Първоначално ми казаха на 25-ти август, но преди два дни ехографа показа, че бебо отговаря за 32 г.с., т.е. термин 17-ти август.

Привет и на всички мами
Как сте днес?
много съм доволна
.... та на нас остана само да харесаме количка...и да ви кажа спрях се на една, различна от тази която ви бях показвала преди...не знам дали я помните
, но така или иначе вероятно ще бъде модела който харесахме снощи. Само дето сега няма как да ви я покажа, защото забравих да си запиша кой точно модел беше...ама много съм разсеяна не мислите ли
но ще ви я покажа веднага след като си запиша модела...
избрахме и комплект дрехи за изписване...по-точно таткото го избра, та днес на връщане от работа ще мине да го купи и него
Супер е...все по-често го правим и все по-добре се чувстваме
а и малката вътре в корема сякаш си казва кое й харесва, въпреки че не го вижда 
пишете вие как сте...нещо днес няма голяма активност... 
Привет и на всички мами
Как сте днес?
много съм доволна
.... та на нас остана само да харесаме количка...и да ви кажа спрях се на една, различна от тази която ви бях показвала преди...не знам дали я помните
, но така или иначе вероятно ще бъде модела който харесахме снощи. Само дето сега няма как да ви я покажа, защото забравих да си запиша кой точно модел беше...ама много съм разсеяна не мислите ли
но ще ви я покажа веднага след като си запиша модела...
избрахме и комплект дрехи за изписване...по-точно таткото го избра, та днес на връщане от работа ще мине да го купи и него
Супер е...все по-често го правим и все по-добре се чувстваме
а и малката вътре в корема сякаш си казва кое й харесва, въпреки че не го вижда 
пишете вие как сте...нещо днес няма голяма активност...
пораснахме 1 кг и 4 сантиметра и се борим с коликите вече
страхотно , сладури наоправо си ви представих в магазина . Наистина си е удоволствие да купуваш неща за тъй очакваното малко съкровище. 

за сега съм се насочила към Окръжна болница
да с Celevra сме почти заедно. Някоя от вас ходи ли на 20 -ти на отворените врати в Окръжна?
засега гледам само онлайн магазини, но не е същото. Май само аз не съм купила абсолютно нищо
засега гледам само онлайн магазини, но не е същото. Май само аз не съм купила абсолютно нищо
сега важното е да сте добре с беба и бързо да се приберете у дома