Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 045
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Алооо...тенисиските...споделете...как се движат нещата...
Сега видях.че са избрали Берг за най-добрата актриса са 2012г.  Hug Да й е честито!Докато нямах връзка с вас,изгледах 21еп. с превод на Хулигана...поплаках си доста...хлапето прави невероятна игра  Hug

# 646
ООО Ирка, Левент... И двамата мъже дето обичаха Ферито, бяха един път, май такива в реала няма.
Гледа ли там, където Санем отиде в хотела при Левент и той й каза, че в живота му има някой, но не по начина, по който той иска - е тогава ми скъса сърцето. Аз доста дълго време исках Левент за Ферито. Емко прекали с отмъщението, струваше ми се жесток и незрял. Не я изслуша нито веднъж, а веднага започна да си отмъщава...

# 647
Еми паднахме, язък, отначало имаше надежда, обаче после  #2gunfire
Нищо, другият път.

# 648
Здравейте имате ли някакъв превод на 29 за да мога да го довърша? Wink

здравей  Hug

това имам аз :
Скрит текст:
Емир-Ако си готова с почистването, излизай.
Фери-Ти….тук…
Емир-Фериха, излизай! Излизай!
Фериха-Ще трябва да ме изслушаш! Нека ти обясня. Моля те.
Зехра-Фериха, Фериха. Какво, ще правим, как ще живеем така, Боже мой

Джансу-Заради тези, които се нанасят на горният етаж, трябва да се затваряме. Крещяха надолу.
Санем-Извинявай. Не разбрах  какво  искаш да кажеш.
Джансу-Нормално е. Трябва да си заслепен.
Санем-Само се бях замислила. Какво каза?
Джансу-Няма значение. По кое време татко, ще се прибере?
Санем-Нямам представа. Току що говорихме по телефона, но затвори. Предполагам, че има още малко работа да свърши.
Джансу-Добре тогава.

Секретарката-Г-н Халдун, CDто не е пратено по куриерска фирма. Предполагам, че са го изпратили с експресна поръчка(експресен куриер).
Халдун-Какво искаш да кажеш с това предполагам? Никой ли не попита от къде е дошло? Добре. Може да тръгваш

Мехмед-Сехер! Сехер! Сега, ти си моя, Сехер. Приемам те. Не ме интересува, какво се е случило преди мен. Сега, ти си моя.
Сехер-Дърдорко. Все същият дърдорко, както винаги. Освен това, родителите ти, не ме искат, Мехмед. Нашата женитба, няма да стане. Сега говориш така, но някой ден, ще ми го натякваш(ще ме упрекваш). Връзката  ни се влоши, Мехмед. Така, че по-добре е да я прекратим.
Мехмед-Сехер!
Сехер-Ето.
Мехмед-Сехер…Кажи на леля си, че…утре, ще дойдем да те поискаме

Гюлсум- Искам да кажа, че той се премести тук. Той е тук сега.
Фери-Тук е.
Гюлсум-Дойде тук. Ти непрекъснато повтаряше, че ще дойде. Той е тук, Фериха. Дойде при теб.
Фериха-Той не е тук заради мен. Дойде за да ме довърши.
Гюлсум-Защо говориш така? Искаш да кажеш, че той, ще ти отнеме живота?
Фериха-Той, ще ме нарани. Той, ще ме нарани по начина по който аз го нараних

Зехра-Защо не седнеш? Аз мога да изгладя.
Лелята-Шегуваш ли се с мен? Как мога да те карам да гладиш спалното ми бельо. Ооо, не ставай. Аз, ще отворя. Добре дошъл, батко.
Ръза-Добре заварил.
Зехра-Добре дошъл, Ръза.
Ръза-Добре заварил, Зехра. Ох, ох, ох. Изтощен съм. Много ме боли кръста. И Мехмед много се измори. Отказахме се от магазина идвайки насам. Той каза, че се прибира. Още ли не си е дошъл?
Лелята-Не, все още не си е дошъл, батко. Ти седни малко и си почини. Аз, ще те намажа тази вечер. Ще си здрав отново.
Ръза-Благодаря ти, благодаря ти. Еее, какво правихте? Новият наемател, нанесе ли се?
Лелята-Да, нанесе се. Не ставай, Зехра.
Ръза-Той е.
Зехра-Да, той е.
Лелята-Влизай.
Ръза-Добре дошъл.
Зехра-Добре дошъл, Мехмед.
Мехмед-Добре заварил.
Ръза-Мехмед, изморен съм сине. Събери боклука, моля те.
Зехра-Не, не. Аз, ще го събера. Всичко е наред.
Мехмед-В никакъв случай, мамо.
Ръза-Зехра, моля те седни. Защо трябва ти да събираш боклука?
Фериха-Аз, ще го събера, мамо.
Мехмед-Татко. Може ли да отидем в стаята?
Ръза-Защо? Надявам се, че не си сгрешил в нещо.
Мехмед-Искам да говоря и с двама Ви.
Лелята-Ако знаехме, ние щяхме да съберем боклука. Така щяхте да си поговорите
Ръза-Боже, Боже. Гюлсум, никъде няма да ходиш. Седни момичето ми. Мехмед, кажи ни, каквото трябва да ни казваш. Не е необходимо да се въздържаш пред леля ти.
Мехмед-Мамо, татко.
Ръза-Да.
Мехмед-Утре,…ще отидем да поискаме ръката на Сехер.
Емир-Ето. Боклука.
Лелята-Винаги са нацупени.Виждаш. Не искат да говорят пред нас. Какво става?Дори не знаем дали този брак, ще е за добро, или не. Какво се случва? Знаем Сахер от  отдавна.
Гюлсум-Как мога да знам, мамо?
Лелята-Освен това булката, изобщо не е умна. Мехмед е беден, като църковна мишка. Ако иска да изкарва прехраната си, като помага на баща си в работата, ще го направи. Но той не е готов да го стори. Виж дъще. Възползвай се от това, което виждаш тук. Вземи си поука.
Ръза-Ще се жениш. Добре. Добре, но ако е прибързано и необмислено, Мехмед?
Мехмед-Няма нужда да чакаме и отлагаме, татко.
Ръза-Когато се ожените, къде, ще отидете? Как, ще стане тук в  тази теснотия. Обмислил ли си го внимателно?
Мехмед-Обмислихме го. Ще се оженим в най-скоро време.
Ръза-Защо не казваш нищо, Зехра? Кажи, или го попитай, “Къде, ще живеете?” “Нямаш подходяща работа” “Как, ще успяваш да носиш вкъщи бекон?”
Зехра-Какво повече да кажа? Аз вече казах, каквото трябваше и на теб и на синът ти. Какво да кажа още? Има ли изход, сине? Не, така, че? Ще отида да поискам ръката на момичето. Това е всичко. Не искам, да участвам в нищо след това. Това мога да направя, Мехмед.
Ръза-Зехра.
Зехра-Да.
Ръза-Къде? Ще отида да проверя Фериха. Искам да се поуспокоя малко и, ще съм добре.
Лелята-Еее, батко. Какво, ще  стане сега? Ще ходим ли да искаме ръката на момичето, или не?
Зехра-Виж. Какво, ще стане, в подобна ситуация, като тази? Мехмед, ще се жени, държа си устата затворена. Отиде да събереш боклука на момчето, а  аз нищо не мога да кажа. Как, ще стане това?Какво, ще стане, ако баща ти разбере? Какво, ще правя? Как, да разкажа всичко?
Всички опити на Фери да говори с него са потушени.

Това е някъде до към 15 мин от филма след това има само отделно сцени:
Ферия, Гюлсум и Корай в парка (около 35 мин):
Ферия: Гюлсум не трябваше да идваш след мен!
Г: Не мога да те оставя сама! Той идва.
К: Как си?
Ф: Съжалявам, чух какво се е случило с теб и Мехмет!
К: Не си виновна ти, всичко е заради онова списание, какво се случи заради него?
Ф: Не питай.
К: Ферия знаеш ли къде е Емир? Телефона му винаги  е изключен или той прекъсва.
Ф: Не знам. Просто исках да ти кажа, че съжалявам.
К: Трябва да намеря Емир. Това не е той, той е различен! Трябва да го нямерим!
Г: Твоят приятел е горе.
Ф: Гюлсум!
Г: той се премести в блока на Ферия.

Санем и джансу:
С: Трябва да го видя. Трябва да видя Левент. Как е в хотела, когато баща ти излизаше изглеждаше уморен?
Дж: Не знам, не бях в хотела. Бях на пазар. Виж какво купих. Купих малък подарък – Емир Сарафолу е тук. Той е този, който се нанесе отгоре!

Корай и Емир:
К: Знам, че си вътре Емир братче, хайде отвори врата! Емир!
Е: Какво искаш?
К: Какво искам, искам да ти видя апартамента! Поздравления!
Е: Корай отивай си!
К: Супер Корай отивай си, кой е Корай? Кой съм аз? Не съм ли твоя брат, на какво прилича това?
Е: Нямам нужда от това!
К: Нямаш нужда от това, както винаги нямаш нужда от мен, а от какво имаш нужда? Това за бога е като във турски филм. Кога ще кажете, че не съжалявате и ще ме убиет. И къде е червената завеса зад, която се крие Ферия и когато вие двамата приключите с тоя фарс ще го отпразнувате с бонбони? Къде е? (тук не го разбрах много)
Е: Махни се от мен!
К: Махни се, виж Емир, ако мислиш, че това е добре за теб продължавай. Ако това ти харесва и е добре за теб продължавай да правиш злини на момичето.
Е: Братле, заради майка и се сбих с този тип, а когато отидох да го питам той е езнаел всичко за всичко. Когато отидох в апартамента и майка и е знаела всичко и моята майка е знаела всичко Корай.
К: Затова ли причиняваш всичко това на майика си. Емир батко Юнал е разстроен, но майка ти е още по-зле разбиращ ли тя не може да понесе всичко това.
Е: Няма да казваш на никого къде съм!

Сцената с почистването на колата:
Е: Кой ще почисти колата ми?
 Ръза: Добре, но тук не можем да я изчистим.
Е: Защо да не може? На последното място, на което живеех портиерите ми миеха колата.
Р: Тук не го правим.
Е: добре тогава я закарайте някде, където ще я измият
Ф: Аз ще я измия.
Р: Изчакай дъще.
Е: Кой ще я измие? Ооо, трябват пари! Ето! Изчистете я моля!
Р: Аз ще я измия. Хайде скъпа ти върви.

Р-Познаваш ли онова момиче?
Е-Не я познавам.
Р-Но ти каза Перихана или нещо такова.
Е-Не я познавам разбра ли, не я познавам.
И започна, каквото не трябваше да се случва

След, като мацката си тръгва
Ф-Какво направи Емир? Наистина ли ни го причини?
Е-Нас.
Ф-Аз те лъгах, да, но какво получих сега сега. Не беше ли ти този, който ми каза, че, ще обича всичките ми лица. Това е единственото ми лице.
Е-Виж ме. Виж ме добре. Този мъж ли ти обеща.
Фери и Емир пред апартамента му, когато Джансу е там
Емир я гони и й казва да напусне а тя му отговаря-жени, алкохол, Джансу, това отмъщение, не са добре за теб.

С:Прав си каквото и да мислиш.А ама аз не исках да го правя.Бях принудена да замълча.
Е:Кой е този мъж?Какво общо има с Фериха?
С:Левент.Фериха чисти неговата яхта.Когато ви видях двамата на яхтата,аз всичко щях да ти кажа.Ама тя ме застави.Аз имам семейство,имая и Джансу,имам и по малка дъщеря,не мога да ги загубя.
Е:Все още чисти ли яхтата?
С:Може би не само чисти...

Е-Заради теб без малко да се сбия с този мъж, за да го накарам да съжалява за фалшивата ти майка. Явно това много Ви е забавлявало, но забавлението вече свърши и за теб, и за него.

Благодаря това вече е готово Simple Smile Hug

# 649
ООО Ирка, Левент... И двамата мъже дето обичаха Ферито, бяха един път, май такива в реала няма.
Гледа ли там, където Санем отиде в хотела при Левент и той й каза, че в живота му има някой, но не по начина, по който той иска - е тогава ми скъса сърцето. Аз доста дълго време исках Левент за Ферито. Емко прекали с отмъщението, струваше ми се жесток и незрял. Не я изслуша нито веднъж, а веднага започна да си отмъщава...

Оооо...Неви, шЪ си омешаме карите... hahaha hahaha hahahaНикога,ама и за секунда не съм искала Левент до Ф.,защото знаех,че тази любов е непобедима/ФЕмирската/ и те ще са заедно... txtloves

# 650
Pebals_fen,добре дошла!Новичка си,нали?Ето трудещия ни екип се увеличава... Hug
Съжалявам за загубата на Гришо,ама...

Ya ben bu ikiliyi Edwardla Bella nın Türk versiyonu yerine koyuyordum çok benzetiyordum gerçekten onların arasındaki elektrik neyse bu ikili arasında da o vardı

# 651
аз не взимам страна нито на Емир,нито на Ферия.

Да,той прекали много с отмъщението,прекалено жесток беше .Но Ферия му наговори куп лъжи,аз много мразя лъжата,как да иска да я изслуша след това,как да иска да и повярва,той вече не знае кое е лъжа и кое истина,дори като припадна не и повярва.

Той не повярва ,докато тя в 42 еп не му обясни за всичко и защо е постъпила така,почна да вярва малко или по скоро да я съжалява първо,като баща и я биеше.Като разбра за Халил и първото отвличане,това ,което двамата преживяха измъчванията от Халил.След ,като я преби брат й......чак тогава той наистина се увери,че за всяка лъжа е имало основателна причина.

после ожениха се...но той пак не вярва,за слуховете за Левент.Може би е на принципа веднъж счупеното ,колкото и да се лепи няма да е същото.

Да,Левент беше винаги до нея,изслушваше я,беше нейна опора и защитник,а и той я спаси, не искам да казвам,че я заслужаваше повече,защото мен ме завладя ФЕмирската легенда  Heart Eyes

Това ,което не намери Хазал в Емир,го намери в Левент.

За Левент ми беше много мъчно и за Корай,а и Халил и тримата изживяваха несподелената любов,от която най- много боли.

# 652
Снежи, ни мъ убивай, от ужас даже още не съм ги гледала тия епизоди. А Левент беше толкова спокоен и влюбен, докато Емир направо си беше страшен. В темата тогава имаше анкети и бая народ мислеше, че ще има Ферилент, не че сме го искали толкова...
Но Фемир, разбира се !

# 653
Дани, съгласна! Не оправдавам Фери за лъжите въобще, но я разбирам. И пак мисля, че Емко трябваше да я изслуша. Защото като видя със собствените си очи нейния ужас - я разбра, а защо не пожела тя да му го обясни, абе филмови работи. Ама то и в живота е така, дето се вика - като се обърне колата - пътища много.

# 654
Снежи, ни мъ убивай, от ужас даже още не съм ги гледала тия епизоди. А Левент беше толкова спокоен и влюбен, докато Емир направо си беше страшен. В темата тогава имаше анкети и бая народ мислеше, че ще има Ферилент, не че сме го искали толкова...
Но Фемир, разбира се !

Сигурна съм в теб,ама се бъзикам.А ти гледа ли ПЕ... newsm78

# 655
Снежи, абсолютно съм съгласна с това, дето го пише под снимката за електриката!

Момичета време е за Сънчо! Лека нощ и сладки сънища!

# 656
Сори за Гришо Rolling Eyesама Ноле все пак трябва да е победител в турнира Heart Eyes

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708461.new#new

Неви лека Hug

# 657
ААА на ПЕ като видях 1-та серия, веднага ми се избистри положението. Не съм и няма такава вероятност. Не съм на принципа - да гледам всичко, щото Чаги бил там. Но да си призная попогледнах, ама прескачах Гюнеш, а като прескачах и Гюлсум - то не беше много. Не ми допадна.

# 658
Надуфче, има Видов ден! Ама Гришо много се смачка май...или се ядоса   newsm78
Айде лека!

# 659
Гневът,яроста бяха по-силни от него и той искаше само да я съсипе,да и отмъщава по най -жестокия начин,наказваше и себе си,искаше мъст и пак мъст.

Първия път в който искаше да я изслуша,т.е да я пита или по-скоро от съжаление,като я видя да плаче ,защо майка и си е тръгнала,ами какво се ядосва,че тя споделя с Левент затова и всичко друго,а не с него,като той веднъж не прояви разбиране.

Неви,Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт