Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 224
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Аси го гледах от време навреме да си призная и не ми хвана окото иначе гледан Незабравима даже по диема фемили събота и неделя го дават.

# 136
ей по това време заспивам праваааааааа Tired smile3507 не е истина какво си причинявам с тези сериали...съсивах си здравия сън,пропуших,пропих,омърсих чистото си женско съзнание, дицата праят каквото си искат за да пазят тишина докато гледам Whistling,охххх предавам се....няма да мога да зидържа още много

Hug
Наборе-това с приятеля мъж ми е толкоз познатои то на два пъти...обаче живота така ме завъртя че и двамта се пробваха.... Sick,аз бях отвратена от този факт,сега имам готин млад колега с който сме близки,ама не го допускам чак толкова защото си е мъж....явно те не могат да си държат гащите това е!ако прилича на ББ аз щях да го изнасиля  Joy Joy Joy Joy...то като Ча втори няма Naughty...до край негова съм(стига да не оплишивее и да пусне корем,да му изпадат зъбите и да мирише Mr. Green)

# 137

Ренка,тя Туба се радва на близнаци,а имаш ли информация дали Мурат стана татко ?
Знам че има близнета LaughingМурат още не е татко Peace

Релакс същия Peace

Айде на кафе и чайче Hugа аз да поспа малко Laughingче тоя тенис до 6ч сабах ме изяжда #Crazy

# 138
  • София
Съгласна съм за преведените епизоди на страницата на ОС, както и някой снимки със текстове върху тях са доста добри, на поне да даваха и вярна информация, а да не говорим, че за тях всяка сцена е брутална .....

# 139
  • Варненска клюкарка
И аз за конспирацията... Мисля, че там не искри, а цели мълнии са се прескачали и в крайна сметка е имало пожар. Тези дни гледах този клип

http://www.youtube.com/watch?v=PTaXw-E4vII&feature=player_embedded

от минута 10:52 погледът, с който го стрелна колегата Юсуф, все едно му каза "брато разкрит си " Laughing На клипа ясно се вижда Ча с каква нежност в очите  гледа Х, че и с желание- дори повече отколкото в сцените им до този моминт. Очите му не мигват и попиват всяко нейно движение- усмихва се нежно всеки път щом я види във видеото...За миг се усеща и се опитва да се съсредоточи над статива, но не става- чува гласа и и отново я изпива с очи, почти без да премигва, отново нежна усмивка и т.н. Едва ли още по това време е имало нещо между тях- по скоро са били в период на вдигане на волтажа, но според мен много му личи- влюбен е та дрънчи Crazy Предполагам другото е дошло около сериите в хижата. Там езикът на тялото не лъже- погледите(най-вече той)нежните прегръдки с разперени пръсти, все едно иска да заграби повече от нея, ноздрите му, които се разширяват, когато тя лежи на гърдите му- последната реакция се проявява при силни емоции като гняв плач, но и когато мъж преследва жена (може пък и парфюмът и да е бил хубав  Crazy) преглъщането, на 1-2 места леко дрезгавия глас....

Ами клипа от Беяз щоу? Така му подейства името Хазал, че буквално му блокира системата- направо се бъгна момчето  Joy  hahaha

от мин 07:40  нашият човек си клати краката и си играе с ръцете си...водещия казва че на телефона е зрителката Зенгин- нарочно само фамилията и казва, а после пуска бомбата с думите   " добър вечер Хазал" (името на зрителката е Хазал Зенгин). Ча замръзна, спря да си клати краката и се заслуша, а колегите около него започнаха да се хилят още със споменаването на името Х (явно са запознати с това как му действа). Позна че не е любимият глас и се понесе, чак се отнесе на някъде (мечти, спомени- кой знае  Whistling) Водещия спомена още няколко пъти името Х, навярно хубаво да зомбира Ча, а после му гледаха сеира...
Да не забравяме и абсолютното старание и на Ч и на Х да не попадат в един и същ кадър извън работния процес- тука приказката гузен не гонен бяга е баш за тях. Е, тя по се контролира, но отново езика на тялото- като я питат за него, се почесва по носа и устата, отпива от водата, оправя си косата.... Outta Joint
Има и друг клип в който Ч отново блокира за няколко секунди, на въпрос относно Х, но сега не го откривам...Общо взето с компания се храни в крайбрежен ресторант. Журналист му задава въпроси и на въпроса за Х , Ча блокира, опита се нещо да каже, приятелите му се поусмихнаха, а на екрана се появи голям розов въпросителен знак  Laughing Пак се опита нещо да каже и се появиха няколка розови въпросителни знаци, после смениха темата и така...
Забелязала съм и някои дребни детайли в сцената на острова, ама за тях друг път, че много дълго стана....

# 140
Съгласна съм за преведените епизоди на страницата на ОС, както и някой снимки със текстове върху тях са доста добри, на поне да даваха и вярна информация, а да не говорим, че за тях всяка сцена е брутална .....

че те знаят ли какво значи думата '' брутално ''  Joy

# 141
Дани чудно е авчето ти,а за диалога зад сета-Мале бе само да махнел и 50 щели да се оженят за негооооо Whistling   не че не е така ,ама много самоуверен нашичкия бе....оф много мразя такива мъже,ама със суперстар не съм си имала работа,за тях може би това поведение е нормално или е просто шега...от моя вид хумор може да има  Crazy Crazy Crazy Crazy

останаха ми 5 епизода на Отмъщението  Mr. Green

айде направих си кафе и ги мятам Sunglasses
за вас моля

и чайче с кафенце

# 142
Момичета,извинявайте,ако звучи малоумно,ама пак не съм разбрала Simple Smile В някоя бг фейс страница ли превеждат епизоди.  newsm78

Обаче Емир много добре играе пред камерата, но Чаги е друго нещо май  Laughing Явно не се справя много добре на интервюта и емоциите му личат ясно(поне за мен).Как си подрусваше крачетата само,ама на името Хазал леко се спъна и се ослуша...  Joy

# 143
Ивка,благодаря  Hug .Самоуверен и има голямо самочувствие,а в интервю каза ,че нямал голямо.Да много е готин ,прекрасен ,красив Чаатай,никой не е перфектен,всеки има + и -.Но и аз почнах да засичам неговите думи в интервюта как се разминават,залъгва,много мразя лъжата.

Да е честен,като го хванат в крачка да  си признае и следващия път да внимава повече,ама да лъжи и да мажи много е грозно.

Ивка,мерски за кафенцето и плодовете   bouquet

Вани ,в страницата пълна със смехотвории качаваха клипове от 2 ри сезон преведен със суб не чак толкова точни,но се разбира,бяха стигнали до 28 оригинална.

# 144

Вани ,в страницата пълна със смехотвории качаваха клипове от 2 ри сезон преведен със суб не чак толкова точни,но се разбира,бяха стигнали до 28 оригинална.

Дани  Hug А те я резнаха вече така ли или поне аз тази,която я знаех(бруталната страница)вече не ми се отваря.  Peace

# 145

Дани  Hug А те я резнаха вече така ли или поне аз тази,която я знаех(бруталната страница)вече не ми се отваря.  Peace

Засега така изглежда  Peace Но за мен няма значение.ВаниHug те клиповете,частите ги взимаха линкове от videoclip.bg,там са активни.Оставяш на пауза около поливин час да зареди докрая лентата и пускаш и гледаш .

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка няма я страницата явно са я махнали от толкова докладвания пууу най накрая ,а преводите тя не ти е нужна има ги във видеоклип,сега са стигнали до момента в който той се нанесе в блока,точно когато Джансу му подари ключодържателя  Hug Hug HugА  за двамката аз съм го казвала и преди просто като две влюбени дечица са,по хлапашки единия зяпа другия си чопли ноктите,чуди се накъде да гледа ,щом казвате че и в 3ти сезон му били потънали гимиите,преди това къде го видяхте да не е нахилен с феновет,има ли такава снимка-няма.То всичко е повече от ясно,и според мен тя е най правилната жена до него Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

# 148
  • София

че те знаят ли какво значи думата '' брутално ''  Joy

Определено не знаят какво означава, като гледам какви клипчета качват, най-вероятно са някакви хлапета, детска му работа общо взето, жалко само за хилядите фенове на филма, които им се връзват...

# 149
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

работят екип от трима човека,като гледам сериите ...гледам коментатарите споменава я дидка,да благодарим на нея...и да пишеш в момента няма превод,защото компютъра и бил развален,така писа вчера..

ами не знам дали го разбира турския,но аз му бях писала на него и той каза,че в момента се превежда...т.е май от английски,той качва клипове,а тя пише субс и се качват по късно.

Общи условия

Активация на акаунт