Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В ДМ лилавия околоочен на Алверде е намален на 7,69 лв.

Това не е ли редовната цена на околоочния крем? Мисля, че не е намален.Simple Smile

# 106
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 107
В ДМ лилавия околоочен на Алверде е намален на 7,69 лв.

Това не е ли редовната цена на околоочния крем? Мисля, че не е намален.Simple Smile
Ами, мисля беше на 8 и нещо или съм видяла цената преди намалението. newsm78 Ще проверя.

# 108
Има ли ги вече тези лосиони за тяло? Някой знае ли ?  Simple Smile

# 109
И аз се интересувам,feria99, особено от втория. И дали той няма да е повторение на миналогодишния летен лосион, който, ако не се лъжа, носеше същото име?

# 110
  • Стара Загора
Да, миналогодишният лосион(който мирише на кокос и е с блестящи частички) се казваше също Summer Glam. Като гледам пише същото и на този лосион, може само ароматът му да е малко по-различен (гледам, че има киви и някакво цвете).Иначе не съм ги виждала все още тези лосиончета, но при нас по принцип идват по-късно новите продукти.

# 111
Миналогодишните не ги помня. Купувам лосионите им от късната есен насам, след като попаднах в темата. Много блестящи ли бяха?

# 112
Момичета, ползвали ли сте коректорите на Алверде?
Купих си този, най-светлия цвят, а аз не съм от най-белите и се оказа, че ми е тъмен.

# 113
  • Пловдив
Ах, че сте изкушаващи ! И аз ще ходя за шампоана с пшеничния протеин! Като вляза в тези магазини и все нищо не мога да си харесам (освен някоя много голяма дреболийка или памук  Crazy ) , но ако следя темата усещам ще се променят нещата.

# 114
  • Стара Загора
Аз лосиона Summer Glam от лятото все още го имам (имам толкова много лосионета че няма кога да ги изразходя  Laughing). Лъскавите частички са много ситни и златисти. Според мен блясъкът не е натрапчив.

# 115
Момичета, ползвали ли сте коректорите на Алверде?
Купих си този, най-светлия цвят, а аз не съм от най-белите и се оказа, че ми е тъмен.

аз съм го ползвала. Харесва ми, но не помня вече кой нюанс бях купила. Ползвах го предимно за под очите.

# 116
Здравейте, момичета!
Можете ли да ми препоръчате скраб за лице от ДМ (не измиващ гел, а скраб за ползване веднъж седмично). Досега ползвах на Регал, но от скоро имаме ДМ в нашия град и ми е любим магазин  Heart Eyes

# 117
Взех на Beauty formulas със авокадо и краставица -доволна съм , има го в ДМ към 4 лв.Ползвала съм такъв на Балеа също бях доволна.Този на Балеа е към 3 лв., той е с малко по-ситни частички.За цената си и двата са идеални.Нормална към смесена кожа. Помежду тях ползвах един на Лиерак не усетих да скраби по-добре даже хич Grinning

# 118
  • sofiq
Да споделя мнение за антицелулитното масло на Алверде Peace

http://tediata.blogspot.com/2013/03/alverde.html

# 119
raz_nejena, благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт