Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 171
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пуснала съм същата в темата РАЗМЯНА, чисто нова е Simple Smile

# 46
  • Sofia
Момичета, искам да си купя четка за нанасяне на фдт. Можете ли да ми препоръчате някоя конкретна?

Препоръчвам ти тази с две ръце  Peace

Много благодаря. В Лили или в ДМ да търся?

# 47
  • Ст Загора
Margi в Лили

# 48
Използвали ли сте слънцезащитните продукти на dm? Моля да споделите отзиви, интересуват ме и детските серии и тези за възрастни.

# 49
Има ли някой от шампоаните на Балеа,който да е подходящ за по-бързо омазняваща се коса.Ползвах този с малини,в началото бях много доволна,но напоследък косата ми се замърсява много бързо  Thinking

# 50
  • Стара Загора
Четките ги има в Лили.

# 51
  • Пловдив
Има ли някой от шампоаните на Балеа,който да е подходящ за по-бързо омазняваща се коса.Ползвах този с малини,в началото бях много доволна,но напоследък косата ми се замърсява много бързо  Thinking

С лимонена трева и джинджифил - води се за бързо омазняваща
се коса
Скрит текст:

# 52
  • София
Ползвали ли сте новата матираща пудра на Есенс? Мисля, че цената и беше 7 лв и нещо, пресована си беше, има ли ефект или трае матирането само първите 10 минути както обикновено Grinning

# 53
  • София
Днес се възползвах от намалението си по случай рождения ден и си взех скромно това кремче за ръце на Билка. Нямам търпение да ми свърши един от тези в употреба и да го пробвам Crazy
Скрит текст:

# 54

Аз вчера минах набързо през ДМ и си купих лилавия  околоочен крем на Алверде,който на първо четене много ми хареса. Наистина подхранва кожата веднага и бръчиците не си личат.

Как изглежда този крем? Че да знам какво точно търся.  bouquet

# 55
Изрових си ей сега тези сенки на Мис Спорти във ДМ. За колосалната сума от 0,28лв  Money
Запечатани са, неопетнени  Party

# 56
  • Пловдив
Изрових си ей сега тези сенки на Мис Спорти във ДМ. За колосалната сума от 0,28лв  Money

Цената е просто веднъж Crazy Това ми навя спомени когато билетчето за ГТ беше 0,06 лв. Crazy  Mr. Green Crazy Иначе сенките са интересен цвят - жълто-зелени ги виждам на моя монитор Peace

# 57

Мълчи си пък ти.  Naughty  Wink

# 58
Е как се премълчава подобно нещо!!! Като работя само с мъже ... на кого да се похваля  Blush

# 59
Уфф, блазе ти!...Че работиш само с мъже! А и за сенките,съвсем чистосърдечно!. Може ли да ми кажеш ,намаление ли има,да знам дали да се разхождам?.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт