Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 192
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
Уфф, блазе ти!...Че работиш само с мъже! А и за сенките,съвсем чистосърдечно!. Може ли да ми кажеш ,намаление ли има,да знам дали да се разхождам?.
Благодаря предварително!

Не, от случайните оферти са... нали слагат в едни купи изостанали неща. Ей там ги изрових. Само 2 бройки от един и същи цвят. Едните отваряни, другите (вече мои) непокътнати. Такава е цената, защото ще ги спират, последни бройки.

Иначе във въпросните купи рядко има чаааак такива цени или пък нещо НЕразвалено, НЕомазано и прочие ...

Аз реших просто да намина, и реших да бръкна и там, ей така за спорта Wink

# 61
Ясно,много благодаря! Много сполучлива покупка, да си ги ползваш с кеф!

# 62
  • София
Днес си купих от Lilly;
спирала за мигли на Rimel - Day 2 Niht:
и 3 лака за нокти:
- ГР N17:
- Essence, Breaking dawn, 02:
- Catrice, Puprple Reign - 14:

# 63
  • Sofia
Бубче,ето този е лилавия крем:
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … assionsblume.html
Момичета, благодаря ви, че споделихте за четките за фдт на Екотулс. Ще се разходя непременно да си купя.

# 64
  • София
Бубче,ето този е лилавия крем:
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … assionsblume.html
Момичета, благодаря ви, че споделихте за четките за фдт на Екотулс. Ще се разходя непременно да си купя.

Margi , от ebay.com изизт в оъти по-евтино, отколкото в Lilly Simple Smile

# 65
  • Sofia
nikolinanik,
Мерси за идеята, ще погледна и в ибей, и без това съм си заплюла един бб крем, може и четчица от там да си поръчам.
В нашето Лили по колко ги продават?

# 66
  • София
Margi, в Lilly са в пъти по-скъпи от ebay.com.
Погледни в ebay и сама с прецени. Там можеш да платиш и с дебитна карта. Аз си купих комплект от 4 четки Ecotools, поръчка по ebay и платих 9.50 лв. с доставката. В Lilly  същия комплект струваша около 30 лв. Не помня точно цената, но горе-долу толков.
Четките са много хубави! Но аз ФДТ нанасям с пръсти. Така съм свикнала.
Четката, която си харесала е много добра! Simple Smile

Момичета, вече в Lilly има суочове на лаковете за нокти на Essence и Catrice. Simple Smile И няма да се налага да гадаем цвета само от шишенцето. А от 1м. има представители на Rimel, пак в Lilly и съдействат при избор на продукт и информират за промоции и намаления. Simple Smile

# 67
  • София/Бургас
Момичета, 
какво е мнението ви за глосовете на Катрис ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 68
На Алверде фон дьо тените им са хубави , иначе взех една спирала , размазва се . Записвам се да следя .

# 69

Благодаря!  bouquet

Да похваля шампоан и балсам с лавандула. Направи ми косата мека и жива, а по принцип краищата ми са като метла- сухи, стърчащи и заплетени. Grinning

# 70
  • В къЩи.
Тези дни ,ако не ми мине котка път  Grinning , мисля да мина през ДМ.
Препоръчайте ми детско лосионче за тяло за малчо. Сега го мажа с Бочко, но свършва.

# 71
Вчера гледах на Алверде някакви рол они против изпотяване без алуминий на билкова основа дали някой ги е пробвал около 15 лв са?

# 72
Maтовите червила на Kate Moss на Rimmel се оказаха чуднички - вчера си взех едно за проба, а днес мисля да мина през DM за още Mr. Green Матът някак позволява да носиш и по-наситени и крещящи цветове през деня, без да плашиш децата, което много ме радва.

# 73
  • София
Влизам да похваля маслото за тяло на Velnea с аромат на шоколад:

УНИКАЛЕН продукт. Страхотно омекотява и успокоява кожата. Не мазнее изобщо, пробвах го дори на лице. Party На второ място в състава му е маслото от ший, на трето - какаово масло.  Heart Eyes  Предполагам, че ще стане любимият ми продукт за тяло. Консистенцията е на твърдо масло, но много лесно се разтопява от топлината на кожата, за разлика от натуралното какаово масло (имам такова, но ми е толкова трудно да го размажа, че всъщност не го ползвам изобщо).

Единственият недостатък е острата миризма. В първия момент ми дойде леко в повече, но на втория ден мазане вече бях свикнала и нямах проблеми. Използвах го и като дневен крем, защото пътувах уикенда и си забравих моя крем. Все едно не се мажа с масло, а с еликсир. Попива веднага, не мазнее изобщо, а по-странното е, че и в продължение на деня не лъсвах изобщо.

Това е първото нещо на марката, което опитвам и съм възхитена.

# 74
Maтовите червила на Kate Moss на Rimmel се оказаха чуднички - вчера си взех едно за проба, а днес мисля да мина през DM за още Mr. Green Матът някак позволява да носиш и по-наситени и крещящи цветове през деня, без да плашиш децата, което много ме радва.
Цена?

Общи условия

Активация на акаунт