Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 622
  • 719
  •   1
Отговори
# 285
  • In transit
Цветенце, Вилли, благодаря!  Hug  bouquet Въпреки че обожавам аромата на праскови, се отказах - страшно ми е суха кожата.
Маслото и лосионът на Бетина Барти с черешов цвят са ми любими, наистина страшно хидратиращи, но все ми се иска да открия и пробвам нещо ново.  Grinning

не е по темата, но
Скрит текст:
лосиона с какаово масло на Palmer's е много добър за много суха кожа, цената му в e-chemist излиза около 9лв. Аромата му е  Heart Eyes

пробвала съм много лосиони на Балея и Алверде, но освен хубав аромат, други качества не съм забелязала. Не са подхранващи.

# 286
Гледах го днес , лосиона с прасковата , щях да го взимам ама видях , че има парабени  , и се отказах Crossing Arms

Взех си за нощен крем ей това :
Скрит текст:

Моля те да споделиш с каква кожа си и как ти се отразява крема.Аз сега ползвам на Алверде с авокадо, всъщност може би вече  за пети път си купувам, но ми се иска нещо ново.
Кожата ми е нормална , с тенденция към омазняване на някои зони. Това кремче го взимам за пореден път , само за хубаво овлажняване на кожата след като съм си измила лицето вечер с лосион. Не е против бръчки или  нещо такова , само хидратация , аз това и търся. Леко е и не е мазно , не оставя филм , сутрин като стана е добре попило и кожата ми е мека , без да е мазна като от някои други тежки кремове. Взимам го , освен това и защото е без силикони и парабени и т.н. 95% натурални съставки  Grinning А и сега е на промоция в DM на 3,99 .  Има и дневен крем , и тоалетно мляко от тази серия.

# 287
Здравейте!Редовно пазарувам от Лили и ДМ,но днес няма да се похваля с покупки,а имам въпрос: хубав ли е кремът за мазна/смесена кожа на Balea Young?Щях да ви постна снимка,но не намерих в официалния немски сайт на магазина/както и на българския/..Въобще има ли го още този крем?И съответно ако не е - ще съм ви много благодарна,ако ми препоръчате добър крем за мазна/смесена кожа,за дневно ползване. Hug

# 288
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко извън темата  offtopic
Мога да ти предложа моя начин - едно разтопено "бурканче" кокосово масло на Икаров добавям в лосиона / крема за тяло. Аз също съм с много суха кожа, нищо не ми е достатъчно хидратиращо, но откакто обогатявам по този начин кремовете си съм много доволна и мога да си купувам дори и по-леки като консистенция продукти.

solley  Hug
И аз обогатявам, слагам различни видове масла, в зависимост от това с какви разполагам в момента - и кокосово съм добавяла, и от шеа, и от пшеничен зародиш, и витамин Е, но не се получава, само по-трудно попива лосионът.
Иначе съм си намерила два продукта, от които съм доволна - млякото на Бетина Барти с черешов цвят и ориз и лосионите на Ив Роше /не са особено евтини обаче/, но все ми се иска да открия нещо ново и да се изненадам приятно.

Mikkey, благодаря ти за идеята, чувала съм страхотни неща за Палмерс, ще го пробвам.   bouquet

# 289
  • София/Дружба
Светле, кокосовото масло добавя ли някакъв допълнителен аромат към лосиона или не?

Точно това масло на Икаров няма никакъв аромат и не променя аромата на лосионите Simple Smile

Palmer's мисля че има в Лили ...

# 290
  • София
Светле, кокосовото масло добавя ли някакъв допълнителен аромат към лосиона или не?

Точно това масло на Икаров няма никакъв аромат и не променя аромата на лосионите Simple Smile

Hug

# 291
Днес пак минах през Лили и ДМ,направо вече като ритуал ми стана да минавам там през почивните дни smile3521
Та новите ми придобивки са:
http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/fon-do-ten/detaili/produc … ontrol-paper.html
и http://www.catrice.eu/bg/produkti/baza-osnovi/detaili/product/pr … hing-refiner.html
Листчета веднага опитах че лицето ми ама много бързо се омазнява #2gunfire, та мога да кажа че наистина матира,дори не трябваше да си подновявам пудрата. А базата си я тествах от майка ми, тя я купи преди време; понеже ползвам един много покривен фон дьо тен и много е трудно да си го намацам по лицето без да ми проличат лющещи се участъци по бузите (те са много сухи),а с тази основа всичко става много по-лесно. Е, бръчки няма как да ги заличи,но ги минимизира и порите също. Не ми харесва особено състава  на основата, затова ако някой ползва подобен продукт на други марки,моля посъветвайте ми.
Също така исках да питам, дали има доволни от това кремче: http://neonweiss.blogspot.com/2011/05/alverde-aqua-mattierende-tagescreme-3.html?

# 292
Asmegin, на каква ценичка са матиращите листчета? А какво не ти хареса  в състава на базата? Предварително благодаря   bouquet

# 293
  • София
Я, Катрис пуснали листчета! Браво на тях! И аз искам инфо за цената.
А базата и аз я ползвам чат-пат. По-лесно се нанася ФДТ, но не ми минимизира особено порите, а аз за това я взех най-вече. Много силиконова я чувствам аз, и това малко ме дразни затова и не я ползвам всеки ден.

# 294
Asmegin, на каква ценичка са матиращите листчета? А какво не ти хареса  в състава на базата? Предварително благодаря   bouquet
cherry22, Мацата,  листчета са на 5,59, аз всъщност не съм виждала такъв продукт тук (само в чужбина,но така и не си купих там), затова не знам дали е скъпо или евтино. Цената е за 50 листчета.
А в състава на базата намират се парабени, петролени производни,силикони, дразнещи кожата вещества...даже не ги погледнах всичките. Майка ми като я ползва сякаш няма оплаквания, но кожата й е идеална, аз обаче имам розацея, и се притеснявам при продължителна употреба да не ми подразни много кожата (тествах я само 2 пъти ). Но ако намеря подобен продукт с по-хубав състав,няма да се замисля да го сменя)

# 295
Asmegin, благодаря   bouquet И аз не съм виждала скоро такива листчета, едно време съм си взимала Орифлейм ли, Ейвън ли.. вече не помня. Базата ми звучи комедогенна някакси и ще отпадне. Благодаря за споделеното  Simple Smile

# 296
Имам този лосион на Bioten, купуван от ДМ и мога да кажа, че е най-хубавият лосион за тяло, който съм ползвала до сега. Кожата става мека и гладка, и е с много приятен аромат. Ето и мнение за него от един блог.

Вчера си купих околоочния крем с пасифлора на Alverde, един крем от серията Vital на Balea. Ампули за 7 дневна терапия пак на Balea, червило на Alverde и два вида капсулки с концентриран серум - зелени и за около очи. Зелените са много хубави, кожата и от тях става като кадифе!

# 297
  • Стара Загора

Palmer's мисля че има в Лили ...

Аз си купих мини 50 мл есента за около 3 лв. Предполагам има и нормални опаковки.

# 298
cherry22,   bouquet
Бижу, тези зелени капсулки със концентриран серум на Alverde или на Balea че не мога да се ориентирам ? Звучат ми любопитно, заинтригувах се. Embarassed

# 299
Бижу, тези зелени капсулки със концентриран серум на Alverde или на Balea че не мога да се ориентирам ? Звучат ми любопитно, заинтригувах се. Embarassed
На Балеа са, преди 1-2 страници ги коментирахме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт