American Horror Story - тема 9

• 20 063
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Аз нямам никакви. Ланг vs Бейтс в 10+ рунда. Чудничко.  Tired При цялото ми уважение, разбира се.

Female power...   hahaha hahaha hahaha

Чакам аз да видя косвените жертви  Twisted Evil

# 76
  • София
Аз май нямам никакви очаквания също. Лекичко се подготвям за разочарование, но да видим. Вещиците са ужасно експлоатирана тема, трябва наистина да се постарае за нещо впечатлително май... Иска ми се нещо тип първи сезон, но не тая особени надежди.  Confused

# 77
  • Ænima/Albuquerque
Оф, аз не смея да пиша тука...  Tired

# 78
  • Berlin
Пиши, пиши, кой те спира? Simple Smile

# 79
  • Mars Hotel
Саааарк! Сиена is gone!

Oпа, дойде.

# 80
  • Ænima/Albuquerque
Пиши, пиши, кой те спира? Simple Smile

Е, няма к'во, аз май съм единствената, която хареса втори сезон, и единствената която не хареса първи.
И сигурно съм единствената, дето чака новия сезон.  hahaha

Не е от Сиена, Све, и от форума не е, нито от ImageShack. От сървъра е!  Close

# 81
Сарко, двете сме, само че аз харесах и първи, но втори го харесах много повече. Mr. Green

# 82
  • Ænima/Albuquerque
Беее, имаше попадения, но бързо ме изгубиха. Ениуей.

# 83
  • Berlin
Айде, двете ще го чакаме тогава новия сезон. Simple Smile
Аз и двата ги харесах, различни бяха просто.

# 84
  • В Космоса
Аз харесах първи в началото, после ми поизтъпя. Втори пак така май стана. Като цяло втори повече ми хареса, обаче. Сега чакам трети и се моля и той да не сговни на финал.

Кажете нещо вещерско, щом е тъй експлоатирана темата. Аз скоро на нищо не съм попадала. Даже общо 2-3 филма май съм гледала тематични.

# 85
По разните тийн-сериали върлуват вещици, най-вече в комичен (макар и неволно) контекст. Не ти трябва да се запознаваш.

Последно за втори сезон ще кажа и приключвам темата: Беше прекрасен до последния епизод. Той омаза цялата работа по крайно миризлив начин. Да спре да се преструва Мърфи и да го кръсти третия American Woman Power, ебаси.

# 86
Женомразка  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 87
  • Ænima/Albuquerque
По-скоро не ни допадат насила насадените послания, Бум.

# 88
  • София
Последното вещерско нещо, което излезе, беше Хензел и Гретел. Иначе често-често в тийнските неща има разни вещици, вещерски кръгове/кланове/нещо.  Laughing

На мен във втори сезон персонажите не ми бяха особено ярки, може би затова не ми хареса. Всички си правеха нещо ей така, само психопатчо ми се открои в един момент, ама и той избледня веднага.  Confused

# 89
И най-вече дегизирането на едно послание като друго. Или пишеш хорър, или пишеш гърлпауър, другото ми мирише твърде много на спин, ще ме прощава Мърфи. Как, мама му стара, Клайв Баркър, отявлен гей, не драйфа умилителни социални алегории на кило, а? И не е като да се е крил по времето на Хелрейзър. Млъквам, че пак се ядосах.

На мен във втори сезон персонажите не ми бяха особено ярки

Много добро наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт