Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 801
  • 719
  •   1
Отговори
# 330
  • На изток от Ада
Enichka благодаря за отговора!  Hug
Значи на мен може и да ми хареса. Моята коса е много суха и след измиване става една пухкава... ужас  Mr. Green
аз го харесвам шампоана , от зеления които май го няма изхабих 2 шошета , и от този съм изхабила едно , мисля пак да си го взема

# 331
Здравейте,някой знае ли каква е цената на вазелина на БАЛЕА и дали е 100% чист?  newsm78

# 332
Бихте ли ми препоръчали скраб за тяло или душгел с частици?
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=260474
мерси, ама ми се щеше нещо дм-ско да пробвам... този го знам Simple Smile и не съм очарована  newsm78
  От БИЛЛА за 4,99,скраб с океанска сол

# 333
  • В полите на Витоша :)
orez е писала, че иска да пробва нещо ДМ-ско! А и на твоите препоръчки, O.M.G., можем ли да вярваме? Днес хвалиш нещо, утре го плюеш.....

# 334
orez е писала, че иска да пробва нещо ДМ-ско! А и на твоите препоръчки, O.M.G., можем ли да вярваме? Днес хвалиш нещо, утре го плюеш.....
Не ви плащам да ми вярвате ! Който ще... newsm09

# 335
  • В полите на Витоша :)
Просто се замисли малко преди да пишеш. Всеки може да ти погледне постовете и е смешно. Лъжливото овчарче пасти да яде Simple Smile

# 336
  • Пловдив
Тази скраб е много хубава наистина, но имайте в предвид, че си е морска сол и е груба.   Peace

# 337
  • На изток от Ада
Ползвали ли сте този гел за вежди на Алверде ?
Скрит текст:
# 338
Лаковете на Голдън Роуз Jolly Jewels дали ги има в ЛИЛИ Чаталджа във Варна?Който ги е ползвал моля да сподели с цвят ли са или са безцветни с цветни частици, бързо ли съхнат и каква им е цената?

Че ги има вече писаха, освен това ги има по моловете на фирмените щандове.Кажи кои номера те интересуват, за да кажем кой е с цвят и кой не.По принцип при три пласта няма нужда от основен цвят отдолу.

Благодаря.Интересуват ме номера 104, 108, 112, 113, 116  дали са с цвят http://girlstemptation.blogspot.com/2013/01/notd-golden-rose-jol … y-jewels-103.html

# 339
  • Пловдив
Здравейте,
вчера подкокоросана от вас си купих сините капсулки
за очи на Балеа.Снощи си сложих едната-много съм доволна.
Заличава фините линийки и кожата е по-гладка и свежа.
Сега се чудя кои за лице да взема?

# 340
Лаковете на Голдън Роуз Jolly Jewels дали ги има в ЛИЛИ Чаталджа във Варна?Който ги е ползвал моля да сподели с цвят ли са или са безцветни с цветни частици, бързо ли съхнат и каква им е цената?

Че ги има вече писаха, освен това ги има по моловете на фирмените щандове.Кажи кои номера те интересуват, за да кажем кой е с цвят и кой не.По принцип при три пласта няма нужда от основен цвят отдолу.

Благодаря.Интересуват ме номера 104, 108, 112, 113, 116  дали са с цвят http://girlstemptation.blogspot.com/2013/01/notd-golden-rose-jol … y-jewels-103.html

http://lepidopteria.blogspot.com/2013/04/golden-rose-jolly-jewels-113.html - 113, oт блога на съфоромка, лака е без основа Simple Smile
116 има блед червен цвят, повече ми харесва, ако сложа отдолу червена основа и нанеса глитъра на един слой, като ефект един вид. Иначе много се напластяват частиците и не ми харесва толкова.
104 и 112 ги нямам, но според мен на 2-3 пласта няма да имат нужда от основа.
За 108 не мога да кажа.  Outta Joint
Сравнително бързо съхнат, цената им е около 4лв.

# 341
Много ти благодаря, Вилли!

# 342
Само да допълня за  Jolly Jewels, че триенето е кошмарно. Просто да имате предвид ако ще си вземате. Аз имам 110, но под него слагам един пласт бял лак иначе леко ми прозира.  Peace

Напоявате памука и задържате за 1 минута, да се накисне лака. С лек натиск се свалят лесно след това. Можете да си вземете и такива капачки, с тях всичко пада от раз, задушават един вид лака. Водят се nail art soakers и в ибей излизат 4-5 лева.

Ивче, как точно се ползва това чудо?

# 343
  • София

[/quote]  От БИЛЛА за 4,99,скраб с океанска сол
[/quote]

В очакване съм на впечатления от този продукт, когато го ползваш. Simple Smile)

# 344
Здравейте,
вчера подкокоросана от вас си купих сините капсулки
за очи на Балеа.Снощи си сложих едната-много съм доволна.
Заличава фините линийки и кожата е по-гладка и свежа.
Сега се чудя кои за лице да взема?
Червените са за зряла кожа и са точно от червената серия Balea Vital, много са мазни. Те са и в течна форма като тези за очи, но доста по-мазни, определено за зряла суха кожа. Зелените са много хубави, те са кремообразни, също серума е доста мазен, но попива бързо. Жълтите не ги помня добре, макар да съм ги пробвала и тях.

Общи условия

Активация на акаунт