На пазар във Варна - 27

• 47 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Сещам се за Хикови

http://www.hikovi.bg/контакти/

и Roca

http://bani-roca.com/

# 316
Вчера си взех панталон от H&M за 35 лв - това е сносна цена за мен Wink Но дънките бяха по 80 лв -това вече не ми много сносно ако ме разбирате  Mr. Green  За продавалника може да видя какво има , но по принцип не обичам да пазарувам дрехи , които не съм изпробвала . Все пак благодаря за идеите  Simple Smile

# 317
Дрехи за бременни има и в Уайкики в Гранд мол на първия етаж, отделно са магазините на Рени, а също и в Хиполенд, но там май са в графата над сносните newsm78

# 318
Има едно магазинче за дрехи за бременни, покрай което минавам, не знам как са цените - отвън има реклама с певицата Рени, когато е била бременна - на витрината има симпатични дрешки ... - в района на Колхозен е срещу блока с магазините-гаражи за бебешки продукти ...

# 319
Рени - мода за бременни има и срещу Окръжна болница, под Санита.
Когато ги ползвах бяха добри неща на прилични цени и удобни.

# 320
  • Варна
Здравейте ! Препоръчайте ми от къде мога да си купя дрехи за бременни на сносни цени ?
видях онзи ден и в Waikiki дрехи за бременни , там обикновено са на сносни цени нещата

# 321
  • Варна
И Манго ли си затвориха магазините във Варна?
Много жалко ако е така.

# 322
  • До морето
Този в мола си беше там онзи ден, освен на центъра да са затворили  newsm78

# 323
  • Варна
И Манго ли си затвориха магазините във Варна?
Много жалко ако е така.
само в мола остана , на центъра имаше 70% и го затвориха преди няколко седмици

# 324
  • Варна
Да,но вече втори ден магазина в мола е със спусната решетка.

# 325
  • Варна
Здравейте!
Можете ли да ми дадете сайт на фирми за обзавеждане на бани?  newsm78
Бих искала да знам как са цените.
Лятото ми предстои да правя баня и тоалетна, а ми е много трудно идването до Варна. И.., знам че има още време, но бих искала да спестя колкото е възможно тичането и лутането по магазините.

(Като наближи време, може би ще питам за майстор и т.н...)

Благодаря!  bouquet
http://dosevimpex.com/
Много доволна от тук  Peace

# 326
  • Варна
Момичета, искам да си направя профилактичен преглед - ехография на млечните жлези.Къде бихте ми препоръчали да направя този преглед?

# 327
  • ride my bike...
От къде да купя промазан плат. В подлеза на гарата дали има?
И ако някой знае ориентировъчна цена... newsm78

# 328
  • Schwarzwald

Благодаря, mari6a  bouquet
Високи са ми цените на тази фирма, нещо по-евтино да предложите? newsm78

# 329
  • Варна
Момичета, искам да си направя профилактичен преглед - ехография на млечните жлези.Къде бихте ми препоръчали да направя този преглед?

Аз ходя в Онкодиспансера, който се намира в сградата на ДКЦ-то ,в двора на Окръжна болница.

Има някакво противоречие дали ЗК поема тази ехография или не.

Моята ЛЛ, както и лекарят, който ме преглежда за рак на гърдата ми казаха, че ЗК не отпуска направление. И аз си платих - 30лв.

После, по ТВ, чух, че можело с направление.

Когато си записвах час на регистратурата на Онкодиспансера ми обясниха, че ако съм картотекирана към тях, прегледа е безплатен, в противен случай се плаща.

Аз, имам доверие на лекарите, които са с онконасоченост, тези, които работят в Онкото.

Миналата година бях на преглед при д-р Йорданова в клиниката на ул.Брегалница. Нямам думи, колко съм разочарована !

Общи условия

Активация на акаунт