American Horror Story - тема 9

• 20 065
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Сигурна съм, че според Мърфинатора си е било съвсем логично.   Wink
Говоря и за извънземните, и Лана   Crazy

А сега сериозно, аз лично не виждам какво му е хепи-то да научиш, че сина ти е сериен убиец и да ти се наложи лично да го гръмнеш, вместо да си подложиш гърлото.
Но това е за моята логика, явно за тамошните ширини това е приемлив хепиенд.

ps Е какво да сравняваме английски писател и американски шоурънър?

# 91
Е що да не, творят в една област.

Ами не я видях да страда особено от факта. Аз бих го нарекла псевдо-хепиенд, но всякак не ми се върза с цялото преди това. На Мърфинатора може да му е логично всяко нещо, което служи на конкретния му интерес, а и аз не критикувам логиката, нали виждаш.

# 92
Защото само този сериал е в тази област

Като цяло от Мърфи се бях отказала 2 сезона преди края на Nip/Tuck,
вие сте виновни, че ме зарибихте по AHS-а   Rolling Eyes

Ако ще следва логиката си на творене, не очаквам нищо добро от 4-ти сезон нататък  Mr. Green
Така, че ще му дам шанс, поне за третия...

За останалото му актуално творчество
от Glee не съм гледала нито една серия,
а The New Normal го гледам от дъжд на вятър заради Елън Баркин, Али Адлер и момчетата...

# 93
Бум , кой сезон те отказа на Клъцни......, като реши да ги сгаджосва ли?

# 94
Някой [американски филмов критик] някъде беше казал, че Мърфи бил брилянтен в първия сезон на всяко свое начинание, но от втория натам разбозявал. Аз тогава изказах надежда, че е открил вярната формула със схенмата един сезон - един сюжет, ама явно не му се е получило.

Пак казвам, нищо против нищо нямам, но като съм си поръчала пържола, да ми донесат нея, а не салата от кълнове.

# 95
Стига рива ........в трети ще ни разбие !

# 96
  • София
Nip/Tuck и аз го гледах донякъде и после го зарязах.
Иначе на мен въобще не ми е проблем да критикувам логиката и смисъла на втори сезон.  Laughing Аз лично нито едно от двете не видях, но пък така и не го гледах особено активно, скучни ми бяха епизодите и ги гледах, като нерядко си правех и нещо страничко, за да минава по-бързо времето.  Blush
Ще видим как ще е третия сезон. Хич не ми се ще да прекаляват с women пауър-а, виж, нямам нищо против гей пауър, ама пак така премереничко, като в първи сезон. Иска ми се да вкара Марк Гейтис, ама съм напълно наясно, че няма да стане.  Cry

# 97

Да, от скука.  Mr. Green

Гейовете в първи сезон си бяха съвсем окей, нямаше пауър-послания, нормални си бяха.

ПП Бля, да не е луд Гейтис да се занимава с халтурки.  Crossing Arms

# 98
  • Mars Hotel
Ай стига рива, дай кълновете на мен!

Плюс тва не си поръчала пържола, а си се настанила в ресторанта на Мърфи и си казала: "Изненадайте ме с нещо", като си се надявала на пържола, а те са ти поднесли кълнове. Има разлика.

# 99
  • София

Да, от скука.  Mr. Green

Гейовете в първи сезон си бяха съвсем окей, нямаше пауър-послания, нормални си бяха.

ПП Бля, да не е луд Гейтис да се занимава с халтурки.  Crossing Arms
Именно, именно, нормални си бяха. Прекраснички!  Heart Eyes
Мда... Гейтис е невероятен, нека си работи по Шерлок и да ме зарадва наесен.  Blush

# 100
На мен откровено ми се ще Mен Пауър да е ! Напоследък то еманципация , гейзация искам нещо силно , нормално.......реално -ненормално  Tired

# 101
  • Berlin
Много сериали гледате, май ....  newsm78

# 102
Ай стига рива, дай кълновете на мен!

Плюс тва не си поръчала пържола, а си се настанила в ресторанта на Мърфи и си казала: "Изненадайте ме с нещо", като си се надявала на пържола, а те са ти поднесли кълнове. Има разлика.

Нищо подобно. Думата хорър в заглавието си е сочна вратна пържолка.  Naughty

Млъквам, де, млъквам.

На мен откровено ми се ще Mен Пауър да е ! Напоследък то еманципация , гейзация искам нещо силно , нормално.......реално -ненормално  Tired

Имаш си го, слава на небесата. Sunglasses

# 103
  • В Космоса
Много сериали гледате, май ....  newsm78

Grinning

Може би има нещо такова. Аз таквизи разни пауъри не съм срещала толкова често, че чак да ми се втръснат. Ето и с вещерските истории... Тийн сериал ще гледам целенасочено, ама друг път. Grinning

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Те тъй!

Общи условия

Активация на акаунт