Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
И аз си взех маска с охлюви, още не съм я ползвала. Купих и капсулки Балеа със серум против бръчки, нанасям на лицето вечер, и на др.ден кожата ми не е толкова суха както обикновено, доволна съм засега, остава и бръчките да ми изпъне  Grinning

# 256
Днес се сетих, че имам една пудричка ползвам я само топлите месеци и за мен е най-добрият блестящ продукт за тяло , никой лосион не е постигал този ефект като тази пудра Simple Smile

Извинявам се за офф-а Simple Smile

# 257
Здравейте момичета:) Гледам продуктите на тези марки са доста харесвани, съдейки по количество темите (още не съм ги прочела всичките). Аз да не остана по-назад реших и аз да пробвам)
Ето моите впечатления от някои придобивки (всичките съм ги тествала поне месец-два):
  Течен сапун за ръце на Balea Сензитив и с маслини и лимомена трева, страхотни са,миришат също много хубаво,но не натрапчиво,аз не обичам силни и натрапчиви миризми,измиват и не изсушават ръцете,поне при мен,аз съм с много суха кожа на ръцете и тялото.Определено ще си купя и другите на тая марка след като посвърша тези.
  Крем за ръце на Alverde Сензитив с Алое вера и ориз, омекотява много добре кожата, не мазен, за пролет-лято идеален за мен, за зимата ще си потърся нещо по мазно. Миризмата много лека,но специфична,както на повечето техни продукти,мен не дразни а приятеля ми докарва до нервна криза Laughing затова кремчето нансям през деня,а за нощне период ще си купя другия техен крем с невен,има ли доволни от него?
  Кристал на Balea ме спечели за доста дълго време) Намалява миризмата на пот,намалява и самото изпотяване,не мирише,изгоден е като цена и откарва сууупер много време.Повече от доволна съм.Единствения минус е нанасянето му-не винаги имам време за мокрене-подсушаване на кристала,но си заслужава.
  Исках да си купя и балсам за устни на Alverde,но в момента ги нямаше и аз си купих на Balea Sensitive,някаква много слаба миризма има,от което съм доволна,мек е,за трайност нищо не мога да кажа понеже балсамите ги изяждам с тонове,устните ми са мегасухи,и имам по някой във всяка чанта,джоб или под възглавница LaughingДоволна съм,но най съм доволна от балсами за устни на Blistex,малко по-скъпи са-към 5 лева,но са страхотни!Моя в момента е с SPF 30,мирише и има вкус на ванилия.Стига толкоз че се отклоних)
  Другия продукт от който съм доволна е Alverde околочен флуид със годжи бери.Страхотен,не дразни мите мега чувствителни очи,овлажнява,за бръчки-позаличи ми от мъничките,редовно ползване всеки ден-сутрин-вечер.За лято ще е идеален,понеже му е лека текстура,за зимата ще си купя оня със лилавата капачка,че много го хвалят и него.
  Balea Стилизиращ спрей за коса за изключително силна фиксация също е хубав.Със лилавия етикет,с 4та степен фиксация (извиявам се че няма картинки,малко съм скарана с постването им по форуми))).Понеже косата ми е къса,и като порасне малко стърчи на посоки сутрин,и ми е доста трудно да я оформя,а с тоя спрей се родих) Ползвам го и в/у суха и в/у мокра коса,както дойде,не омазнява и не утежнява косъма. Скарана съм с немския,и не знам какво обещават,но ми върши идеална работа)
   Alverde Clear пилинг маска за лице с лечебна кал си взех защото не знаех с какво да си почиствам кожата. Имам розацея,а следователно кожата е мега чувствителна,пилинги са забранени,но тая маска е идеална за целта.Мека,без твърди частици (държа я 8-9 мин макс),но почиства страхотно!!!и в никакъв случай не дразни кожата ми,никога не ми е пламвало лицето след нея,което е невъзможно при други подобни продукти,които съм пробвала.Ще си купувам отново и отново,единствен минус-малка упаковка от 50 мл.
  Alverde зелен коректор за покриване на зачервяванията-наистина покрива червеното,но според мен е нетраен,затова ще си купя основа за грим на Catrice,и ще го тествам в/у нея.Този продукт ми е нов всъщност и купувам за 1ви път подобен,и все още се уча да боравя с него.
  Много съм доволна също от автоматичен водоустойчив молив за очи на Catrice,в цвят 070 Blue Berrymore. страхотен цвят,има и острилка за подостряне на връхчето. Не се размазва!Мек е,устойчив на всичко,дори на млякото-дегримьор Grinning ,но за целта си купих двуфазен демакииращ лосион за почистване на водоустойчив грим на Balea,който е мек,не дразни и не омазнява очите.
   Общо взето много съм доволна. За цената си продуктите са повече от добри,поне на такива съм попаднала досега, съставките ме радват,понеже кожата ми реагира на много съставки,и аз си избирам най-безвредното.Като се сетя какви луди пари съм давала за медицински и другите там козметики...Определено ще си купувам още.Извинявам се за голям пост и благодаря на всички за вниманието.

# 258
  Забравих да похваля и измиващ гел за лице с морски водорасли на Alverde,добре почиства,не дразни кожата,освежава и кожата не е опъната след измиването.
  И още нещо: детската серия Baby Love, пак марката на ДМ. Скалпа и кожата ми са много чувствителни,а продукти на Baby Love не са фрашкани с парабени и сулфати за разликата от много традиционни продукти за деца. Пробвах шампоан с лайка и пантенол,върхът е,използвах 3-4 шишенца,докато не видях че измиващ гел за коса и тяло пак с лайка и пантенол (500 мл) е почти идентичен откъм съставките,и смело си купих голяма тубичка за къпане и за косата. Вече няма и да се разделя с него,мирише хубаво,миризмата не е силна и не е трайна,но това е голям плюс(за мен).

# 259
  • София
Купих и капсулки Балеа със серум против бръчки, нанасям на лицето вечер, и на др.ден кожата ми не е толкова суха както обикновено, доволна съм засега, остава и бръчките да ми изпъне  Grinning

Тъкмо за капсулките исках да питам, никога не съм ползвала такива пък чета че сте доволни. Вечер се нанасят преди сън, така ли? Освен това всяка вечер, или веднъж седмично  newsm78, изобщо доволни ли сте от ефекта им?

# 260

Другия продукт от който съм доволна е Alverde околочен флуид със годжи бери.Страхотен,не дразни мите мега чувствителни очи,овлажнява,за бръчки-позаличи ми от мъничките,редовно ползване всеки ден-сутрин-вечер.За лято ще е идеален,понеже му е лека текстура,за зимата ще си купя оня със лилавата капачка,че много го хвалят и него.

И аз съм го набелязала

Понеже видях, че съдържа хиалурон ... ох и аз с тоя мой хиалурон ...
.

# 261
  • София
Крема с прасковата ми е много любопитно как мирише, но нямаше как да го душна, така че моля някой ако си го вземе да сподели отзиви Praynig

Кремът с прасковата мирише точно на праскова/ нектарина. Понеже няма как да се пробва на място го взех на сляпо и не съжалявам Simple Smile.

Много благодаря за мнението Hug
Ако го има като приключа с моите ще си го взема ^^

# 262
Купих и капсулки Балеа със серум против бръчки, нанасям на лицето вечер, и на др.ден кожата ми не е толкова суха както обикновено, доволна съм засега, остава и бръчките да ми изпъне  Grinning

Тъкмо за капсулките исках да питам, никога не съм ползвала такива пък чета че сте доволни. Вечер се нанасят преди сън, така ли? Освен това всяка вечер, или веднъж седмично  newsm78, изобщо доволни ли сте от ефекта им?

Аз ползвам 2 пъти седмично вечер, в началото си слагах само по бръчките около устата и под очите, но сега се мажа цялата. Отгоре си слагам нощния крем.

# 263
Момичета,може ли снимка на тези капсулки против бръчки.И знаете ли за каква възраст са? newsm78 Благодаря.   bouquet

# 264
Аз не мога да ги намеря в нета. Представляват няколко златисти капсулки  във фолио като хапчета. Ако слагаш само по бръчките стига за 2 намазвания, ако е за цялото лице - 1 капсула.

# 265
Някой беше препоръчал лосиона за тяло с 15% уреа за много суха и сърбяща кожа - изключително съм доволна!

# 266
Момичета,може ли снимка на тези капсулки против бръчки.И знаете ли за каква възраст са? newsm78 Благодаря.   bouquet

http://kikilovescosmetics.blogspot.com/2012/10/balea-konzentrat.html

# 267
Тези отдясно са много хубави, аз ги ползвах като нощна терапия за освежаване и на сутринта кожата ми беше много мека и хидратирана. Но сега нямам нужда, замених ги с нощен крем Simple Smile

Но все пак не съм сигурна, че за тези се говореше - някой спомена златисти капсулки...

Иначе ето ревю:
http://www.maquilab.blogspot.com/2012/04/balea-aqua-hydrating-sh … et-face-mask.html

# 268
Три цвята са капсулите за лице и един цвят за очи.

# 269
Благодаря ви,ще потърся.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт