Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 138
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
 Joy Joy Дявол колко да са лудна ли по него. Дявол ама с ангелски очи.

# 346
Жал ми е за Зехра. А уж дадоха, че е била влюбена. "Колко ще изтрае, до сутринта ли?" Много гадно. Сякаш не вярва, че някой може да се влюби в дъщеря й истински... Или щото Емко е богат, веднага ще я зареже, щом преспи с нея. Пфу.

# 347
Скрит текст:
        #Silly #Silly #Silly #Silly              красив,хубав,уникален smile3534
Ако някога ми бяха казали че ще харесвам разкопчана риза повече от едно макс две копчета щях да го заплюя  Peace
Като се запознах с мъжо ходеше така, ама да има как само двете най долни копчета да закопчее, къде вървях до него и само закопчавах, колко караници  сме си спретвали заради тези копчета, сега ако ме чуе че харесвам разкопчан Чаги ще се самоубие ритуално и брутално  Whistling

На мен ми забраниха да гледам ОС по тивито дайте епизода от някъде да гледам

# 348
Joy Joy Дявол колко да са лудна ли по него. Дявол ама с ангелски очи.
Хваща окото на пръв поглед Laughing

Неви Peace

Ани виж първа страница линковете Peace

# 349
Еми явно че Зехра мисли че няма кой да се влюби в дъщеря й и че сегашните младежи мислят за по една нощ поне явно че Зехра така си мисли.

# 350
# 351
  • Sofia

Ако някога ми бяха казали че ще харесвам разкопчана риза повече от едно макс две копчета щях да го заплюя  Peace
[/quote]
  Peace  ама моя да си ходи закопчан

Ех тази "маминка" и тя за какво се е разбързала за тази сватба

# 352
Скрит текст:
Ако някога ми бяха казали че ще харесвам разкопчана риза повече от едно макс две копчета щях да го заплюя  Peace
Като се запознах с мъжо ходеше така, ама да има как само двете най долни копчета да закопчее, къде вървях до него и само закопчавах, колко караници  сме си спретвали заради тези копчета, сега ако ме чуе че харесвам разкопчан Чаги ще се самоубие ритуално и брутално  Whistling

То зависи и какво има под ризата.   Laughing Не всеки може да си позволи да ходи толкова разкопчан.

# 353
nadia_s, maia абсолютно съгласна и с двете
Надуфчеее голема съм балама ама ти си знаеш мойта диагноза  Mr. Green

# 354
Чаатай и разкопчан и не и откопчан и закопчан все е убаФ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 355

Ако някога ми бяха казали че ще харесвам разкопчана риза повече от едно макс две копчета щях да го заплюя  Peace

[/quote]Е как да не бързаа Crossing Arms ще се сбъднат наще мечти Mr. GreenХалилудко+Фериха=ВНЛ Mr. Green

# 356
# 357

Е как да не бързаа Crossing Arms ще се сбъднат наще мечти Mr. GreenХалилудко+Фериха=ВНЛ Mr. Green
[/quote]Абе каква Фериха бе вземай го Халилич хич не му мисли Емир да се бъхти с Ферихара  Joy Joy Joy

# 358
Чаатай и разкопчан и не и откопчан и закопчан все е убаФ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооо честити гащурки  Hug Joy

# 359
Скрит текст:

То зависи и какво има под ризата.   Laughing Не всеки може да си позволи да ходи толкова разкопчан.
ко има много вълна ще ходи закопчан  мноу ясно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт