Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 210
За рол-она на Балеа получих много добри отзиви и днес-утре ще падне и в моята пазарска кошница, хаха

# 211
  • София
Някой да е ползвам крема за лице на Balea Vital, да сподели дали е доволен. Имам нужда от нов крем за лице и съм решила да пробвам  Balea или  Alverde  newsm78

# 212
  • софия
Толкова много неща съм си набелязала, ама нямам около мен удобен ДМ, пазарувам в този който е в подлеза на СУ, но там декоративната козметика е под всякаква критика, всичко е отворено ползвано, или няма продуктите който търся. Кой е според вас най заредения и приятен ДМ за пазар.

# 213
Някой да е ползвам крема за лице на Balea Vital, да сподели дали е доволен. Имам нужда от нов крем за лице и съм решила да пробвам  Balea или  Alverde  newsm78

до колкото помня, той е за над 45 г. - прецени дали имаш нужда от такъв 

# 214
Сори за втория пост но намерих това
http://www.amazon.de/Balea-Aqua-Augen-Roll-On-feuchtigkeitsarme/ … /ref=pd_sim_dr_22

някой дали го е ползвал

Имам го. Икономичен е, но не е кой знае какво Simple Smile

ОК, мерси ... мисля да го пробвам ... предполагам ще помогне на фините линии ...

по-добре пробвай лилавия с пасифлора дето малко по-нагоре го споменават наистина има ефект ако са ти пачи крак бръчиците и не много дълбоки направо ще ги заличи докато го ползваш,после не знам

Мерси ... той не се ли препоръчва  за зряла кожа около 45г.

# 215
  • гр.София
Момичета някой ползвал ли е,
 Balea Body автобронзант за тяло.

# 216
Толкова много неща съм си набелязала, ама нямам около мен удобен ДМ, пазарувам в този който е в подлеза на СУ, но там декоративната козметика е под всякаква критика, всичко е отворено ползвано, или няма продуктите който търся. Кой е според вас най заредения и приятен ДМ за пазар.

Аз харесвам този в Скай Сити, винаги е добре зареден и всичко е в сравнително приличен вид  Peace

# 217
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, какви са отзивите за камък-дезодоранта на Балеа? Върши ли работа или да се ориентирам към нещо друго?
Зная, че със сигурност е коментиран в предишни теми, но не успях да се справя с търсачката.

# 218
  • София

до колкото помня, той е за над 45 г. - прецени дали имаш нужда от такъв 

Благодаря , не знам дали е за над 45г. Получих оферта по мейла за 20% намаление и търся отзиви, ама нямаше друга информация. Утре ще мина през НДК и ще разгледам.

# 219
  • В къЩи.
Момичета, какви са отзивите за камък-дезодоранта на Балеа? Върши ли работа или да се ориентирам към нещо друго?
Зная, че със сигурност е коментиран в предишни теми, но не успях да се справя с търсачката.

Предполагам знаеш,че камъка не спира потенето,а само елиминира миризмата на пот.

Последно си взех един рол-он на Балеа за черни дрехи,против бели петна,но ми цапаше ,а и си се потех все едно не съм слагала нищо.
 След това взех този http://www.herbina.fi/herbina/sivu-linum-roll-on - СТРАХОТЕН. Много хубав аромат,воднист е и съхне бързо,цял ден няма потене.

# 220
Лия, благодаря.   bouquet Да, знам, че камъкът не спира потенето, това и искам, защото е за дъщеря ми, която е на 12 и стремежът ми е да избягам от вредните съставки.

П.П.: Ползвала съм преди години рол-он на Хербина /не същия вид, който си показала/ и честно казано, нямам някакъв спомен да е бил нещо изключително тогава. Ще взема да пробвам този, въпреки че предпочитам стикове. 

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 01:05 от Reiny

# 221
  • В къЩи.
При мен поне действа много добре. Стикове и аз харесвам ,но всички ми цапат дрехите,ти от кои си доволна?
 Мисля да пробвам новите на Нивеа 

# 222
Сори за втория пост но намерих това
http://www.amazon.de/Balea-Aqua-Augen-Roll-On-feuchtigkeitsarme/ … /ref=pd_sim_dr_22

някой дали го е ползвал

Това няма никакво значение,по-добре сега да забавиш процесите отколкото да чакаш с по-леките кремчета да ти се появат нови бръчки и тогава да почнеш да ги третираш.Просто ако си с много чувствителна кожа тогава в тези кремове за по-зряла кожа може някоя от съставките да ти дойде по силна,но не и че сега ако ползваш за 45 год козметика после няма да ти влияе и ще трябва по интензивни,това са митове и легенди

Имам го. Икономичен е, но не е кой знае какво Simple Smile

ОК, мерси ... мисля да го пробвам ... предполагам ще помогне на фините линии ...

по-добре пробвай лилавия с пасифлора дето малко по-нагоре го споменават наистина има ефект ако са ти пачи крак бръчиците и не много дълбоки направо ще ги заличи докато го ползваш,после не знам

Мерси ... той не се ли препоръчва  за зряла кожа около 45г.

# 223
При мен поне действа много добре. Стикове и аз харесвам ,но всички ми цапат дрехите,ти от кои си доволна?

Значи ще го взема да го пробваме, много ти благодаря!   bouquet

Аз в момента съм с този и съм много доволна откъм предпазващ ефект, но и на мен ми цапа. За съжаление още не съм открила някой стик, който да не цапа. За сметка на това се научих да се обличам много внимателно.  Laughing

# 224
Ок, ползвала съм кремове за по-зряла възраст и определено не ми се отразяват добре ... предпочитам да се съобразявам с препоръките за възрастови граници .... отколкото да си създавам излишни "проблеми" Simple Smile
На 29 съм, кожата ми не е много чувствителна като изключим тази около очите, която сама си развалих и то точно от неправилно подбрана козметика. Мисля че една добра хидратация би ми била достатъчна на този етап ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт