Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 067
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • в подножието на планината

Илда LaughingРелакса и Деймън са били снощи заедно Mr. Green

Аха, такава ли била работата... Mr. Green Релаксчето, затова това време никаква я няма... Laughing

Зверче, Hug

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥

Илда LaughingРелакса и Деймън са били снощи заедно Mr. Green

Аха, такава ли била работата... Mr. Green Релаксчето, затова това време никаква я няма... Laughing

Зверче, Hug

тя е болна и той я лекува doctor

# 558
една молбичка имам за една снимка,вчера я пуснахте на Чагитко от 62 еп с цайските дето е уж невиждана досега. Да я качите пак ако може  Crazy благодарско  Hug

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥
    мъка,мъка Weary Weary Weary

# 560

Особено когато си осъзнал, че си загубил 2 години заради едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Cry

# 561

Зверче, Hug лявата половина на подписа ти много ми харесва - едни от най - запомнящите се ФЕмирски моменти, особено целувката пред унито... Heart Eyes

# 562

Зверче, Hug лявата половина на подписа ти много ми харесва - едни от най - запомнящите се ФЕмирски моменти, особено целувката пред унито... Heart Eyes
Ох тя и дясната е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥

и на мен много ми харесва евала ти Hug

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
една молбичка имам за една снимка,вчера я пуснахте на Чагитко от 62 еп с цайските дето е уж невиждана досега. Да я качите пак ако може  Crazy благодарско  Hug
       тази ли newsm78 newsm78 newsm78

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
    Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
       тази ли newsm78 newsm78 newsm78
Ирче не е тази,другата дет се е опънал като турчин на диванчето  hahaha

# 567

Ох тя и дясната е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И на мен си ми харесват, понякога се затруднявам с моментите на Фемир, защото те всичките са заредени с много чувство, много любов, дори и когато се нараняваха. А вампитата е там Рени ме разбира. Laughing

# 568
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 569
Ирче не е тази,другата дет се е опънал като турчин на диванчето  hahaha

О, това като турчин ме уби... Joy ами той си е ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт