Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
според мен само мамите които не искат да си кърмят децата те нямат кърма,защото ако човек се храни здравословно ,кърми си детето и изцежда останалото мляко няма как да няма кърма така че помпа задължително ще ви трябва,разговарях с доста майки и като ги слушам коя си кърмила детето 1 месец ,коя два пиели даже някакви хапчета за спиране на кърмата с това ам било много по здравословно и не знам си какво Simple Smile

# 526
То явно си е до човек, но все пак мисля, че лекарите си знаят мноого по-добре от нас Simple Smile
А за Луксор...поздравявам Свети за избора на място...аз съм изключително доволна от тази клиника като цяло! Горещо я препоръчвам на всички (все пак дано не се налага)

# 527
Мами , водите почнаха да ми изтичат докато си спях във 23:50 ...обадих се на док и каза да сложа лигнин и ако и той се напълни с вода да тичам към болницата. Сега съм в леглото,  и да видим , бебка май е решила да излиза...малко ми е притеснено ....нямам контракции.

# 528
 Хехехе,каква хубава новина за Добро утро!Стискам палци,Цвети,всичко да мине добре.Пиши когато имаш възможност.

# 529
Цвети, успех , дано бебка да излезе бързо  Praynig . Ще чакаме да разказваш   Simple Smile

# 530
супер  Hug леко раждане и желая

# 531
  • пловдив
Добро утро и о мен най-накрая!!!!Беше ни изгорял харда... CryЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ,КОИТО ВЕЧЕ СИ ГУШКАТ БЕБОЦИТЕ Hug Hug HugДа са живи и здрави и много да радват мамите и татковците!!!!Аз тази седмица направо се преуморих....Оправих цялата къща,бърсах прозорци,мих,извадих всичко от кухнята и го измих Shocked,прах,гладих,подреждах.....Абе такова чистене му ударих,че сега мисля само да мързелувам  Grinning.Дрехите на бебо са готови-изпрани,изгладени и подредени.Леглото също....Остава само аз да си купя една-две нощници защото се оказа ,че нямам newsm78 и бебо има зелена светлина.....Да ви кажа нещо което ме притеснява от вчера.Тъкмо се бях сетила вчера,че по първоначални данни термина ми беше на 18 август Simple Smile и викам на мъжо ,че вече съм в  9 месец и той вика много бързаш и се смяхме и след час......лелееее корема ми твърд като камък,кръста ме скова,почна да ми се повръща...абе нещо ужасно.До сега не ми се е случвало такова....Изкъпах се,но явно физиономията ми се е променила защото мъжо ме пита има ли нещо.Казах че няма.Легнах си -пак не ми беше добре....Заспала съм и цяла нощ без да се будя-учудващо защото напоследък и това не ми се е случвало... newsm78 Тази сутрин ми е същото-кръста ме пристяга доста,корема ми е ту твърд,ту не и чак ме приболява малко.....едва отидох до магазина-цялата плувнах във пот-толкова трудно ми беше ходенето.....Лошо ми е -по скоро некомфортно  някакво-незнам как да го обясня точно но честно казано се притеснявам.Мисля че е рано за всякакви родилни дейности но някой ако може да каже какво ми става...?На доктор съм чак във вторник а се притеснявам.РАНО Е ОЩЕ НАЛИ?Даже и ако вече съм в 9 месец-от 18 както беше в началото.Иначе утре влизам в 9 месец ама пак не е ли рано.И това с кръста,корема-дали са от бебо или просто доста много се проуморих тази седмица????

# 532
cveti, стискам палци ако раждането е започнало да завърши с хубаво и здраво бебенце! Чакаме хубавата новина.

# 533
Стискам палци, Цвети   bouquet....в добри ръце си, не се притеснявай!

# 534
  • Пловдив
Еха, Цвети ти ни изненада. Дано вече си родила и да е минало много лесно Simple Smile, чакаме да се похвалиш Simple Smile.

Аз тази нощ си поспах да не повярваш, обаче гърлото както ме беше отпуснало от едната страна тази сутрин ме заболя от другата. Аз съвсем си се разболявам, дано само си държа ниската температура и да не дигам още.

# 535
Добро утро и от мен Simple Smile Ехее Цвети Simple Smile Ако има новини дано скоро да разкажеш....дано всичко мине леко и двамата с бебо да сте добре
 radi1982 аз мисля, че си се преуморила доста и затова се получават тези болки, но е хубаво да се обадиш на лекаря си...все пак си в напреднала бременност и не мисля, че е удачно да чакаш, но всеки сам си решава за себе си все пак...големи хора сме, с глави на раменете си Simple Smile

# 536
  • пловдив
Мами да ви питам-ако сте наясно-подадох си документите в социалните за еднократна помощ преди раждане 150 лв.на 10 този месец.Кога би трябвало да си получа паричките   newsm78 ?

# 537
  • Пловдив
cvetibramley, чакаме те с хубави новини. Дано всичко мине гладко и леко и даже вече да е минало!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 538
Мами да ви питам-ако сте наясно-подадох си документите в социалните за еднократна помощ преди раждане 150 лв.на 10 този месец.Кога би трябвало да си получа паричките   newsm78 ?
преди раждане ли newsm78 не знаех че има такава аз подадох за след раждане като вземеш акта за раждане на бебенцето и в месеца в който си подала документите следващия превеждат паричките 250 лева еднократна помощ за първо дете за второ маи е 600 не съм сигурна Simple Smile

# 539
Здравейте мами, да се запиша при вас, чак сега видях темата. Октомври чакам момиченца.

Общи условия

Активация на акаунт