Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 628
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
Днес взех крема за ръце с горски плодове на Балеа. Много ми харесва. Мирише разкошно, попива бързо и хидратира много приятно   Heart Eyes
Ако му се чудите - взимайте го смело  Peace Цената му е 2,35...без пари  Mr. Green

# 181
Може Ли да ми предложете някакъв парфюм от ДМ ?

Flutter  Innocent Wink

Ако искаш над 50 лв.,мога да предложа,но иначе ето тези тоалетни води на essence ми се видяха много сладки,особено Candy Shop,цената е около 15 лв.,BU също имат приятни аромати  Laughing Mr. Green
Скрит текст:

# 182
  • На изток от Ада
Може Ли да ми предложете някакъв парфюм от ДМ ?

Flutter  Innocent Wink

Ако искаш над 50 лв.,мога да предложа,но иначе ето тези тоалетни води на essence ми се видяха много сладки,особено Candy Shop,цената е около 15 лв.,BU също имат приятни аромати  Laughing Mr. Green
Скрит текст:
тоалетните води на Есенс ги няма в ДМ или фи нямаше до скоро .

# 183
Аз лично ги мирисах в ДМ-Габрово,явно не навсякъде са заредени.

# 184
в лили ги има

# 185
аз ще купя такъв парфюм от dm

или

# 186
  • В къЩи.
Като стана дума за парфюмчетата на Адидас...този ми е много любим , но не го откривам никъде. Сега виждам този , дали е същия аромат в нова опаковка?

# 187
  • На изток от Ада
Благодаря ти за предложената тоалетна вода на Есенс , ако ги има и при нас бих си я взела . Иначе не съм разглеждала ДМ от 3 седмици , но преди ги нямаше

# 188
без заяждане, моля!
потребителката искаше съвет за парфюм от ДМ - там се предлагат и адидас, и пума, както и други в сходен ценови клас

# 189
Благодаря ти за предложената тоалетна вода на Есенс , ако ги има и при нас бих си я взела . Иначе не съм разглеждала ДМ от 3 седмици , но преди ги нямаше

Пак заповядай. Whistling

# 190
Моето мнение /основано на личен опит  Simple Smile/ е, че по-добре Адидас, по-трайни са.
Тоалетните води на Пума, поне на моята кожа се изпаряват за 2-3 часа максимум. Ползвам ги за из къщи, защото навън трябва да го подновявам прекалено често.

# 191
Относно парфюм от DM и Lilly на прилична цена, предпочитам този:
B.U. free spirit

# 192
Виждали ли сте в някой от ДМ–ите в София този шампоан:

Alverde Braun Shampoo Walnuss Marone
http://www.amazon.de/Alverde-Braun-Shampoo-Walnuss-Marone-Pack/dp/B005FW0WCY

Проверих в в два ДМ-а и го нямаха.

# 193
Балеа бяха пуснали миналото лято лосион за тяло с лъскави частици, но беше лимитирана серия и изчезна. Някой беше споменал, че ще пускат отново подобен лосион, някой знае ли нещо по въпроса дали вече са заредени  Thinking

# 194
  • София
Балеа бяха пуснали миналото лято лосион за тяло с лъскави частици, но беше лимитирана серия и изчезна. Някой беше споменал, че ще пускат отново подобен лосион, някой знае ли нещо по въпроса дали вече са заредени  Thinking

Да, аз го видях, но не помня в кой ДМ точно Simple Smile . Или този на Стамболийски, или на Пиротска. По-скоро в първия... ако става дума за този:
Скрит текст:

П.П.
Виждам, че си от Стара Загора, така че няма особено значение къде точно съм го видяла. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт