На пазар във Варна - 27

• 47 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
Момичета,дали в Гранд Мола мога да купя ваучер,който да се използва за който магазин иска рожденничка? В смисъл тя да се разходи и да огледа и да реши  дали да го изхарчи за обувки/дрехи/чанти и да не обвързвам ваучера с конкретен магазин?

# 91
  • Варна
Моя приятелка беше купила такава карта за подарък, но проучи добре условията, защото не беше като обикновен ваучер.

# 92
Да и на мен ми се върти в главата някаква така възможност, но не съм много сигурна, като че ли на информация имаше някакви гифт карти. Освен да звъниш и да питаш  0 700 33 939 това ми излезе в тяхната страница като вариант за информация.

# 93
Най-добър вариант са гифт картите, така може да пазарува не само в Гранд Мола, а където си пожелае.  Peace

# 94
Здравейте,искам да попитам дали някъде във Варна могат да ми направят като вестник,само че с по-малко страници и по-малък формат издание с публикации за живота на младоженците(ще го използвам като подарък за гостите на сватбата)
Ето тук има показано https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282462209655&set=a.2 … type=1&ref=nf
Предполагам,че ще трябва да се обърна към рекламна агенция  newsm78

# 95
  • Варна
Здравейте,искам да попитам дали някъде във Варна могат да ми направят като вестник,само че с по-малко страници и по-малък формат издание с публикации за живота на младоженците(ще го използвам като подарък за гостите на сватбата)
Ето тук има показано https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282462209655&set=a.2 … type=1&ref=nf

Някой беше споменал за едно гаражче до Крамера на Чаталджа, ако не намериш инфото в края на предната тема ще се пробвам да обясня къде е.

# 96
Цитат
Някой беше споменал за едно гаражче до Крамера на Чаталджа, ако не намериш инфото в края на предната тема ще се пробвам да обясня къде е.
Да,намерих го Simple Smile Благодаря  bouquet Ще попитам там дали изработват такива неща .

# 97
Момичета здравейте ,
знаете ли във Варна  къде има  ШПИОНСКИ магазин  newsm78

# 98
  • Варна
Момичета здравейте ,
Сефте чувам за такъв магазин? Shocked

# 99
  • Варна

Аз споменах за гаража,ама поне да напише някой дали правят такива по особени услуги?

# 100
Момичета здравейте ,

Какво по-точно ти трябва?
П.П. Доволна ли си от шивачката?

# 101
  • Варна
Радвам, се че успях така да го обесня, че да е разбираемо Simple Smile

Мъжът ми го приема, заради веществата, които съдържа.

Скрит текст:
Моят син също е злояд, но не му давам. Той трудно се съгласява да опитва нови неща. Мисля, че при него липсата на голям апетит не е толкова трагична и нищо стимулиращо апетита не му давам.

В магазина има листовка, където е описано какво съдържа млечицето, как да се взема, също и за клеевата тинктура и цветния прашец.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За какво се плаща тази еко-такса?
Когато регистрираш нов внос кола в КАТ!Еднократно е заплащането,но скъпо Tired

# 102
Добро утро, може ли малко помощ - кой номер автобус мога да хвана, за да стигна от Вл.Варненчик, където има Офис 1една спирка, до Мол Варна и по-точно Кауфланд? Благодаря на отговорилите  bouquet

# 103
  • Варна
Момичета здравейте ,

Ако е за шпионски играчки - Тойтаун.

# 104
Ако правилно се ориентирам в картата 148 минава някак си покрай Мол Варна и май спира точно на Кауфланд http://www.transtriumf.com/content/000055_2.JPG

Общи условия

Активация на акаунт