БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 107

• 88 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • БЪЛГАРИЯ
        pavlina&mima, да ти е здрава рожбата и вие покрай нея! Тази торта разклати устоите ми и предизвика обилно слюноотделяне! ИСКАМ ЯЯЯЯЯЯЯ!!!!

Диде, чадо, разкошни са тези лалета! Да е живот и здраве, и аз ще си тропосам някой ден подобни!

Мойте чаавета нали болна, цял ден кибича пред компа, като отвързана съм!

# 556
  • Стара Загора
Искам да попитам тези, които шиха дървото с паричките кой каунт и какъв размер панама ще ми трябва? Мисля да шия на 14 да стане по- голям гоблена.

# 557
  • Brussels
Деси, орхидеите са станали много красиви! Heart Eyes
Дидида, и аз съм си заплюла тези лаленца, ама кога ли ще им дойде реда.
Поздравления за всички изработили прекрасни яйца, тази година пак не можах да се организирам да си направя и аз.
Павлина, да ти е живо и здраво момичето!  bouquet

От мен малък етап от русалката  Simple Smile

# 558
Мойте чаавета нали болна, цял ден кибича пред компа, като отвързана съм!
И като кибичиш пред компа, как ще си тропосаш лазурното небе,а?
Бързо хващай иглата.

Да взема да изпраскам и аз едно етапче  Flutter

Уау. Шапка ти свалям за скоростта. Моя скоро няма да види бял свят, но като гледам добре се получава.

Liliq Vasileva, чудесни са ти яйцата. Браво!

# 559
  • Троян
Didida много красиво и бързо се получава Hug
krk_kr  ммм ,приказно  Peace
pavlina&mima    да ти е живо и здраво момичето и да продължава да твори красоти   bouquet
nadeto_sp    Русалката става много нежна,но голямо впечатление ми направиха обувките от аватора ти ,страхотни са  Crazy
ФинЕти   то не може само да се шие,все някой трябва и да бъбри и обсъжда работата на другите  Mr. GreenНяма само аз да мързелувам Blush

# 560
pavlina&mima , честит рожден ден да момичето ти! Да е здрава, усмихната и щастлива.  bouquet  bouquet  bouquet

# 561
поздравления за етапите на всички показали  Hug

На Финети па й требва фадромата  ooooh!

Аз съм с 5-6 започнати и едни коне за оконтурване  и  немам спирка  Tired Шия сутрин рано кат пенсионерите.Това по повод момичетата , които ще тръгват на работа , иначе на мен не ми остава време.

Честито на рожденичката , жива и здрава да е!

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 18:40 от ina.

# 562
  • БЪЛГАРИЯ
И като кибичиш пред компа, как ще си тропосаш лазурното небе,а?
Бързо хващай иглата.

Сига защо ми са караш ма, кака! Cry Ма нали и Хасан е хора, ма, нали трябва да са излага пред убщиството! Joy

ФинЕти   то не може само да се шие,все някой трябва и да бъбри и обсъжда работата на другите  Mr. GreenНяма само аз да мързелувам Blush

Ето едно мъдро заключение, което напълно ме задоволява, оневинява и ме прави нечий съзаклятник! Laughing Hug

На Финети па й требва фадромата  ooooh!

Требе ми, пращай! Че пущим чааветата да я разглобът, че я предадем за скрап, оти закъсаме икономически, и глей ти как са живей! Party  Joy

Наде, давай, все по-готина ще става русалката!  bouquet

# 563

Което ме подсеща за едни сигански вицове , ама хич не са за тук  Laughing

# 564
ФинЕти, твоето стана май "Боли ме, сърби ме... драго ми е". Хем искаш да ти дадем тласък за шиене, хем пък и "Хасан е хора". А аз имам и една задна мисъл- подтиквам те да ушиеш твоето небе че да ти пратя да се справиш и с моето http://rossiii.snimka.bg/other/zapochnati-i-chakashti.671184.29446170

# 565

Което ме подсеща за едни сигански вицове , ама хич не са за тук  Laughing
давай ги, че ми стана интересно

иначе и аз съм в отбора на мързелуващите  Whistling

# 566
Ша ти ги пратя някак на лични  Hug

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 21:22 от ina.

# 567
едни цветя едни красоти шапката ми падна , шала ми фръкна от ветера, че и дзимбюла ми замръзна

това е снимка от преди 5 мин. - тук вие една виелица, сняг на парцали - кой каза, че идва пролетта?

Но на сърцето ми е топличко, защото има мили и усмихнати добронамерени хора:

Багодаря Ghibli   Hug за милия и изненадващ жест, незаслужено смятам, ноооо вече си е мое - нищо не връщам  newsm47

А аз имам и една задна мисъл- подтиквам те да ушиеш твоето небе че да ти пратя да се справиш и с моето http://rossiii.snimka.bg/other/zapochnati-i-chakashti.671184.29446170
Роси трябва да си направим колаж с теб от 2 да стане поне 1 - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1089113865447.14180.115 … ype=3&theater  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 22:03 от delfin4e

# 568
Хахахахххх Joy делфинче това от двете да стане едно много ме изкефи значи....  hahaha ма като гледам точно един за друг са двата гоблена....  Mr. Green
Много се радвам на неочаквани мили жестове значи. Ghibli   bouquet  bouquet
Пък т'ва здимбюлче като го видях.... Confused направо ми се сви сърцето.
Наде много ти е хубава русалката, ама като показа с колко мъниста е ...ooooh! мисля, че няма да се хвана на такова хоро нивгаШШШШ  Stop. И обувките ти са ти готини   Wink. Веднага ми направиха впечатление да знаеш  Flutter
Павлина и Мима да ти е здраво чедото и с много късмет  Hug
Ина не се стискай, ами покажи етапче от африканката, че много я харесвам. Ще взема да използвам и аз куркумата, че да докарвам ланартеното Laughing . Ама пусто като не съм виждала оригинална Ланартена панама, че да знам поне към какво се стремя  Whistling

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 01:05 от didida

# 569
Добро утро на всички работливки.Минавам да почерпя,защото пораствам.Лек и спорен ден.Въпреки снега бъдете усмихнати.

Общи условия

Активация на акаунт