Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 615
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Днес си купих от лили една пудра на Rimal - Stay Matte. Много бюти блогърки в тубата съм виждала да я ползват, та реших да се сдобия и аз, викам си кво са поредните 10 лв за козметика Grinning та, взех естествено 01 - най-светлия цвят. От това което видях до момента, поне няма брашлян ефект. Пък ако кажете, че пак има алуминий направо ще се гръмна... Sad Ползвали ли сте я, какви са ви впечатленията?

Ето и снимка точно за коя говора и си взех: http://1.bp.blogspot.com/-1JhjzR6s2Lg/UPQGDAtkqrI/AAAAAAAABIg/4C … 1600/IMG_5154.jpg 

Няма алуминий, ама има друга гадост - ВНТ (Бутил хидрокси толуен). В добавка и парабенчетата и още какви ли не красиви химически гадинки - ето целия състав на тази пудра (в зелено са безопасните съставки, в жълто - тези с повишено внимание, в червено - опасните/вредните) Peace

Eми то общо взето няма полезна пудра като гледам Grinning Все по някоя гадост ще има ама няма как явно. Simple Smile

# 676
  • Пловдив
Днес си купих от лили една пудра на Rimal - Stay Matte. Много бюти блогърки в тубата съм виждала да я ползват, та реших да се сдобия и аз, викам си кво са поредните 10 лв за козметика Grinning та, взех естествено 01 - най-светлия цвят. От това което видях до момента, поне няма брашлян ефект. Пък ако кажете, че пак има алуминий направо ще се гръмна... Sad Ползвали ли сте я, какви са ви впечатленията?

Ето и снимка точно за коя говора и си взех: http://1.bp.blogspot.com/-1JhjzR6s2Lg/UPQGDAtkqrI/AAAAAAAABIg/4C … 1600/IMG_5154.jpg 

Няма алуминий, ама има друга гадост - ВНТ (Бутил хидрокси толуен). В добавка и парабенчетата и още какви ли не красиви химически гадинки - ето целия състав на тази пудра (в зелено са безопасните съставки, в жълто - тези с повишено внимание, в червено - опасните/вредните) Peace

Eми то общо взето няма полезна пудра като гледам Grinning Все по някоя гадост ще има ама няма как явно. Simple Smile
Общо взето си права - по-скоро трябва да избираме от по-малко вредните или от продукти с био-произход, които обаче хич не са евтини... Tired

# 677
  • София
Във всички козметични продукти има от тези не много приятни и полезни съставки. Sad

# 678
Купих си и аз яйцето на Ebelin, защото го оплюх публично, преди да съм го пробвала, и се почувствах виновна Laughing Вече два дни го ползвам и наистина от раз се изцапа непоправимо, не мога да го изчистя Cry Мисля, че от ежедневно пране скоро ще се скъса, няма как, вече има миниатюрна цепнатина едва след два пъти.
Но ефектът, както си и знаех, е чудесен. Гримът ми изглежда по-добре в края на деня, отколкото ако го нанасям с пръсти. Радва ме Heart Eyes

# 679
  • Varna
Jadefox дано да ти издържи по-дълго, че иначе не си заслужава. И аз много искам да си взема ама ДМ все не ми е по път  Mr. Green Дано по-скоро да отворят новото на центъра Whistling

# 680
На тези душ- гелове да са им сменяли опаковките? Вчера ги търсих в "Лили", имаше други със същото име, но в различна опаковка и бяха с други аромати. Нищо общо.newsm78

# 681
Бяхте похвалили фдт-муса на Катрис, Есенс също имат такъв някой ползвал ли го е и какви отзиви имате за него ?

# 682
Обаче нещо ми направи впечатление. Откакто нанасям ФДТ с яйцето, цветовете, които имам ми светлеят повече от преди и не ми допада така. Сега се нуждая от един тон по-тъмен. Но как да си избера на тая светлина в ДМ или в Лили?! Tired
И според вас с една идея по-тъмна пудра дали ще се обере тази идея по-светъл ФДТ и ще стане както трябва?

# 683
  • София
Обаче нещо ми направи впечатление. Откакто нанасям ФДТ с яйцето, цветовете, които имам ми светлеят повече от преди и не ми допада така. Сега се нуждая от един тон по-тъмен. Но как да си избера на тая светлина в ДМ или в Лили?! Tired
И според вас с една идея по-тъмна пудра дали ще се обере тази идея по-светъл ФДТ и ще стане както трябва?

За пудрата - да, стига да не е някаква блестяща /бронзираща/. Принципно е възможно да се потъмни или изсветли по този начин.

Виж това: http://youtu.be/nsmbDERnbiM

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 12:17 от topsi91

# 684
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На тези душ- гелове да са им сменяли опаковките? Вчера ги търсих в "Лили", имаше други със същото име, но в различна опаковка и бяха с други аромати. Нищо общо.newsm78

Не са сменени.Фелчето имат и нови продукти - тях си видяла Peace

Бижу, пудрата може да ти изравни цвета. но трябва да е внимателно подбрана..

# 685
С риск да наспамя, но не знаех къде другаде да ви попитам, днес имаше 20% намаление на сенки, моливи и ружове в Лили и си взех от сенките на Essence - Stay all day. До тук всичко хубаво, но като ги отворих вкъщи и видях, че бяха изсъхнали, тоест вместо да заемат цялото бруканче се бяха свили в средата и са много твърди. Въпроса ми e дали мога да ги оправя, или да ги връщам с касова бележка?  Thinking

# 686
"Животоспасих се" с това:

# 687
  • на последния етаж
От кога чакам това намаление на ружове и сенки... А не съм разбрала, че е днес. Много ме е яд!  Crossing Arms

# 688
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
С риск да наспамя, но не знаех къде другаде да ви попитам, днес имаше 20% намаление на сенки, моливи и ружове в Лили и си взех от сенките на Essence - Stay all day. До тук всичко хубаво, но като ги отворих вкъщи и видях, че бяха изсъхнали, тоест вместо да заемат цялото бруканче се бяха свили в средата и са много твърди. Въпроса ми e дали мога да ги оправя, или да ги връщам с касова бележка?  Thinking

Виж моите как изглеждат тук:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/03/essence-stay-all-day.html
и пак ми се виждат малко сухи.Ако твоите са различни направо ги връщай и им виж срока на годност.
  Peace

# 689

Виж моите как изглеждат тук:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/03/essence-stay-all-day.html
и пак ми се виждат малко сухи.Ако твоите са различни направо ги връщай и им виж срока на годност.
 Peace

Ами не изглежда така, направо си трака вътре, диаметърът на кръгчето сенки е с 2-3мм по-малък от това на бурканчето. Според етикета са годни до 10.09.2014... Чета тук в гугъл за някакви методи в микровълновата  Crazy

Поправка - намерих това и мисля да го пробвам:
Скрит текст:
с обикновен спирт, пък каквото сабя покаже!  Flutter

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 23:11 от inagsv

Общи условия

Активация на акаунт