Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 805
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Бихте ли ми препоръчали скраб за тяло или душгел с частици?

# 151
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=260474

# 152
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=260474
мерси, ама ми се щеше нещо дм-ско да пробвам... този го знам Simple Smile и не съм очарована  newsm78

# 153
Успокояващ бебешки крем с екстракт от маргаритки. Харесва ми.

Бебешка измиваща пяна и шампоан с маргаритки. Харесва ми, като душ гел.

Детско слънцезащитно мляко SPF 30 с екстракт от еделвайс. Предпазва от изгаряне, НО е много трудно нанасящо се и оставя бели следи и като защитен слой върху кожата. Трудно се отмива.

Балсам за коса с арган и бадем. Хубав продукт, почти не се усеща аромат.

Нов балсам за устни Nivea Repair & Beauty - Иновативна технология 2 в 1
- Интензивната хидратация омекотява устните
- Естествен цвят, който незабавно дава здрав вид на устните.
Плюс подарък към балсама - душ гел тестер - Nivea supreme touch

Паста за зъби Colgate Total - Pro-Gum-Health - След като тотално развалиха Лакалут, тази паста ме изненада приятно и ми стана любима.
Както и четката им е много приятна и удобна.

# 154
Днес отскочих до Лили на Сливница - не бях ходила досега, но магазина е супер зареден. Стендовете на всички декоративни козметични брандове бяха попълнени и с продукти и с тестери. Еми Catrice направо ми взеха ума с тези цветове. Пак отнесох един лак - четох отзивите, но просто не можах да се сдържа - 01 Karl sais Tres shik. И други си набелязах. Ще го преживея при условие, че си сменям лака през ден. Имаше страшно много неща, но нямах време днес да разглеждам. Цветовете от пролетно лятната колекция на бранда са страхотни!

# 155
  • Somewhere far away
а какви са отзивите за лаковете на катрис?

# 156
а какви са отзивите за лаковете на катрис?
Че се оголват връхчетата доста бързо, да не кажа веднага.

# 157
  • Somewhere far away
а кофти. ама пък имат много яки цветове ...

# 158
  • На изток от Ада
При всеки е различно за лаковете на Катрис , аз съм доволна

# 159
Аз съм много доволна от лаковете на Catrice... Със сигурност са по-трайни от други лакове на тази цена...  Grinning

# 160
  • София
При мен лака на Catrice изкара една седмица с доста солидно количество топ лак. Simple Smile Първият път когато го ползвах, на сутринта връхчетата бяха обелени....Sad

# 161
И при мен лаковете на Catrice са OK, стоят по 5-6-7 дни.

Искам да дам израз на крайното си отвращение от съществуването на толкова много гнусни женички, които безцеремонно пробват де що им падне от продуктите, предназначени за продажба, въпреки наличието на тестери (предимно в DM, там контролът върху това е нулев). Всичко ми се обръща, като видя някоя такава, и не мисля, че още дълго ще мога да си сдържам коментара по отношение на свинските им маниери Close

# 162
  • София
И при мен лаковете на Catrice са OK, стоят по 5-6-7 дни.

Искам да дам израз на крайното си отвращение от съществуването на толкова много гнусни женички, които безцеремонно пробват де що им падне от продуктите, предназначени за продажба, въпреки наличието на тестери (предимно в DM, там контролът върху това е нулев). Всичко ми се обръща, като видя някоя такава, и не мисля, че още дълго ще мога да си сдържам коментара по отношение на свинските им маниери Close

И аз също съм изказвала възмущението си тук за тези клиентки........Sad Това е до възпитание.

# 163
: Аз ще купя пума парфюм какво мислите?

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 01:48 от VampEnergy

# 164
Имай предвид, че не са много трайни.

Общи условия

Активация на акаунт