Детски лагери- Лято 2013

• 25 087
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
За съжаление за нас лагерът на ф-я М.Балкански приключи зле и преждевременно....

# 151
babsena, защо?

# 152
За съжаление за нас лагерът на ф-я М.Балкански приключи зле и преждевременно....

?? какво се е случило? Добре ли сте?

# 153
Да добре сме.Обобщено казано става дума за терор от страна на съквартиранта ,който е почти 3 год по-голям от нашето дете.Въпреки ,че се обаждах в лагера ,нищо не се промени.Не искам да изпадам в подробности и да създавам негативно отношение към фондацията,защото знам колко много е направила за десетки умни деца .Иначе детето е доволно от заниманията и двамата преподаватели, въпреки че на лекциите малки и големи са заедно /от 9 до 17год/ и нещата са разбираеми само за големите.Базата също е хубава.Има  неща ,които куцат в организацията ,но ако някой се интересува мога да пиша на лични.

# 154
Моят син е пътувал много пъти (изобщо не мога да преброя колко) със своя отбор.
Но всеки друг път извън тези спортни лагери и състезания ходи с приятел(и), защото на първия си лагер се случи в група, която се познава отпреди и никой от ръководителите не беше разбрал това. Половината време беше нещо като отритнат. Нататък нещата се нагласиха, но като цяло нямам добър спомен от този лагер. Тогава е бил на 7 години.

Съжалявам за случилото се. Дано детето да е добре и да продължи да работи с Фондацията.

# 155
Ние ходим на градски лагер на чужд език, организиран от една езикова школа в града. Предпочетохме градски лагер защото сме на 5 и мислим, че още е рано за нещо по-далеч. От 9 до 5  водят ги на различни занимания, езда, танци, пикник и подобни. Вечер си прибираме синчето Simple Smile Доволни сме като цяло и ние и той Simple Smile Simple Smile

# 156
Здравейте
синът ми е на 10години и се чудя дали да не го запиша тук на лагер, имате ли отзиви за техните детски лагери  newsm78 ? http://adventurenetbg.com/sports.php?lang=bg&sid=12&tab=pro&pid=18

# 157
  • София
Дъщеря ми в момента е с тях на лагер.По телефона ми казва,че много й харесва.Имаха рафтинг,каяк,плуване.Палили са голям лагерен огън и е било много яко Simple Smile Ще се върне в неделя и може пак да пиша.Предполагам,че питате за Кресненското дефиле,нали?

# 158
savina123 точно за същия лагер питам и аз, да.
 Praynig Ще се радвам да споделите мнения, все пак ако го пускам при непознати хора ми се иска да знам, че е в сигурни ръце, а никъде няма отзиви за самите лагери.

# 159
Дъщеря ми в момента е с тях на лагер.По телефона ми казва,че много й харесва.Имаха рафтинг,каяк,плуване.Палили са голям лагерен огън и е било много яко Simple Smile Ще се върне в неделя и може пак да пиша.Предполагам,че питате за Кресненското дефиле,нали?
И аз се нареждам да чакам за отзиви.

# 160
  • София
Дъщеря ми отиде на този лагер с 2 нейни съученички,едната от които е за 3 година.От нея разбрахме,че хората са стабилни,грижат се добре за децата.Това се потвърждава и от разказите на моето дете.Нямам никакви оплаквания в това отношение.На дъщеря ми й беше трудно да свикне да спи на палатка,имайте го впредвид, и на това,че тоалетните са отвън-тя досега е ходила само на хотел.Т.е условията са полеви,но,нали в крайна сметка целта е децата да свикнат и на по-трудни условия.Иначе всичко друго й харесва.Надявам се,че съм била полезна

# 161
savina123 благодаря че споделяш впечатленията си, никъде не намерих отзиви за тях, освен в техния сайт, но пак нямаше за лагерите им
А дъщеря ти на колко години е? ако е тийнейджърка вече си е по самостоятелна личност?
Синът ми е на 10години, пускала съм го на много лагери от училище, но все съм познавала учителките.
За спането по палатки то е ясно, пращаме ги да се сред природата и да се учат, а къде са се къпали? Храната добра ли е?
...то най важното е децата да са в безопасност, в сигурни ръце на опитни педагози, останалото  не е вече от такова значение, но колкото повече знам за тези лагери ще ми е по спокойно да го пусна

# 162
Потвърждавам добрите отзиви за Адвенчър нет. Моят син е на 10,5 години и за първи път беше на подобен лагер. Хареса му, единственото неудобство беше, че не познава никого предварително и факта, че пипна някакъв вирус с повръщане още първия ден. В това отношение реакцията на инструкторите беше повече от адекватна - без създаване на паника в детето и родителите, повечко бабини илачи и наблюдение и на следващия ден беше ОК. Сега синът ми се "точи" за летния им лагер на море.
Имали са общи душове с топла вода. За храната не мога да кажа много, защото той три дни кара на сухари със сирене Wink но по негови думи "не била лоша"  Simple Smile

# 163
На кой точно лагер на Адвенчър беше сина ти?
Ние бяхме на "градина в края на юни и видяхме няколко палатки, които приличаха на лагер, но не зная дали са били техните. Как е било организирано изхранването? Предполагам банята са ползвали на къмпинга, а палатките бяха на самия плаж. За същото ли иде реч?

# 164
 И дъщеря ми беше през юли на лагер на Кресненското дефиле с адвенчър. Доволна е много като цяло - палатки, кану, рафтинг, скок от 10м. скала във водата. Като единствен недостатък посочи липсата на топла вода за къпане.

Общи условия

Активация на акаунт