10 ОДЗ "Чебурашка" и 12 ОДЗ "Лилия"

• 9 019
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ние сме от приетите на 2-ро класиране в 12 ОДЗ , Днес записан малката. Директорката ми се видя настина много добра и разбрана. Отвътре сградата изглеждаше чиста и ремонтирана( поне в тази част , където е директорката) . каза , че ДГ най-вероятно няма да работи септември, т.к ще я санират отвън .
  А някой с отзиви и за другата яслена група ? Директорката каза , че информация за коя яслена група е на есен.  И на мен ми беше странно , че няма много желаещи за 12 одз, при положение че за 78 бяха 50-тина деца с нашият брой точки.

# 16
Здравейте мами,
Бих искала да се включа с по-пресни впечатления. Нас ни приеха в 12то ОДЗ, Iва група Слънчогледи. Вчера ни беше първи ден, малкия е плакал сутринта, на обяд също, а и следобяд клато го взех. Директорката беше много усмихната и лъчезарна, медицинската сестра ми се видя много разбрана (веднага си даде телфона да ѝ звъня за информация). Вчера сутринта на вратата на групата ни посрещна една жена, която не се представи (после разбрах, че е едната госпожа), само ни показа гардеробчето и си влезе. Малкия го пое лелята, която също не се представи и не попита как се казва детето. Следобяд като го взех излезе г-жа Шонева, поговорихме малко. Не ми каза какво са правели през деня, каза ми само, че детето е плакало малко сутринта, малко преди сън и като го взех също ревеше. Като цяло за сега не са много, много разговорливи. Тази сутрин ни посрещана отново лелята.
Що се отнася до сградата - чиста е, ремонтирана, това лято са я санирали.
Сега за класирането на 20.09 имаме добри шансове за 10то ОДЗ и не знам какво даправя, ако го приемат там. Мно го ще се радвам, ако някой се вклщчи с пресни мнения и впечатления.

# 17
На моя приятелка детето е в 10та - въпрос на късмет - също не е при най-приветливия екип, детето не е от лесните. Няма гаранция че ще попадне на по-приветливи, ако да речем че до тук впечатлението ви не е цветущо.

Моето е в 12та, от понеделник - Първа група, Синчец. Няма кой знае какви драми. Представиха ни се първия ден, посрещането ми допадна. Това едната възпитателка (Мария Тодорова) и едната помощник възпитателка (Ели).
По коментарите на детето мога да си правя изводите че са сравнително строги - нямам проблем с това... засега.

Конкретно на въпроса - мое мнение - не го мести? Какви са ти причините да "играете" за 10та?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 13:18 от Лазурит

# 18
  • София
Здравейте,можете ли да ми датете отзиви за  яслена група Сличице в  12 ОДЗ

# 19
Здравейте имаме еднакви шансове за първа яслена група в 10 и 78 ОДЗ. Моля споделете актуални мнения за тези ясли. Благодаря

# 20
Здравейте, може ли малко повече мнения за група "Синчец" и "Слънчогледи" в 12 одз Лилия?

Общи условия

Активация на акаунт