сега съм в болница. И на мен ми се обикаля много по бебешки магазини,  но не знам това кога ще стане, защото трябва да лежа  Sad засега гледам само онлайн магазини, но не е същото.  Май само аз не съм купила абсолютно нищо  Rolling Eyes

Споко, само гледайте да сте добре. Аз също не съм купувала нищо, а я виж коя седмица станах. Пък като се роди живо и здраво бебчето, ще имаш да си обикаляш по магазините без никаква тревога.

Общи условия

Активация на акаунт