American Horror Story - тема 9

• 20 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Започва 4-ти сезон на ХОдещите мъртви.

# 616
Am I good, or am I good.  hahaha
Скрит текст:
Франкенпрешо, няма лошо.  Joy

# 617
  • Ænima/Albuquerque
Ма то тва зомбовидното е задължително, предвид вуду Басет-а.  Mr. Green

# 618
Mи да! И тук ми идват мръсни помисли за Таиска и нейната страст.

# 619
  • Berlin
Аз пък реших, че на 13ти сезон съвсем ще ти е мъка. Simple Smile

А, не! И на мен не ми е сериално, ма на мъча се  Wink на 13 мъките ще са нечовешки.

# 620
Изгледах епизода, но няма да бързам да си съставям мнение преди следващите поне три-четири серии.
Иначе Джесика е върхът, както винаги  Heart Eyes
А в Сара Полсън съм истински влюбена без да знам защо. Има нещо странно в нея, което ми допада много  Rolling Eyes

# 621
  • Ænima/Albuquerque
А в Сара Полсън съм истински влюбена без да знам защо. Има нещо странно в нея, което ми допада много  Rolling Eyes

И аааааз!  Heart Eyes

# 622
abs, мъка ще ми е, ако откарат още десетина години  Mr. Green Така съм се изразила, но датата я набиваме от месеци и не предполагах, че ще има не разбарали  Laughing

# 623
  • Berlin
Аз това нещо не го гледам. Simple Smile

# 624
Вече си просветена  Laughing

# 625
Айде беж да гледате "Американска готика", тогава. Там Сара е много млада, сочна и талантлива, предполагам.

Това да се приема като предложение, не като къшкане оттук. Изобщо не ми се получава недвусмисленото изразяване напоследък. ooooh!

# 626
  • Berlin
Това сериал ли е? Simple Smile

# 627
# 628
Харесвам много първи сезон, а втори сезон за мен е най-добрата хорър продукция, правена в последните години. Гледах първи епизод на трети сезон и съм.......... мисля, че това е най-силното начало на шоуто, досега. Начина, по който изграждат сюжета, сценографията, музиката, актьорите. КЛАСА.

# 629
Добре започна 3-ти сезон според мен. Малко по-различно от другите и особено интрото, но нищо. Не знам защо съм останал с впечатлението, че цялото действие ще се развива в миналото...?  Shocked
На Евън доста му утива да играе колежанче, а Джесика...  Heart Eyes
Скрит текст:
Само не ми стана ясно, Джесика, Царицата ли е? И директорката нейна дъщеря ли й е?

За саундтрак-а просто нямам думи - страхотен, както винаги. И този странен и оригинален начин на снимане ми липсваше много.

Общи условия

Активация на акаунт