БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 107

• 88 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • БЪЛГАРИЯ
       Честит имен ден и от мен, Албенче! Да си здрава, името ти да се повтаря!
       Че много са ви 'убави задниците бре, к'во се кОсите!
       Дидида, направо си пожелах такова комплектче- разкош!
       Бачийска, като не мога реално, ще те "либя" виртуално!
       Крк_кр, ама и ти не лъжеш с възможности! Кефиш!
       Жак, подробности около това, което търсиш, няма ли?!
       ДИД, не си виновна, няма за какво да се извиняваш! Така или иначе, ако бях се юрнала да го шия, щях да го установя! НО, Дедо Боже си знае работата, ще се появи и пълната схема, когато трябва!
       Айде, бачкайте, че нема време!

# 616
Aлбенка ако питаш за около минзухарчетата, ей такава ластична лента с органза използвах
http://www.konci.info/tag.php?tag=%C4%E5%EA%EE%F0%E0%F2%E8%E2%E5%ED
krk_kr много бързо напредваш Peace

.... Айде, бачкайте, че нема време!

Mr. Green hahaha

# 617
didida аз също имам доста великденски мотиви , но търся точно тези  newsm78
а тези ластици от посоченият сай чрез нета ли ги пазариш?

# 618
Не zhak, купувам си ги от магазин за копчета, шнурове, дантели, ластици....(кинкалерия ли се казва Embarassed) тук в Бургас.

# 619
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Здравейте, поздравления за всички красоти които показвате. Аз търся схемата на този гоблен, която съм убедена че е някъде в къщи измежду хилядите схеми, които колекционирам и един прекрасен ден ще ушия, но не мога да я намеря. Обещала съм я на приятелка, която купува конци вече, а аз не мога да намеря схемата Embarassed

Много благодаря!
Да се допълня - ключа го имам.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 15:23 от Seanon

# 620
Ами че това е онова гобленче дето си го заплюх преди време. Изтрих линка със схемата, но ще кача тук каквото съм изтеглила Цък.

# 621
  • София
Честит имен ден и от мен, Албенче!  bouquet Много здраве и късмет!

Точно вчера си мислех дали някой друг шие така хаотично като мен и гледам, че тук сте подхванали подобна тема.  Аз започвам от средата, карам докато свърши конеца,  после хващам някой съседен цвят и с него бродирам, докато свърши. Обаче бързо ми омръзват и цветовете и, за разнообразие, сменям и цвета на конеца. На гърбовете преди повече им се стараех, сега много не им се втелявам.  Blush
 Ето и доказателството - етап от господин Климт Wink

Да се допълня, че много ми харесаха подложките за чаши на ИнаТ - чудни са! И аз съм фен на Маргарет Шери, но май още нищо по нейна схема не съм правила.

# 622
Преди няколко страници се показаха страхотни перашки . Бях решила да не правя, но не се удържах и ето:

# 623
Реа, много са ти хубави яйчицата Hug. Като гледам, използваме еднакви материали - тъкмо се коментираше този ластик с органзата Laughing
Стани Heart Eyes страхоооотен е етапа. Някога и аз ще ги ушия Heart Eyes

# 624
Диди, така е да - аз направих отдавна бродерийките, и с тях ходих в магазина за ленти вчера и тази най- добре пастна, а си се работи много лесно с нея защото е ластична. Аз търсих една друга - зигзагообразна така да се каже, защото и с нея лесно се работи ( със сатенените на мен ми е  трудно ), но цвета който търсех го нямаше и тази ми пастна идеално:)

# 625
  • София / Баня
Албенче честит празник. Да ти е живо и здраво името. Да си много обичана и щастлива.

Реа много ти хубави яйцата - аз още немога да се наканя да се пробвам. Видях в Джъмбо комплектите яйца, а и вкъщи имам(малък "побут" от едно другарче) ама първо трябва да си купя ситна панама.

И да си изпрося малко помощ. Ей тва съм го шила преди много години. Намерих си остатъците от конците, доста са и искам да ги използвам ама нямат номера. Аватара на скорпиончето - в нейните снимки има ключ но е размазан. Та въпроса е дали някой го е шил с ДМЦ или някъде е виждал ключ.
   http://dmcbg.com/Комплектовани-гоблени-c2/Ловеца-образ-p5547

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 17:32 от ania1

# 626
ania1, аз от Джъмбо си купих едни стириопорени яйца едноцветни с точки ( уж да не се мъча да им правя гръб , ама много дребнички и направих само едното от тези яйца, другите са пак от Джъмбо, но обикновени изчистени стириопорни яйца - има в пакета 2 видя големина и двата вида са добре за работене.

# 627
ФинЕти това комплектче -разкош вече е мое притежание и вътре ще се настани тази красавица,която ми подариха.
А красотата с боядисваната панама вече краси стената.
Аз първо шия с конец,който е най-много и после запълвам със съседните.

Албенче честит празник. Да ти е живо и здраво името. Да си много обичана и щастлива.   bouquet

# 628
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Преди няколко страници се показаха страхотни перашки . Бях решила да не правя, но не се удържах и ето:

Прекрасни яйца! Поздравления   bouquet

# 629
  • Стара Загора
Стани, следя етапите изкъсо! Ще чакам и рамкирани да ги видя, за да черпя идеи! Утре купувам панама и ги започвам и аз.
Адмирациии и за всички, показали етапи и завършени гоблени - фаровете-е-е-е-е  Hug, просто чудни!
Докато не е свършила темата и аз да покажа последно завършената ми мъка - http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.30028776.

Сетих се, че не съм показвала и тези дребосъци, които приключих някъде по Коледа, но още не съм прала и рамкирала http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.30028771!

И една картичка - http://zoriman.snimka.bg/daily/kartichki.697159.30028777

Общи условия

Активация на акаунт