Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 074
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
 Heart Eyes

РЕЛАКСЧЕ  Hug  Hug  Hug
 Искам да съм котето, мяу..... Mr. Green
ох и аз и да си ме мачка пък аз да мъркам  hahaha

# 541

Сега като се замисля,забелязали ли сте колко е фалшива играга на тази Едже като гледам как мърда тая дзурла чак ми иде #2gunfire #2gunfire
Аааа фалшива NaughtyФатих каза че била много убава и талатлива Mr. Green #Crazy

# 542
  • У Диспансера ...♥♥♥
аз само му се радвам на Иънчо,не изневерявам на Чагитко че какъвто ми е ревнивец,кой знае колко токата ще изям Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
Чааааааааааатай Чаааааааатай

ма то преси то чудеса,чудеса ви казвам  newsm44 newsm44 newsm44
Да ни говорим за под плочките ииииииикакто казват в една реклама за кафе истината е в пакета

# 544
Скрит текст:
 Heart Eyes

РЕЛАКСЧЕ  Hug  Hug  Hug
 Искам да съм котето, мяу..... Mr. Green
ох и аз и да си ме мачка пък аз да мъркам  hahaha
Joy JoyНали те мачка снощи Mr. Greenмного пък си нагла Naughtyостави и за другите Crossing Arms

# 545
  • У Диспансера ...♥♥♥

Сега като се замисля,забелязали ли сте колко е фалшива играга на тази Едже като гледам как мърда тая дзурла чак ми иде #2gunfire #2gunfire
 той щото много разбира затова му пропадна продължението алчняга мръсна #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 546
  • в подножието на планината

Аууу, кой кого мачка - не разбрах... Joy

# 547

Бах ти и Фатиха да си търси други таланти мен ме дразнеше много добре че малко я даваха ,ми то кат Хлидулко де и тои направо ми бърка в незнам каде мазното мустаче,пардон имаше негови фенки Laughing Laughing Laughing

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
 а така позакопчай се че има хора със слаби сърца а пък със големи мераци все пак Joy Joy Joy    пак с цигарата Flutter Flutter Flutter

# 549

Той сигурно когато го е казал е забравил да си пие хапчето, магаре и космос, те толкова талант има и тя.  ooooh!

# 550
Като цяло в последните епизоди Фериха се завърна за да си отмъсти на Емир. А относно погледа му в 67 беше просто уникален все едно и казваше че няма да има никоя на нейното място. А всъщност никой не оправдавам но съм склонна да упреквам Емир защото като искаше един вид  да унищожи империята създадена от баща си какъв по-добър начин от това и Фериха му го каза но той се инати като магаре и заради тоз негов инат и его загуби 3 години и след това загуби и нея всъщност което е много жалко за такавасилна любов защото тя ги спасяваше винаги. Винаги съм си мислела какво щеше да стане ако в 66 еп. когато Левент вижда Явуз и спира Фериха какво щеше да направи тя ако не беше я спрял.

# 551

Бах ти и Фатиха да си търси други таланти мен ме дразнеше много добре че малко я даваха ,ми то кат Хлидулко де и тои направо ми бърка в незнам каде мазното мустаче,пардон имаше негови фенки Laughing Laughing Laughing
Ще се сетиш ти Crossing Arms Mr. Green

Илда LaughingРелакса и Деймън са били снощи заедно Mr. Green

# 552

Аууу, кой кого мачка - не разбрах... Joy
Илди,  Hug искани се и на нас, ама само с мечтите си оставаме.  Laughing

# 553
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 554
  • У Диспансера ...♥♥♥
  какво търсят там не знам newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт