Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 622
  • 719
  •   1
Отговори
# 300
Бижу,  bouquet благодаря, пропуснах явно коментирането, ще се върна да прочета   Blush

# 301
  • In transit
Светле, кокосовото масло добавя ли някакъв допълнителен аромат към лосиона или не?

Точно това масло на Икаров няма никакъв аромат и не променя аромата на лосионите Simple Smile

Palmer's мисля че има в Лили ...

Аз си купих мини 50 мл есента за около 3 лв. Предполагам има и нормални опаковки.
има да, ама е 16 лв...днес точно минах през Лили и погледнах. А отвън е почти наполовина цената.

# 302
Имам този лосион на Bioten, купуван от ДМ и мога да кажа, че е най-хубавият лосион за тяло, който съм ползвала до сега. Кожата става мека и гладка, и е с много приятен аромат. Ето и мнение за него от един блог.

Аз много харесвам и този с масло от лайм и екстракт от дюля. Много приятно ухае и хидратира добре, според моята нормална кожа.  Peace

# 303
Като стана въпрос за Биотен, не съм доволна от кремовете им за лице - хидратиращите за нормална и суха кожа. Първо си взех този за нормална/комбинирана - на първо мазане беше перфектен, след около седмица започнах да усещам бузите си страшно сухи и на места със нещо като лишейчета .... Викам си - ще си взема този за суха/чувствителна кожа -- същата работа се случи и с него, но не лишейчета а малки червени петънца, отново в областа на бузите и малко по челото. В момента ползвам Нивеа софт  Simple Smile, и нямам търпение да стигна до ДМ тези дни /живея в малък град/, че да си взема това, което съм си набелязала .... А и момичета, вие така ме зарибихте с Балеа и Алверде  Heart Eyes

# 304
От прочетените хвалби за Биотен и аз се бях засилила да си купя лосионът за премахване на очен грим и един крем, но щом им видях съдържанието, веднага ги оставих  Sick

# 305
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, благодаря за помощта и насоките, безценни сте!  Hug   bouquet
Аз днес минах набързо през Кауфланд и си взех някакъв на Fa, който обещава 72 часа хидратация, но още тези дни ще отскоча до Лили да си купя и този на Биотен /Бижу, благодаря   bouquet/. Тъкмо ще видя и Палмерс-а.

# 306
  • София
На Биотен една съфорумка похвали крема за изчистване на пигментни петна. Запланувала съм го за късна есен, защото сега вече слънцето е мног активно и не е желателно да се ползват такива продукти.

# 307
На Биотен една съфорумка похвали крема за изчистване на пигментни петна. Запланувала съм го за късна есен, защото сега вече слънцето е мног активно и не е желателно да се ползват такива продукти.

nikolinanik, този Аnti spot крем на Bioten  е с SPF15 - само казвам Peace

# 308
  • София

nikolinanik, този Аnti spot крем на Bioten  е с SPF15 - само казвам Peace

Може да има защитен фактор, но сега не е време за чистене на тъмни петна от лицето, защото стават големи бели. Sad  Чистят се, когато слънцето не е така активно, т.е през късна есен и зима.
А SPF15 според мен е ниска слънцезащита за активното слънцеогряване.

И само да допълня: точно сега, през пролетта, ако не се ползват кремове и продукти с висок слънцезащитен фактор, се получават много тъмни петна по лицето. Споделям от личен опит.

# 309
Като стана въпрос за кремове за тяло,в момента  съм с http://www.lillydrogerie.bg/lilly-marka_produkt-163-Velnea_%D0%B … _250_%D0%BC%D0%BB
много хубаво масло,траен аромат,имам и натурално какаово масло от аптеката,но се разнася много по-трудно и все посягам към това от Лили. От ДМ съм доволна от   http://1.bp.blogspot.com/--B1miqO7GcI/UL9MUWo6ijI/AAAAAAAADew/8E … arganoel-data.png   много приятен ненатрапчив аромат,бързо попива...

# 310
Цветенце, Вилли, благодаря!  Hug  bouquet Въпреки че обожавам аромата на праскови, се отказах - страшно ми е суха кожата.
Маслото и лосионът на Бетина Барти с черешов цвят са ми любими, наистина страшно хидратиращи, но все ми се иска да открия и пробвам нещо ново.  Grinning
пробвай това- изключително съм доволна!

# 311
Лаковете на Голдън Роуз Jolly Jewels дали ги има в ЛИЛИ Чаталджа във Варна?Който ги е ползвал моля да сподели с цвят ли са или са безцветни с цветни частици, бързо ли съхнат и каква им е цената?

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 14:38 от Влад@

# 312
Единственият крем от който се обринах е на Биотен, замина в кофата директно.

# 313

И само да допълня: точно сега, през пролетта, ако не се ползват кремове и продукти с висок слънцезащитен фактор, се получават много тъмни петна по лицето. Споделям от личен опит.
Колко време на ден прекарваш на открито?

# 314
  • София

Колко време на ден прекарваш на открито?

Различно - понякога цял ден съм навън, а понякога само по 2-3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт