Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
В ДМ лилавия околоочен на Алверде е намален на 7,69 лв.
Харесах от новите палитри сенки на S-he - цветовете ми се видяха доста наситени и плътни, пробвах жълтото и тюркоазеното на ръката си от тази по-цветната, но не знам дали ще има къде да ги нося, а и напоследък съм по по-лекия грим.
Скрит текст:

Ходих да търся озаряващата на Макс Фактор, за която някой писа, че е намалена на 10 и нещо, но не я намерих, може би е била в Лили.

За Катрис да кажа, понеже си взех доста техни неща от разпродажбите - автоматичните им моливи са доста хубави и трайни, меки са и се нанасят добре. Сенките им са дискретни, с лек блясък и за дневен грим са ми идеални, защото и да искаш, не можеш да прекалиш с тях. Взех си три палитри, като не съм тествала най-тъмните нюанси /черните/. Като трайност също са много добри, но аз принципно нямам проблеми с това. Матиращ ФДТ си взех, от който също съм доволна - с помпичка, нанася се лесно, лек е, със средна покривност и за разлика от други матиращи ФДТ не се натрупва така. Като цяло за цената си - съвсем прилични продукти, а от намалението излизат направо без пари.

# 91
  • Стара Загора
Ивче, напиши после мнение за ф.д.т-ена. Аз още не смея да пробвам техен ф.д.т-ен (не знам защо  Thinking).

Скрит текст:
Ти беше тествала и MaxFactor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation. Как го намираш и кой цвят си взе ?

Ами хубав е, изглежда гъст и човек ще рече, че е матиращ и сух, но е точно обратното. Много лесно се нанася и се слива с кожата без проблем, още при първия допир (нещо, което при Фейсфинити е обратното) Прави много добро покритие. Ти видя ли днес снимките, които пуснах с него и без? Но сякаш с часовете леко избледнява или аз така си втълпявам (вероятно е от това, че овлажнява). Не съм с мазна кожа, но от самата текстура ли е не мога да ти опиша. Може и да не съм права. Продължавам с тестовете, имам за още 2-3 пъти. Носих и новото ББ на Гарниер за смесена кожа предната седмица, тествам го всъщност все още. И от него съм много доволна, мисля да го взема за есента, защото не се чувствам толкова наплескана и е леко като въздух, докато с фдт-ените усещам "по-тежко" лицето си. Laughing

Скрит текст:
Аз го имам още Макс Фактора, бях го пуснала за размяна, но реших да си го запазя. Той е долу горе като този на Катрис, като недостатък може би е по-трудното адаптиране към кожата - иска повече размазване, за да "залепне" добре. Иначе и с него кожата изглежда естествено, не си като с маска. Консистенцията му е по-различна. Не е лош в никакъв случай, просто ""Photo Finish" е по-мек според мен. Взех най-светлия цвят на нашия пазар - 50 Natural, но ми е леко тъмен. Tired Със светла пудра е ок, но все пак можеше и по-добре.
В този ред на мисли - пробата от Катриския ми е тъмна също (понеже дамата, която ми изпрати е с по-тъмна кожа), но на лампата в стаята. Днес се погледнах в огледалото като излизах и очудващо изобщо не се виждаше нищо такова. Може и с Макс Фактора да е такова положението. Crazy

# 92
Тези има ли ги някъде вече?

# 93
  • Sofia
Разходих се до ДМ и Лили за хайлайтерите на Катрис, които Ивчето препоръча, но не видях нито 1 от двата:( Явно са обновили асортимента. Някой ако види  някъде останали бройки, да свирне, моля.
Взех си  една пудра-хайлайтър  на Алверде от серията с матрьошките, ама май е гола вода на първо четене.
Jadefox,огледах обстойно пудрите и не видях да има такава, щеше да ми направи впечатление.

# 94
  • София/Бургас
Ивче, благодаря!   bouquet
След това описание ми иде и двата да купя. Ако искаш нещо леко за носене пробвай BB cream на Maybelline. Аз съм много доволна от него за лятото. Има светъл цвят (който наистина е светъл!).
Къде си показала снимките (днес нямах никакво време да гледам)?
За цветовете - на теб щом ти са тъмни, значи на мен ще са си направо тъмни.

# 95
  • Стара Загора
Ивче, благодаря!   bouquet
След това описание ми иде и двата да купя. Ако искаш нещо леко за носене пробвай BB cream на Maybelline. Аз съм много доволна от него за лятото. Има светъл цвят (който наистина е светъл!).
Къде си показала снимките (днес нямах никакво време да гледам)?
За цветовете - на теб щом ти са тъмни, значи на мен ще са си направо тъмни.

Аз като цяло изобщо не бях впечатлена от ББ-тата след толкова много писаници и напусканите 100 вида от всички марки, но след като една съфорумка ми изпрати от това на Гарниер се впечатлих много. Само че не съм фен на фдт-ените от гледна точка на трупане, знаеш и като си намеря моя не купувам повече. Един го ползвам дълго, затова не ми се експериментира. Имам Хелти Микса на Буржоа - взех 52 номер, но се оказа, че и той ми е леко тъмен (понеже ми го купуваха от намалението в Лили есента и мислех, че ще е ок). Сега има нова опаковка и като свърша този бих си взела пак, но 51 номер. Уж не съм много бяла, а като се намажа и вдигна да огледам врата  ooooh!
Макс Фактора ще ти е тъмен определено. Аз си взех хем в контейнерче първо, но не забелязах тогава. С пудрата на Констанс Карол Транслуцент ми е ок, а и нали ти казвам като се видях навън с Катриса как се озъбих, че ми беше тамън за мен. Laughing

Отиди с малки кутийки и си сипи в тях за няколко разносвания и от двата. От тези на Катрис, доколкото гледах вчера суочове, имаше един доста светъл. 010 номер е, той според мен ще ти хареса повече от този на Макс Фактор, а и си със суха кожа - този е твоя според мен. Peace
Тук момичето е с него (010)
http://4.bp.blogspot.com/-SCcjzICwijY/ToB8jUUGF3I/AAAAAAAAEPs/nH … 1600/DSC_0136.JPG

Сега като се замисля аз днес и вчера го носих върху този крем който овлажнява добре при мен, но самия фдт-ен не е сух (точно като крем Нивеа, гъст и достатъчно овлажняващ за моята кожа) всъщност, а Макс Фактора е такъв. На мен не ми изсушава, но на теб може да ти се стори друго. Blush Whistling Най-добре да пробваш първо, както казах. Laughing

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 22:24 от iv4enceto_91

# 96
  • София/Бургас
Ивче, това ВВ на Maybelline е много леко (аз затова го нося лятото), изравнява тена и стой много естествено. Ако му сложиш и метеорити, ще заспи направо. Моето свърши, иначе бих ти пратила веднага.
Ще ходя да си взема ми сложат малко за проба от двата ф.д.т-ена.  ooooh!  Аз съм маниак на тема ф.д.т.-ен. 

Момичета,
какво е мнението Ви за новата палитра на Catrice Absolute Nude - изцяло бляскави ли са, има ли матови цветове ?

# 97
  • Стара Загора
Ивче, това ВВ на Maybelline е много леко (аз затова го нося лятото), изравнява тена и стой много естествено. Ако му сложиш и метеорити, ще заспи направо. Моето свърши, иначе бих ти пратила веднага.
Ще ходя да си взема ми сложат малко за проба от двата ф.д.т-ена.  ooooh!  Аз съм маниак на тема ф.д.т.-ен.  

Момичета,
какво е мнението Ви за новата палитра на Catrice Absolute Nude - изцяло бляскави ли са, има ли матови цветове ?

Мисля, че съм го виждала тук ББ-то, мога да си изпрося за няколко носения.
Ходи за проби, да разносиш добре.

Аз така като я гледам палитрата е с перлени цветове, но се отказах да я взимам на този етап, че и в блоговете и тук не прочетох много окуражаващи мнения. Казват, че избледнявали и като гледах повечето цветове са доста светли. Макар моя приятелка да остана доволна от нея, без да пипна не взимам вече, че и без това съм зарината с кафеви сенки. ooooh!

# 98
Да, Absolute Nude са перлени, не избледняват при мен - с базата на Artdeco си стоят от 8:00 до 22:00 без проблеми, просто са някак безинтересни и обичайни цветове. Ако бяха матови, щяха да са ми по-симпатични.

# 99
  • София/Бургас
Ивче, на мен кафявите сенки са ми голяма слабост. Едвам устоявам да не взема UD Naked, Naked и Basics. Единственото, което ме спира да взема тези на Catrice е, че подозирам, че са изцяло перлени. Аз имам тези- http://www.catrice.eu/bg/limitirani-serii/hollywoods-fabulous-40 … r-quattro-02.html
Използвам ги само са опушване на окото, защото са ми много блестящи, ако се гримирам само с тях съм като светофар в очите.

Jadefox, благодаря!  Money

Явно тази палитра ще я пропусна.

# 100
на мен не ми харесаха от тестера, иначе любимата ми марка среден клас е точно катрис, а любимите цветове - кафяво-нюдестите

http://www.catrice.eu/de/limited-edition/candy-shock.html
http://www.catrice.eu/de/limited-edition/geometrix.html

# 101
Здравейте! Да дам добър отзив за боди бътърите на Alverde. Миналата седмица си купих 2-ра кутия от този с портокал.
Искам да попитам някой има ли отзиви от тези вда продукта:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/249764/neu_produkt_43.html
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/240662/neu_produkt_35.html

# 102
  • Пловдив
Здравейте,
преди два дни си взех този шампоан и балсам
с арганово масло и пшеничен протеин.
Скрит текст:
Поне в нашия ДМ са нови.
Много доволна останах - косата стои някак подредена,лъскава
и гладка.

# 103
dudhen и аз си взех от този шампоан по препоръка от темата, но още не съм го ползвала. надявам се да се отрази добре и на моята суха коса.

# 104
  • Стара Загора
И аз си взех маската и шампоана. Хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт