На пазар във Варна - 27

• 47 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Maцки, от къде мога да купя балони с хелий във Варна? Имате ли идея?  newsm78  bouquet
Балони с хелий има и до Мак Доналдс,отстрани под блока където са касите на Булсатком.Първото магазинче е,в него продават сувенири,пълнят и балони,мисля че,1,20 струваше бройката.

# 286
  • Варна
http://www.ccc.bg/bg Много пъти съм ползвала услугите им и нямам забележки Simple Smile

Разгледах сайта и се спрях на платата, но наистина ли от тях трябва да поръчам минимум 20бр? #Crazy

Така пише най-отдолу на страницата.
И следващото изречение е: "В случай, че са Ви необходими малък брой плата, а желаете по-богат асортимент можете да изберете предпочитаните видове, да посочите приблизително желаното количество от вид и ние ще аранжираме комбинирани плата" Wink

# 287
здравейте! може ли да ми препоръчате фирма за почистване вкъщи- трябва да се изперат дамаските на канапетата+ килимите  Simple Smile

# 288
Здравейте, някой да знае къде във Варна продават дънки LTB?

# 289
  • Варна
Май никъде вече, за съжаление. Преди време съм виждала единични модели в Афродита на Пискюлиев, но този магазин затвори, ако не се лъжа. В Бургас има едно магазинче с 10-ина модела, ако имаш път натам. Wink

# 290
Като споменахте дънки , от години търся модел с прав крачол и отзад  с джобове с капаци .Сигурно не са модерни , защото никъде няма такива , а съм имала и много добре ми стояха.

# 291
  • UK
Здравейте, някой да знае къде във Варна продават дънки LTB?

Някъде из моловете Crazy защо ми се струва, че сякаш съм ги мяркала  Thinking

# 292
  • UK
Здравейте! Търся този вид или подобни столове, прерових всички сайтове за мебели, но никъде не откривам нещо подобно, на сносни цени. Моля, помагайте - магазини, сайтове, дърводелци... Каквото и да е, все ще ми е от помощ.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1657/178924359815756462411365 … QTtVNGjbVfgIB.JPG

Е такива столове има в  Явор и в Лазур също съм виждала  Peace

# 293
Май никъде вече, за съжаление. Преди време съм виждала единични модели в Афродита на Пискюлиев, но този магазин затвори, ако не се лъжа. В Бургас има едно магазинче с 10-ина модела, ако имаш път натам. Wink
Да, имам път. Grinning Може ли адрес на магазинчето, може и на лични. Hug

# 294
  • Варна
Къде мога да открия сурови зелени зърна кафе?

# 295
От къде мога да купя кутии за DVD от тези черните 14 мм

# 296

Може би от Метро или Офис 1

# 297
  • Варна
Зелени зърна кафе преди време видях в Карфур. Намираше се близо до отдела с плодове и зеленчуци. Пред страничния рафт с кисели млека има една голяма колона и на нея имаше някакви подправки и здравословни продукти и там видях зеленото кафе. Но често сменят местата на стоките и нищо чудно вече да не е там. Между другото онзи ден видях пак в Карфур сурови зърна какао. Бяха в района на новите им щандове за здравословни храни.

# 298

Може би от Метро или Офис 1

Проверих няма и на двете места. В Офис Експрес също, имат насвякъде от другите обикновени кутии с прозрачното капаче

# 299
  • Варна
Зелени зърна кафе преди време видях в Карфур. Намираше се близо до отдела с плодове и зеленчуци. Пред страничния рафт с кисели млека има една голяма колона и на нея имаше някакви подправки и здравословни продукти и там видях зеленото кафе. Но често сменят местата на стоките и нищо чудно вече да не е там. Между другото онзи ден видях пак в Карфур сурови зърна какао. Бяха в района на новите им щандове за здравословни храни.
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт