Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 158
  • 731
  •   1
Отговори
# 270

Привет на всички  wavey къде ви оставих снощи ,къде ви намирам сега.....  love001

Скрит текст:
Мистерията около имало/нямало ли е нещо между Х и Ч продължава ,както се казва при  развод нещо като да е  НЕСХОДСТВО В ХАРАКТЕРИТЕ  май  /тя с батковци ,той с какички/търсят нещо по олегнало  . newsm78

Ние никога няма да разберем.Сега ни остава да изчакаме новия сериал на Чаатай да видим  каква игра ще покаже там ,мисля че тогава от поведението му пред /зад камера ще си проличи .

timbaloid, има я под ново име.
НадуФка   темата  е супер благодаря   Hug  smile3501 newsm51и  клипчето е страхотно  Peace

Наде  Hug в кой сайт /дай линк ако може/  точно превеждат епизодите , нещо не съм в час тука. newsm78

БЕЛ за твойте колажи също  Hug мисля че няма по хубави.

Неви и за теб  Hug

Ирка нови снимки от сета веждам браво Hug

ild7210  Hug мерси че си го изровила от старите теми ,аз за това интервю питах преди време. Hug

И преди писах че мога да се включа в реденето и синхронизиране на субтитри , само някой да даде превод ,мен там ме няма.
Ели,  55Звезде. 55
Ели, не тук.
Звезде, мерси, че ми припомни интервюто с него. Винаги едно и също, отклончиви отговори на точно задавани въпроси, но не се и учудвам.

# 271
Момичета, аз ли нещо бъркам или онази страница на Огледален свят я няма вече във фейсбук?  Praynig
Има я но под ново име.

# 272
  • Плевен
Момичета, аз ли нещо бъркам или онази страница на Огледален свят я няма вече във фейсбук?  Praynig
Има я но под ново име.
Как са я прекръстили?

# 273
Има я но под ново име.
Как са я прекръстили?
По назад я имаше в темата.

# 274
  • в подножието на планината

Наде, Hug

Какво има на тази фейсбук страница, че ви трябва? newsm78

# 275
Еи ме е мене цъфнах наи накрая.То тука конспирации рансконспиририрани ох нещо сложно ми доиди та и аз влизам във видеоклипа често да преглеждам до къде са стигнали с преводите.
За Хазалчето  и Чаги мо то те си знаят хареса ми превода от свадбата смях се с глас и си ти представях заедно .
Еи дружинката които са се заели с преводи да сте ми живи и здрави и накрая като приключим с превода на целия филм да ви изпратим на среща с Чаги,е кои с които иска де.

# 276
Има я но под ново име.
Как са я прекръстили?
По назад я имаше в темата.
Изтриха я заради многото докладвания. Може  админа пак да си е направил нова страница, но с различно име.

# 277
Наздравее  от Чаги cheers

Heart Eyes

txtloves

# 278
момичета помагайте  Praynig от първа страница искам да си сваля 53 еп като отворя дох файла пише че е 350мв и свалям само половината къде може да е проблема?

# 279
# 280
Илда Hug лъжи и чат пат снимки с интересен надпис Peaceа и важни анкети Mr. GreenНорик HugРая Hug

Наде Peaceти си си конспиратор от всякъде Laughingдикси бях Peace ама написах едни неща от името на едно момиче в друга тема smile3555 и ме блокираха  Rolling Eyesи от тогава съм клоди Laughing

Имам едно предложение Rolling Eyesкато правите превод на серия  Peaceаз да слагам преводачките на първа страница за да не се получава двойна работа за момичетата newsm78

# 281
  • в подножието на планината

Клоди, Hug  bouquet

# 282
момичета помагайте  Praynig от първа страница искам да си сваля 53 еп като отворя дох файла пише че е 350мв и свалям само половината къде може да е проблема?
Пробвай няколко пъти Peace

Виж и този в avi формат

53 еп във avi формат Peace

http://dox.bg/files/dw?a=7db3eeae75

субтитри

http://dox.bg/files/dw?a=398d6ccf69

# 283
Danniitto, нямам ги. Само попитах.
Разбира се, че съм благодарна, че изобщо някой се заема с тази не лека и времеемка задача. Когато станат, тогава.
Съжалявам, че попитах. Едва ли ще се повтори да пиша отново.

Хубава вечер. Simple Smile

# 284

Общи условия

Активация на акаунт