American Horror Story - тема 9

• 19 673
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Е стига де, съвсем го опростачихте човека.  hahaha Прешо, гняс.

Та кво разправят в клипчето?

Чух. Е, браво. Не можа да му измисли нещо ново, та дай пак психопат. Леле, колко ми е черен тоя човек.  #Cussing out

# 46
  • Berlin
Е стига де, съвсем го опростачихте човека.  hahaha Прешо, гняс.
Пешо, Пешо. Wink
Някак не си представям смешен сезон и психопат. Някаква карикатура ще е.

# 47
Аз пък се радвам , че ще психо. Не ща го милостив и прост!

# 48
Лате, сигурна съм, че може да изиграе и персонаж извън тези два типа. Затова ме е яд, че пак го вкарва в позната кожа.

# 49
Кои , Пуц ! Южен селендур  hahaha

# 50
Е, не е нужно. Просто мисля, че има потенциал за повече. И комедиен, и драматичен.

# 51
Разбира се , той го доказа с ролята на Тейт ....... Важното е да го изрусят  Mr. Green

# 52
Гавраджийка!  Crossing Arms Ше го избомбя Мърфи ако пак е рус.  Аз съм леко притеснена от факта, че Джесика Ланг е "продуцент в сянка". Звзезда звезда, грешка няма, ама нужно ли е чак пък толкова... Да не стане "много баби, хилав сезон".

# 53
Ми човека явно я боготвори , нали и за втори сезон се е съобразявал с нейното мнение , идеи...........
Може да е по изперкала от него и да му налива мъдрост и свежест!

# 54
 Joy
Мен не ме притеснява, след като Кати Бейтс идва, значи няма проблем със звездно его   Peace

Муза Пуци, Муза е тя  Flutter

# 55
Нищо не ме притеснява мен . Още пет - шест спойлера и чакам Свето да ни разкаже сезона  Crazy

# 56
  • Mars Hotel
 Joy Лате беее!

# 57
 hahaha hahaha hahaha

Абе... не, мерси. Нищо против нея нямам, просто много стават влиянията върху евентуалната оригинална идея.

# 58
Според мен има голяма разлика между психопат и психопат. Тъй че не се отчайвай още, Пуц. Grinning

# 59
Шсе пък.  Crossing Arms Току-виж тоя път се изненадам приятно.

Общи условия

Активация на акаунт