Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 200
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Рая,  Hug поне завърши ли с нещо,което да подтиква тръпка към следващ епизод или така постно  , ама то нали са и пости  Laughing

# 391
Дани, свърши, когато Зехра си тръгна от апартамента на Санем (която й предложи да се върне на работа отново). Колко вълнуващо само.  Joy

# 392
Значи не се знае още дали ще вземат нещо или няма. Дано да спечелят по нещо за спомен.

# 393
# 394

Господи защо ми иде да се гръмна
Извинете за спама ама ми се реве направо  Cry Cry

# 395
Дани, свърши, когато Зехра си тръгна от апартамента на Санем (която й предложи да се върне на работа отново). Колко вълнуващо само.  Joy

ooo много вълнуващо  Grinning

Medeia_m , няма проблем.Всичко е 6  Hug Добре си дошла сред нас  wavey

# 396
Може ли линк към KRAL TV ако има Rolling Eyes

Неви само Гришо Peace

# 397
  • в подножието на планината
Диди, Hug честити дрешки...аз да си кажа честно, не забелязвам, защото толкова много станаха подписите, които минават пред очите ми, че се обърквам... Rolling Eyes

Неви, Hug дай някакъв линк, откъдето да гледаме тези награди...  Praynig

И за серията тази вечер - направо съм бясна за този пръстен...голямата работа, че ще отиде на училище без пръстен...малеее, направо все едно е убила някого...голяма тъпня...Халилудко какъв се блещи и как веднага забеляза, че липсва пръстена, пък Ръза да не говорим...#2gunfire

# 398
Диди,  spoko момчето ти много добре се е издокарало, но тази до него не е на място. Предполагам как се чувстваш. Rolling Eyes А всъщност тя за какво е отишла с него? Само като придружител ли?  Rolling Eyes

Medeia_m, радвам се, че всичко се изясни. Simple Smile Добре дошла.  Hug

Бату и Джейда, и на заден план Чаги.  Laughing

# 399
Не бях я виждала тази снимка  Laughing

# 400

Господи защо ми иде да се гръмна
Извинете за спама ама ми се реве направо  Cry Cry

Ужас Sick spoko

Намерих си канала Laughing

# 401
Дидка, не се нерви, честно казано не са ми симпатични като двойка.

Очевидно нашичките ги няма, щото иначе щяха да грабнат вниманието 100%, тю
Награждават винаги конюнктурно, все изтъркани муцуни, айдаааа

# 402
Може ли линк към KRAL TV ако има Rolling Eyes

Неви само Гришо Peace
http://www.kraltv.com.tr/live/

# 403
Диди, Hug честити дрешки...аз да си кажа честно, не забелязвам, защото толкова много станаха подписите, които минават пред очите ми, че се обърквам... Rolling Eyes

Неви, Hug дай някакъв линк, откъдето да гледаме тези награди...  Praynig

И за серията тази вечер - направо съм бясна за този пръстен...голямата работа, че ще отиде на училище без пръстен...малеее, направо все едно е убила някого...голяма тъпня...Халилудко какъв се блещи и как веднага забеляза, че липсва пръстена, пък Ръза да не говорим...#2gunfire
http://www.kraltv.com.tr/live/

Дидка  bouquet

# 404

Общи условия

Активация на акаунт