На пазар във Варна - 27

• 47 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Варна
Добро утро, може ли малко помощ - кой номер автобус мога да хвана, за да стигна от Вл.Варненчик, където има Офис 1една спирка, до Мол Варна и по-точно Кауфланд? Благодаря на отговорилите  bouquet
Автобус 148 от Владиславово до Мол Варна,но не знам дали спира точно на тази спирка на офис 1.

# 106
  • Варна
Търся учител по китара - можете ли да ми препоръчате?

# 107
Добро утро, може ли малко помощ - кой номер автобус мога да хвана, за да стигна от Вл.Варненчик, където има Офис 1една спирка, до Мол Варна и по-точно Кауфланд? Благодаря на отговорилите  bouquet
Автобус 148 от Владиславово до Мол Варна,но не знам дали спира точно на тази спирка на офис 1.

Спира, спира, защото него хващам за Гранд Мол  Blush
Благодаря pars и Nadina   bouquet Hug

# 108

148 можеш да хванеш-спира то4но на Кауфланд до Мол Варна,409 също ще те отведе до Мол варна ,но не съм сигурна дали спираше на тази спирка на Владислав...

# 109
  • Варна
Внимавайте със 148, че е пълно с джебчии!  Peace

# 110
Момичета здравейте ,
знаете ли във Варна  къде има  ШПИОНСКИ магазин  newsm78

Какво по-точно ти трябва?
П.П. Доволна ли си от шивачката?

Трябва ми бръмбар безжичен, микрослушалка

шивачката я чакам да ми се обади , защото нямаше подходящ плат когато бях , иначе като отношение е ок , с 2 думи ме разбра какво искам

# 111
Здравейте , някой случааааайно да знае  сервиз на Canon  диването хвърли апарата и му прецака обектива .Ще съм, много благодарна Hug

# 112
Някой да знае здравословен магазин в кв. Младост? Всички, които знам са все към центъра.

# 113
Момичета здравейте ,
знаете ли във Варна  къде има  ШПИОНСКИ магазин  newsm78

Какво по-точно ти трябва?
П.П. Доволна ли си от шивачката?

Трябва ми бръмбар безжичен, микрослушалка

За магазин не знам, но съученици от тук http://microslushalka.eu/index.php?option=com_content&view=a … =83&Itemid=55 купуваха за матурите...

# 114
Спешно ми трябва телефон на магазина на Маnila Grace  Praynig

# 115
Моля, ако знаете да ми отговорите-от къде мога да купи светещи връзки за обувки.Дали могат да се намерят.

# 116
  • Варна
Моля, ако знаете да ми отговорите-от къде мога да купи светещи връзки за обувки.Дали могат да се намерят.
Аз знам вече, благодарение на съфорумка  Hug   bowuu
На светофара на Бенковска и Кракра, в един магазин за електронни цигари Simple Smile

# 117
Благодаря!

# 118
  • Варна
някъде да сте виждали дигитална касичка? трябва ми спешно

# 119
  • Варна
Внимавайте със 148, че е пълно с джебчии!  Peace
Охххх ужасни са!Добре ,че покрай работата ми им знам физиономиите и маниерите,то и те ме познават,като ме видят и само с поглед се разбираме и заминават!Един ден много бързах за автогарата и в 148 беше фраш.Отваря се вратата и насреща ми 2 джепчийки с пончота/да не се вижда къде им шарят ръцете/Лелеее сврях се аз казах на 1 жена за тях ,тя веднага слезе ама горкия дядо до тях сигурно"изгоря"нямаше как да го предупредя Sad Пазете се не само в 148,пазете се навсякъде и в магазините и не дръжте пари и документи на 1 място Peace Извинете за спама,но като чуя за тях и много се "набирам" Tired

Общи условия

Активация на акаунт